Arkadaşlar en son araçlarınızda görmüş olduğunuz son hız nedir.? Bana sorarsanız yol bulup test etmek nasip olmadı....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA TOP SPEED SON HIZ ?
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA TOP SPEED SON HIZ ?
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23benim gözümle gördüğüm 257 var, galiba urfa veya antepteydi, adam çekmiş videosunu, volkan abi de var ama onun araba nerdeyse 260 bg sayılmaz o
2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben
Yorum
-
valla otoban abi bilmiyom bayır varmı yokmu arkada çocuk sesleri filan var
video linki:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23valla otoban abi bilmiyom bayır varmı yokmu arkada çocuk sesleri filan var
video linki:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23abi ben de deneyemedim bi türlü ya, ama hafif bayır aşağı 260'a dayarım gibime geliyor, 245'e ulaştım, zatten 4. vites 200 rahat çıkıyor, yarım dakka sürmüyor nerdeyse
Yorum
-
İstanbul-Ankara otobanda 230km/h gördüm ama anlık oldu araçta annem olunca pek rahat olmuyor daha ilerisi olmadı.Zaten ben bu aracı 160-200 km/h aralığında seviyorum.Benim için önemli olan hızlı ve konforlu gitmek ve bu aralıkta çok rahat yorulmadan gidiyorum.O virajları süzülerek dönmek yok mu... En güzel yanı da bu bence.Yoksa anlık 300 görsem bile çok tat vermez tabiki şahsi fikrim.Ben tedirgin oluyorum belirli bir hızdan sonra.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum