Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Mertk GP DynoSheet!
Collapse
X
-
Ynt: Mertk GP DynoSheet!
Fan olmadan yapmak gücün dışında riskli bir olay.Bunun üzerine çıkar diyosun.Hey maşallah. Asıl benim merak ettiğim durum fabrika 95 oktan kullanın 97 gereksiz diyor.Ben hep tereddütte kalıyorum.97 daha mı iyi acaba?Birde benzini hangi istasyondan aldın?
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
araba stock . gokhan 95 97 degıl sadece ogun onunde fan yoktu kotu bıyerden benzın almıstım yagım eskıydı vs vs vs rodajınız duzgun yapıldıysa butun turbolar asagı yukarı bu cıvarlarda cıkcaktır . araba cıdden avans vuruyor aralarda 5 6 hp kayıp var . beyın konusu ıcınse bıraz daha beklemek zorundayız sanırsam tunerım ole dedı . stock kollar pek dayaklıklı degılmıs 220hp den sora sıkıntı cıkartabılıyormus. bıde daha OBD den okuyamıyorz gelıstırmemısler daha ınsaıgnıa ıcın 2aya cıkar .cıkmadı piggyback tarzı bısıler baglanıp yapılcak artık bunu zmaan gostercek . sımdı allah kısmet ederse eksoz borularını podsuz 76mm ve 76mm downpıpe stock son susturucyla ne cıkacagı dyno da. artı bıde guzel bır fıltre ama maf sensoru bozulcak dıyede korkuyorum bence komple ekspz fıllre 97 oktanla 220 olur rahatcana
Yorum
-
200 çıkması ilginç. inşallah bizimki de iyi çıkar. rodaj demişken, sen ne yaptın rodajda?
tunerin erhan mı?
kutu içi filtre de sıkıntı yaratıyor mu maf üzerinde? stockken 200 veren makine, bahsettiğin setup ile 220 ye yaklaşır tahminimce.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55mert bizim arabalar şu ferrariler gibi tok bi ses verir mi? hani onun gibi olmasada ona benzer:P şöyle gaza basınca kükreme sesi verir mi?=Orjinal yazı sahibi: AhmetG200 çıkması ilginç. inşallah bizimki de iyi çıkar. rodaj demişken, sen ne yaptın rodajda?
tunerin erhan mı?
kutu içi filtre de sıkıntı yaratıyor mu maf üzerinde? stockken 200 veren makine, bahsettiğin setup ile 220 ye yaklaşır tahminimce.Orjinal yazı sahibi: FacomXben diyordum bu araç 180 hb den daha güçlü diye daha güçlü araçlardan daha iyi gidiyor diye helal olsun ne diyelim
Yorum
-
ee ozaman 140'lık Jetta'sı 170 çıkanlar doğru mu? huh
Orjinal yazı sahibi: AhmetGtunerin erhan mı?
Orjinal yazı sahibi: FacomXben diyordum bu araç 180 hb den daha güçlü diye daha güçlü araçlardan daha iyi gidiyor diye helal olsun ne diyelimInsigniaTEAM
Yorum
Yorum