Arkadaslar buyurun size son çektiğim videolar iyi seyirler..... Bu arada direk sayfaya video linki koyup izleme sansımız yokmu illa link mi koymalıyız?
sevgili smg05 seni de sıkıyorum ama . nasıl aracın rodaj sonrası yakıt tüketim, ne oldu daha çıkmadı mı rodajdan bugün bayideydim. adamların elinde test aracı yoktu .
Zaten Opel devamlı bir indirim sürecinde nereye düşürsün fiyatları?Bedava mı versin?Az daha zorlarda C segmenti ile aynı fiyatlara gelecek zaten.Neyse...Herkes daha uygun almak ister ama siz alırken az ödüyorsunuz gibi gözüküyor satarken de o oranda ikincielde değer kaybediyor.Bugün alın 1 ay sonra gidin o bayiye size hemen kem küm ikinciel piyasası bu diye 63'e aldığınızı 57-58'e zor alıyorlar ama satarken bize ne olur en son dediğinizde 5 bin lirayı bir anda indiriyor liste fiyatından.Akıl almaz bir durum...
Resimler yalan söylemez vay halime Muharrem kardeşim nerde senin bu tüketim degerlerin
Toplamda 16 litre daha 130 dayım ama
Son 25 km de ise 12 litre ama buranın trafigi felaket hız ortalamalarındanda belli
Abi daha dur motorun bile ısınmamış..... 1.6 turbolar bu kadar yakmıyor.
Bir rodajın bitsin aracın 1000 km yi geçsin sonra rayına oturur herşey....
Bende yazılım güncellemesi yaptırdım aracım suanda 8 lt. yakıyor daha da düşer hiç uzun yola gitmek nasip olmadı çünkü......
Video atıcam birazdan......
Rodaja dayanamıyorum !!! 2000-2500 Arası kullanmaya çalışıyorum genelde olmuyor, benim rodaj farklı oluyor ara ara 4000 devirlere çıkıyorum 4500 e kadar 3-5 sefer ara ara çıkarmak zorunda kaldım sıkışık trafikte..
Rodajı pazar gecesi şehir dışına çıkacagım ve bitirecegim 2000-2500 devir uzun yolda çekilmez
Daha önce 3 tane 0 aracım oldu ama rodaj falan hiç yapmadım bundada yapmazsam ne olur tmr
Yorum