Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakıt..

Bugün 80 KM Antalya/Side arasını saçımı başımı yolarak 100 Km sürat 6. vites CC ile gidip geldim. Böyle sıkıcı berbat bir yolculuk yapmamıştım daha önce.
    Sadece aracın minimal değerleri görmekti amacım.
    Sağımdan solumdan atmosferik saçma sapan araçlar geçerken gözlerimi kapattım görmemek için ve neticede 161 KM giderken AC açık, Yakıt tüketim değeri 7.6/100 LT buda yaklaşık olarak kilometrede 0.330 TL yapıyor. Basmak ve basmamak arası 160 KM de 20 lira farketti. Aldığımdan buyana ilk defa bu değerleri gördüm aracımda. Bununda sebebi sürekli buradaki diğer arkadaşların yazdıklarını okuyorum 7 LT 6 LT gibi değerleri gördükçe özeniyordum.
    Demekki hiç akıllı uslu bir kullanıcı değilmişim :P

Selametle..

Ynt: Yakıt..

ben mazotlu arabmla 33 kuruş yakıyorum öyle gitsem 5.5 lt yakarım buda 20 küsürlere gelir 100 km de 13 tl için zevki
    mden ödün vermiyorum
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

sıkıcı ama güzel bir test yapmışsınız.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bana göre değil

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Pazar günü bandırma'da depoyu doldurdum. menzil 901 km yazdı. 90-100 arasında Biga'ya gittim. 65 km. Biga'ya vardığımda menzil 936 km Ortalama yakıt tüketimi 5.7 Lt resimleri çektim boyutu büyük geldiği için koyamadım. 90 ile gidecek sabrınız varsa 1000 km garanti
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

90 km gercekten sabır ısı ben su günlerde sürekli uzun yol yapar haldeyim kendimi zorluyorum ne kadar az yakar diye yok olmuyor kardesim 150 altı uzun yolda araba gitmiyor gibi hissettiriyor zaten

Yorum

Kadir bey sizde derviş sabrı varmış gördüğüm kadarıyla. Tebrik edilesi bir özellik bence.
              NŞA da 40 dk da gittiğim yol 90 dk sürdü deli oldum 100 Km/h ile 90 Km/h düşünemiyorum..
              TV-Video olsa müthiş yakıt tasarrufu yapılır bu araçla

Yorum

sabrınız için tebrikler....

o yolculuk esnasında size eşlik edenlerin hallerini düşünemiyorum

Yorum

90 / 100 km süratle yolculuk yapılacaksa 180 hp bir araça ne gerek var lütfen yanlış anlamayında ben yaklaşık 1000km yolculuk yapacam ve 90/100 ozaman bu aracın hiç anlamı kalmıyor
                  2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                  2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

bende bır seferınde arac yakıtını olcmek ıcın 100 km yı hep 100 le gıttım gıderken nasıl gaza geldımse donuste 180 ... 200 le geldım
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
                      90 / 100 km süratle yolculuk yapılacaksa 180 hp bir araça ne gerek var lütfen yanlış anlamayında ben yaklaşık 1000km yolculuk yapacam ve 90/100 ozaman bu aracın hiç anlamı kalmıyor
                      +1

Amaç o kadar az yakmaksa küçük dizel bir araç almak lazım bence.

Yorum

ben polo yu aldımda ne oldu ınsıgnıa dan sonra olmuyor kardesım
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bence orta yolu bulup 150 km/h ile gitmek en güzeli.Yazdığınız gibi 90-100 gidersek bir yerde canınıza tak edip Allah ne verdiyse gidip o az önce yaptığınız tasarrufun hiçbir anlamı kalmıyor.En güzeli 150-160 gitmek.
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            ben polo yu aldımda ne oldu ınsıgnıa dan sonra olmuyor kardesım

Faruk bey tabiki olmuyor ama zaman kötü benzin çok pahalı bende aracımı değiştirdim ve petrolün yolunu unuttum öyle bir piskolojiki gözüm hep akt.tüketim ortama tüketim depo göstergesi bakmaktan araçdan zevk alamıyorsun keşke 1,6 dizel bir insignia olsada alsam tekrardan
                            2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                            2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

arkadaşlar bakın size ufak bir tavsiye gerçi çoğunuz denemişssindir... aracı hqangi hıza getirmek istiyorsaız getirin ve snra yol bilgisayrından anlık yakıtı takip edin, çok artınca gazdan ayğınızı milimlik hareketlerle çekin hem 90-100 den daha hızlı bir hızınız hemde o hızlardaki kullandığınız yakıta çok yaıın bir yakıt değeri elde edeceksiniz...
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X