Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yakıt..

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    arkadaşlar bakın size ufak bir tavsiye gerçi çoğunuz denemişssindir... aracı hqangi hıza getirmek istiyorsaız getirin ve snra yol bilgisayrından anlık yakıtı takip edin, çok artınca gazdan ayğınızı milimlik hareketlerle çekin hem 90-100 den daha hızlı bir hızınız hemde o hızlardaki kullandığınız yakıta çok yaıın bir yakıt değeri elde edeceksiniz...

gökhancığım biraz daha açarmısın ?

Yorum

anlatması aslında biraz zor hasancığım.. istersen görüştüğümüz zaman açayım konuyu sende canlı canlı görmüş olursun, hatta denerizde...
      F30 Sport+

Yorum

anlatması aslında biraz zor hasancığım.. istersen görüştüğümüz zaman açayım konuyu sende canlı canlı görmüş olursun, hatta denerizde...

olur olur gökhancığım merak ettim

Yorum

ama gördüğünde çok hoşuna gidecek.... artık az yakıtla çok hız
          F30 Sport+

Yorum

doğru anladıysam hız sabitleyiciyle ile ilgili şeyi diyorsun abi değilmi?
            InsigniaTEAM

Yorum

sanırım gerçekten anlatamamışım çağrı az biraz dinlenip kelimeleri tekrar düşünüp aklımdakini öyle anlatayım aslında çok basit bir şey
              F30 Sport+

Yorum

hız sabitleyici kullanmak yerine ayakla gaz vermeyi demedin mi? ihihi
                InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar sanki sürekli 90 ile gidiyormuşum gibi yorum yapmışsınız. Bir arkadaş ile buluşacaktım ve buluşmaya vaktim vardı. 2 yolun büyük bölümü çok bozuk yama üstüne yama vaziyetinde, bir kısmına da yeni mıcır dökülmüş... Öndeki araçlar bana, bende arkadaki araçlara sürekli taş fırlatıyorduk. 10 ayda 16500 km yaptım. 65 km side 90 km hızla olsun yani
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

arkadaşlar bakın size ufak bir tavsiye gerçi çoğunuz denemişssindir... aracı hqangi hıza getirmek istiyorsaız getirin ve snra yol bilgisayrından anlık yakıtı takip edin, çok artınca gazdan ayğınızı milimlik hareketlerle çekin hem 90-100 den daha hızlı bir hızınız hemde o hızlardaki kullandığınız yakıta çok yaıın bir yakıt değeri elde edeceksiniz...
                    okur okumaz anladım ihihi,gökhan abi demek istiyorki,hani sürekli değişen anlık tüketim göstergesi var ya, bilgisayarı ona ayarlayın gözünüz onda olsun,sabit hızda giderken ayagınız cok az cekin,araca bariz hız kaybettirmeden,tüketimin düştüğünü göreceksiniz,ya da baktınız,yükseklerde tüketim,gaz kesince de boguluyor,vites düşürün..umarım anlatabilmişimdir. (anlık tüketim göstergesi ayagınızdaki en ufak hareketi algılıyor,buna göre göstergedeki bilgiler artıyor,ya da azalıyor,onu takip ederek,ayagınız ayarlayabilir,tüketiminizi düşürebilirsiniz )
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                      okur okumaz anladım ihihi,gökhan abi demek istiyorki,hani sürekli değişen anlık tüketim göstergesi var ya, bilgisayarı ona ayarlayın gözünüz onda olsun,sabit hızda giderken ayagınız cok az cekin,araca bariz hız kaybettirmeden,tüketimin düştüğünü göreceksiniz,ya da baktınız,yükseklerde tüketim,gaz kesince de boguluyor,vites düşürün..umarım anlatabilmişimdir. (anlık tüketim göstergesi ayagınızdaki en ufak hareketi algılıyor,buna göre göstergedeki bilgiler artıyor,ya da azalıyor,onu takip ederek,ayagınız ayarlayabilir,tüketiminizi düşürebilirsiniz )
                      hay ağzına sağlık
                      F30 Sport+

Yorum

Kısaca manuel Yakıt sabitleme.. =)

Bu arada amacım sadece; bu aracın minimal değerlerini görmekti. Ne kadar minimal oldu bilmiyorum ama
                        Dediğim gibi aldığımdan buyana 10 LT den aşağısını görmedim hiç..

Yorum

çok şükür kurtuldum bu piskolojiden
                          2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                          2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                          X