Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbulPark OPC Buluşması Şürüş Anıları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbulPark OPC Buluşması Şürüş Anıları

Evet Arkadaşlar böyle güzel bir etkinlikten sonra bize konşulacak çok güzel anılar olduğunu düşünüyorum

Ben başlıyayım ;

Bir Manuel insignia ve bir otomatik insignia kullandım Birde Corsa Opc sürüşlerde bazı arkadaşlar gibi pist dışına hiç çıkmadım ve eğitmenler tarafından tebrik aldım bu da benim için güzel bir sonuçtu 3 farklı eğitmenden üç övgü almak

Bu arada bazı arkadaşlarımız virajlarda çok başarılı olduklarını iddia ediyorlardı o arkadaşlar aldığım duyumlara göre pisten çıkmışlar haha haha o arkadaş kendini biliyor hah haha

Evet yorumları bekliyorummmm

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: İstanbulPark OPC Buluşması Şürüş Anıları

Kim o arkadas?
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Benim bildiğim biri var ama o hala üye olmadı
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

al sana yorum sazan baliklarini duydunmu fatihim ben sana pistten çıktım diye olta attım sende yemişin afiyet olsun , ilk tura çıkıldığında arkada oturduğumdan midem bulanmıştı ,sıra bana geldiğinde ben çok fazla gazlamamıştım midem bulandığından pistten falanda çıkmamıştım muratlan odak burağa sorabilirsin ikinci sürüşümdede kendime gelmiştim eğitmene nasıl düzgün giriyormuyum virajlara dediğimde alt yapınız iyi ama fazla hızlı giriyorsun yanlamaktan dolayı yarısta zaman kaybedersin dedi yanımdada orhun vardı ordada pistten çıkmadım ama sen oltaya fena takılmışsın haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          al sana yorum sazan baliklarini duydunmu fatihim ben sana pistten çıktım diye olta attım sende yemişin afiyet olsun , ilk tura çıkıldığında arkada oturduğumdan midem bulanmıştı ,sıra bana geldiğinde ben çok fazla gazlamamıştım midem bulandığından pistten falanda çıkmamıştım muratlan odak burağa sorabilirsin ikinci sürüşümdede kendime gelmiştim eğitmene nasıl düzgün giriyormuyum virajlara dediğimde alt yapınız iyi ama fazla hızlı giriyorsun yanlamaktan dolayı yarısta zaman kaybedersin dedi yanımdada orhun vardı ordada pistten çıkmadım ama sen oltaya fena takılmışsın haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha
          F30 Sport+

Yorum

Volkan yarası olan konuşuyor haha

Alt yapı var ama üst yapı yok demekki amaç hızlı girip yanlamak değil zaman kaybetmek hiç değil

Yorum

Evet Diğer Katılımcılar sizin anılarınızı alalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Volkan yarası olan konuşuyor haha

Alt yapı var ama üst yapı yok demekki amaç hızlı girip yanlamak değil zaman kaybetmek hiç değil
                yaram yok fatihim ben söylemiştim sana pistten çıktım diye o gün bekliyordum bir şey demeni dememiştin şimdi sabah sabah rüyandamı gördünde aklına geldi hee biz oraya yarışmaya çıkmadıkki yanlarızda ister yavaş yavaş gider pisti seyrederiz kii ben onuda yaptım keyif almaya gittik oraya birileri sana gazla gazlayabildiğin kadar bu bir yarışmı dedi yoksa sen pistte çıktığında gaza geldin kendini yarıştamı zannettin haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Böyle güzel bir etkinliğe katıldığım için kendimi çooook şanlı biri olarak kabul ediyorum.
                  Yıllardan beri Formula1 yarışlarını büyük bir zevkle izliyorum. "İstanbulPark"a gitmek benim için bir hayaldi ama hem gittim ve çok sevdiğim ve tanıdığım pistlerden biri olan "İstanbulPark"ta araç kullandım. Ömrüm boyunca unutamayacağım bir etkinlik oldu.

