Utku kardeşim, Ben sana arada sırada "Ufuk" diyordum ya, ihihi haha bu arada Nurettin bey'de "Uyku" demiş... (tabiiki klavye tuş hatasından kaynaklanıyor) muhaha
Cemil abi Telefonun azizliği düzeltim ben. Bir de herhalde benim gözler de zayıf kalıyor.
İsim saygıdeğer bir kavram benim için en azından öyle.
Kaldı ki Utku'nun kendisi de Saygıdeğer.
Cemil abi Telefonun azizliği düzeltim ben. Bir de herhalde benim gözler de zayıf kalıyor.
İsim saygıdeğer bir kavram benim için en azından öyle.
Kaldı ki Utku'nun kendisi de Saygıdeğer.
Yok Yok Nurettin bey, estağfurullah diyelim, gözlerden değil, yazımda da belirtiğim üzere "tabiiki klavye ve tuşa hatasından kaynaklanıyor" diye özellikle belirtmiştim.
O benim "UTKU" ile aramızdaki "UFUK" (Eskişehir) meselesidir. ihihi haha haha
Dilim ve Klavyem arada sırada şaşırıp ihihi kendisine forum sayfasında olsun, telefonda olsun, karşılıklı olsun hep "UFUK" dememden kaynaklanıyor. ihihi haha (Herhalde "Ufuk" bizi andı diyorum biryandan da )
kaçıncı üye olduğunu merak edenler için küçük bir ip ucu
yukarıda Anasayfa Yardım Ara Profil İletilerim Takvim Çıkış seçeneklerinden 'Profil' e tıklayıp ordan sol taraftaki menüden Kimlik Bilgisi'ni seçiyorsunuz.. en üstte internet tarayıcınızın arama butonunda www.insigniateam.com/forum yazan yerin en sonunda rakam göreceksiniz http://www.insigniateam.com/forum/in...p?forumProfile = 12345... vs bir rakam göreceksiniz, en sondaki rakam üye sıranızdır
karışık oldu biraz ama denemesi sizden, bakın görün )
Yorum