geliş tarihindeki fiyatlada satabilir şuanki mevcut fiyatlada( bayiye 500tl fiyat farkı bize vergilerle 3-4bin gibi yansıyor)
2:bayini sattığı yıllık arac yüzdesine göre indirim yapabilmesi
3: bayiye sattığı araca göre araç verilmesi örneğin ayda 10 insignia 10 astra 5 meriva sattı opelden 1 insişgnia bedava gelmesi onuda kaça satarsa satsın
4:araç alırken bunu sakın unutmayın ay sonları ve yıl sonlarını şeçin
ay sonlarının amacı eğer opel satışları az ise bayilere kotayı doldur karı %3ten %5 çıkarıyorum derler o zaman kaz gelecek yerden tavuk esirgrmrzler müşterinin durumuna göre mümkün olduğunca düşerler
yıl sonlarında ise reklamlar kampanyalar artar bunun amacıda prestij başka bişey yok çünkü reklamlarda 2011 yılının ön çok satan veya en çok satılan aracı denmesi o markanın en iyisini olduğunu belirtmek isterler
Araç ortalama 8-8,5 lt arasında dolanır bence ama arkadas 1.4t + sunroof + naviye 59.000 tl demiş ben 61.500 tl fiyat aldım adam daha indirmedi kalemi bildiğin attı bence o fiyat süper gerçekse kaçırma........
Arkadaşlar opel.com.tr de zaten 2012 fiyatları mevcut.
1.4 T 140 hp insignia anahtar teslim - 69.846 TL Kampanyalı fiyatı - 61.096 TL..
Yalnız dikkatimi çeken sadece edition elegance olması. Cosmo paketi yok.
Bir de merak ettiğim 1600 kg olan bu balinayı 1.4 kaldırabilecek mi? Çünkü bnm 1.6 t bile balatada sorun yaratıyor. acaba aynı sorun bunlar içinde olur mu?
Bu sorun olmaz ise yakıtı iyi olur gibime geliyor. Bekleyip görmekte fayda var.
1.6t kullanıcısıyım. aracım 4700km de.10.5lt ortalama yazıyor ekranda.bunun %80ni sehir içi. 1.4ünde 9litreden aşagı yakacağını düşünmüyorum.karma.sehir dışı düşeblir.1.4ün astrada pek tat vermediğini duymuştum.insigniada nasıl olur bilemem.bekleyecez ve görecez.iyi forumlar...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
1.4 T 140 hp insignia anahtar teslim - 69.846 TL Kampanyalı fiyatı - 61.096 TL..
Bir de merak ettiğim 1600 kg olan bu balinayı 1.4 kaldırabilecek mi? Çünkü bnm 1.6 t bile balatada sorun yaratıyor. acaba aynı sorun bunlar içinde olur mu?
1.6 ile o kadar tepki çektiler ki, bence ona göre 1.4 turbo tekrardan ayarlanmıştır
1.6 ile o kadar tepki çektiler ki, bence ona göre 1.4 turbo tekrardan ayarlanmıştır
Insallah duzeltmislerdir kardesim.. Sahsi gorusum bu araclar icin en uygunu 2.0 T ama bakakim 1.4 ler nasil olacak. Zaten yeni cikan bir motor ve modeli kesinlikle alma tataftari degilim dogacak sorunlsri giderip diger yillarda ona gore uretiyorlar. 1.4 icinde en assagi bir sene beklemek gerekli gibi.
Yorum