Tekrar emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Saat 14.00 civarında. (İnsignia için 14.45 , Corsa için 16.00 sürüş saatim) bir Anons 14.30 var mı? diye sorulunca 14.45 var dedim o zaman sizi alalım dediler. Otomatik vitesli İnsignia'nın Arka koltuğunda kendimi buldum. Ön sürüş pilotu resmen bizleri koltuğuna mıhlattı. Yapıştım koltuğa, sıra bana geldi tam sürüşe geçecektim. Kendi aracımın manuel vitesli olduğunu söyleyince, bu aracı kullanamayacağım söylendi. Sonradan manuel vitesli insignia kullanarak bir tur daha atma fırsatını elde ettim. Gerçekten çok güzeldi, bir harikaydı, O atmosfer beni benden aldı.

Dönüş yolculuğuna erken başlamam nedeniyle Corsa OPC' yi de kullanamadım.

Yorum

Cemil Abi Senin burada olman bizleri çok mutlu etti ve hayellerinin gerçekleşmesi ise mükemmel bir olay cemil abi inşallah bundan sonrada daha güzel etkinliklerde beraber olacağız

Yorum

Cemil Abi Senin burada olman bizleri çok mutlu etti ve hayellerinin gerçekleşmesi ise mükemmel bir olay cemil abi inşallah bundan sonrada daha güzel etkinliklerde beraber olacağız
                      Evet Fatih bey gerçekten sizlerle birlikte olmaktan ve o atmosferde bulunmaktan çok mutlu oldum, hayallerimin gerçekleşmesi ise dediğin gibi mükemmel bir olay, nice organizasyonlarda görüşmek üzere....

Yorum

Evet Arkadaşlar böyle güzel bir etkinlikten sonra bize konşulacak çok güzel anılar olduğunu düşünüyorum

Ben başlıyayım ;

Bir Manuel insignia ve bir otomatik insignia kullandım Birde Corsa Opc sürüşlerde bazı arkadaşlar gibi pist dışına hiç çıkmadım ve eğitmenler tarafından tebrik aldım bu da benim için güzel bir sonuçtu 3 farklı eğitmenden üç övgü almak

Bu arada bazı arkadaşlarımız virajlarda çok başarılı olduklarını iddia ediyorlardı o arkadaşlar aldığım duyumlara göre pisten çıkmışlar haha haha o arkadaş kendini biliyor hah haha

Evet yorumları bekliyorummmm

kiskandim.

Yorum

arabalari donus yolunda gordum, 16 numaranin arka tamponu hasar gormustu sanki: surtunme olabilir.

Yorum

ben sadece otomatik insignia OPC ve manuel corsa OPC kullanabildim, herşey o kadar hızlıydı ki, hiç bir şey hatırlamıyorum sadece bi ara corsanın eğitmeni "öyle dönemezsin, dönemezsin" diye bağırdığını hatırlıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              sadece bi ara corsanın eğitmeni "öyle dönemezsin, dönemezsin" diye bağırdığını hatırlıyorum
                              haha haha aynısını bende yaşadım Corsa çok fena gaza getirdi. aynı durumu Hezarfen'de de yaşamıştım ama yine dayanamadım Corsa'da da basa basa gittim. sonuç; hiçbir zevk almadım, bir başladığım anı birde bitişi hatırlıyorum. keşke daha yavaş ama bilinçli kullansaymışım. tüm suç eğitmenlerin yaa öyle bir kullanıyorlarki insan ister istemez aynısını yapmak istiyor haha

Insignia'ya geçtiğimde durulmuştum. hemde araçta eğitmen, Utku abi, babam ve ben vardık, özellikle en son kullanmak istedim 3'ünün turunu izledikten sonra 4.turda ben kullandım, yinede hatalarım vardı ama aldığım keyif anlatılacak gibi değil. o sürüşe öyle bir doydumki tekrar kullanma imkanım olmasına rağmen kullanmadım
                              şimdi 2.kez kullanmadığıma pişmanım oda ayrı birşey. otomatik Insignia OPC'lerin direksiyonda kulakçıklar varmış, sonradan öğrendim. daha önce bilseydim denemek için onuda kullanırdım.
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X