Bursa çevre yolunda 236 gördüm önüme bir araç gelmese tam test yapacaktım. Bu arada dikkatimi çekiyor, artık BMW ve Mercedes'ler epk kapışmak istemiyor bizlerle
Ziplayan BMW ve Mersolar da olayı çok ciddi alıyorlar
Dilleri yanmış sanki
Ama yapacakları birsey yok
Bursa çevre yolunda 236 gördüm önüme bir araç gelmese tam test yapacaktım. Bu arada dikkatimi çekiyor, artık BMW ve Mercedes'ler epk kapışmak istemiyor bizlerle
Ziplayan BMW ve Mersolar da olayı çok ciddi alıyorlar
Dilleri yanmış sanki
Ama yapacakları birsey yok
zevk almaya baksınlar
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Selamlar,
Benim de 254 'ü görmüşlüğüm var, İstanbul - Ankara arası Çamlıdere'de bayır aşağı...viraja yaklaşınca gazı kestim yoksa benim aracım gibi diğer tüm stock araçlar da 260'ü kesin görür bayır aşağı..
Ama tabiki önemli olan düz yoldaki performanstır ki benim araç düz yolda da 245 civarı oluyor.
Bu arada yeni Insignia almış olan, kusura bakmasın şu an nickini hatırlayamadığım siyah insigniacı yeni üyemize de hayırlı olsun diyorum. Rengi dışında iyi tercih yapmış : )))))
Ama her ne kadar aracın rengi bize uymasa da :P Insignia alınmak için bu kadar zahmet çekilmişse olay bitmiştir..
Sevgiler selamlar,
Montoya Murat
En körpe insignia'cı ben olmam (ve nickimin zor telaffuz ediliyor olmasına dayanarak) bu bana geldi galiba
Siyahi özel olarak seçmedim. Yıkamadan çıkınca söyle bir bakıyorum, iyiki siyah almisim diyorum. Sonra aradan 1 saat geçince bakıyorum. Yav siyah renk bu kadar toz gösterir miydi diyince acaba beyaz mı alsaydık diye içimden geçirmiyor da değilim.
Açıkcası pek şansım yoktu. Sahibinden de bu donanımlarda 3 tane araç vardı. En temizi buydu. Su anlık is yoğunluğu dolayısıyla performans denemesi yapamadım. Bir tek, o da pek musait olmayan bir yolda, o da bir Kia Carato'nun tahriki ile 200 gördüm.
1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)... Mazide güzel bir anı şimdi..
seninkinde iman power var abi, bizimkiler max.250...
İman power nasıl bisey arkadaslar? Nerede taktirabiliriz? haha haha
iman power camide okuyorsun üflüyorsun gazlıyorsun haha haha haha haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum