Bir gün ben alıcam senin şu aracı hatta bir hafta sonu hem manda yoğurdu, terayağı ve beyaz peyniri almaya geleceğim oralara hemde senin küheylana biraz ara gazı...
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Bir gün ben alıcam senin şu aracı hatta bir hafta sonu hem manda yoğurdu, terayağı ve beyaz peyniri almaya geleceğim oralara hemde senin küheylana biraz ara gazı...
ben küçük kardeş olarak Bursa çevre yolunda Balıkesir istikametine giderken hafif meğilli olan kısımkda yukarı doğru 227 kmyi gördüm yanımda babam vardı daha basma yeter demese araba daha gidiyordu ki hafif yukarı meğil olmasına rağmen seri olarak hızım artıyordu.
Her nedense küçük kasa araçların frenaj olayına güvenemiyorum. Buna honda civic de dahil.
170-180 i geçtimi tırsıyorum o araçlarda.
Dingil mesafesindenmidir nedir bilmiyorum, nasıl duracak bu araç, kayarmı taklamı atar diye düşünmekten gaza basamıyorum.
Önceki Vectra C olsun Şimdiki Insignia olsun bu konuda hiç bir tereddüt endişe olmuyor bende.
Hele şu el frenini çekince saplanıp kalıryor ya yerine araç, kötü alıştım ben ona.
Işıklara süratli yaklaşırken bile asılıyorum parmak frenine.
Yorum