InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Hoşgeldin Fatih hocam,bende bugün saat 15:00 sularında Adapazarından döndüm.Acaba aynı saatlerde yollardamıydık
Bu arada bende Mahmutbey gişelerinde Nurettin ile karşılaştım.İstanbul Park dönüşünden beri bana bir haller olduki sorma Bu sefer yalnızdım,eğer Nurettin arkadan izlediyse anlatsın 2 Bmw, 1 Avensis derslerini aldılar
Hoşgeldin Fatih hocam,bende bugün saat 15:00 sularında Adapazarından döndüm.Acaba aynı saatlerde yollardamıydık
Bu arada bende Mahmutbey gişelerinde Nurettin ile karşılaştım.İstanbul Park dönüşünden beri bana bir haller olduki sorma Bu sefer yalnızdım,eğer Nurettin arkadan izlediyse anlatsın 2 Bmw, 1 Avensis derslerini aldılar
Bensiz ken zevki olmaz dediğin saatlerde bende oralardaydım
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Hocam A6 3.0 TDİ senin ikizin kullanacak bu sartim var
Bu araba ile Almanya'da oldukca fazla tecrubem oldu
Her molada Turkiye'de insanlar bunu nasil kullanamiyorlar diye dusunemeden edemiyorum
Alet 4500 devirde 260 ile saatlaerce gidiyordu
Cok dik yokuslarda bazen bayiliyordu 220 kadar iniyordu
Butun bunlari da 12 lt ortalama ile yapiyordu
Hakan hocam A6 Station vagon bu, bunlar genellikle s Line oluyor birde adamlar almanyada yol hızlı diye basıyorlar ama su bir gerçekki bu aracın bu hızlara çıkması bizimkinden çok hızlı olduğunu sanmam yani o 260 km/h diyelimki 3 km de çıkıyor bizim araçlarda aynı hatta daha kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum normal sedan a6 larda yaşadığım tecrübneler sonucu söylüyorum teknik verilere göre bizim bu araçlara en fazla 1 km yaklaşırız ama ben diyorumki geciyoruz onlar bize yaklaşmak için uğraşıyorlar haha neyse hakan hocam bir gün videoya çekersem paylaşırız.
arkadaslar bende bu konuya aciklik getireyim a 6 oncelikle 240 bg youtube da 100 200 km hizlanma videosu var bir suru 23 sn de 100 den 200 e cikiyor insignianinda videosu var insignia hiz denemesi yazin cikiyor oda 26 sn de cikiyor demekki a6 daha hizliymis fatihe denk gelen ya cakma 3000 tdi yada sofor cakma hee bu arada benimkini sorarsaniz yotube da var 17 sn
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
S320 çok rahat tokatlarım benim araç chipli cat back ekzost ve intake kit var bı kaç bisey daha ama su a6 yıda 3.0 çok rahat geçtim bende en az 10 kere denedik Samsun ordu yolunda yani diyeceğim o ki bizim 180 likler iyi Plotajla papuc bırakmaz audiye mersoyu bilmem
Yorum