Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel İnsignia 1.6T vs Subaru İmpreza 2.0 R ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel İnsignia 1.6T vs Subaru İmpreza 2.0 R ?

Gece 1 gibi İş çıkışı subarusu olan bi meslektaşla yaklaşık 700-800m tamamen boş ve düz yolda yarış yaptık, başlıktada belirttiğim gibi araç 2.0 motor 4x4 subaru impreza sonradan turbo takıldığını ve bununla beraber aracın 236 hp 350 tork olduğunu iddia eden arkadaşla bana açık ara fark atacağını bildiğim halde, sırf kendi aracımı denemek için yarış yaptık bu arada benim araç chipsiz 1.6T, biraz işi dengelemek için onun yanına bir kişi oturdu ve yanyana gelip 0 km/h dan kalkış yaptık, tc kapalı vaziyette 1-2 ve 3. viteste yarım boy arkamda kaldı 4. vitese geçtiğimde yaklaşık 3 boy fark oluştu şimdi bu işte bi tuhaflık yok mu ? bu beygir ve torkta araca bu fark nasıl oldu anlamış değilim bu arada subarunun şöfürü daha önce yarışlara girmiş ve lisansı olan bi arkadaştır...

Aracın özellikleri vs... birebir bununla aynıdır : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7919669/detay/
    1.6 Turbo 170 hp cosmo insignia

Ynt: Opel İnsignia 1.6T vs Subaru İmpreza 2.0 R ?

bakalım ne yorumlar gelecek bende şaşırdım:S
    F30 Sport+

Yorum

şaşırdım gerçekten.normal şartlar altında subaru nun tutup atması gerekirdi.vardır onun araçta teknik bişey

Yorum

Ya Subaruda bir sorun vardır yada şöförde Normal şartlar altında o arabayı son hızlara doğru ancak geçebiliriz kalkışta yanından bile gidemeyiz. Ben şahsi fikrim böyle

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ya araçta sorun vardır yada şöförde başka türlü çok zor.. Yada yarıştığınız araç wrx veya sti değildir.. Tabi bizim araçlarıda yabana atmamak lazım...

Yorum

Heralde sonradan turbo diye vantilatör taktılar araca
            2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Doet ceker oldugu icin kalkista dez avantac olusuyor diger bir tarafta hatirlarsaniz volkanin subaru ile yaptigi rolling videosunda da aman aman bir fark atmamisti bizim araclar maxsimum torku 2700 gibi ulasiyor ve 5500 devire kadar veriyor bu verileri cogu araba 3500 devirde sonra veriyor bu sebepten yavas kalmistir ama teoride subinin gecmesi lazim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar araç : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7919669/detay/ bununla birebir aynıdır ek olarak buna sadece turbo takılmıştır, şöfür belirttiğim gibi lisanslı ve kaliteli şöfördür, aracın 3 ay önce ağır bakımı yapılmıştır, bende bi açık aradım ama bulamadım ) Fark yiyeceğimden o kadar emindim ki video çekmeyeyim dedim Bir daha böyle bişe yaparsak burda paylaşırım video yu

Yorum

Ya subaru patiye düşmekten yol alamadı, ya turbo montajı sorunlu , yada sizin acınızda + 100 hp "iman"power mevcut
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Daha önce bindim araca gerçektende patiye düşmüyor ancak Turboda sorun olabilir bindiğimde 236 hp i hissettirmemişti bana ancak turboda sorun olsa dahi 2.0 motor 160 hp 4x4 subaru impreza nın bu duruma düşmemesi gerekirdi...

Yorum

imkansız
                      Fatih abi naptın 4 çeker dezavantaj olurmu, Subaru'nun ne olursa olsun alması lazımdı cidden video görmeden inanılmayacak birşey, arkadaşınız şaka yapmış olabilir
                      InsigniaTEAM

Yorum

haha haha haha

Orjinal yazı sahibi: Avalon
                        Heralde sonradan turbo diye vantilatör taktılar araca
                        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Mümkün değil ne teoride ne pratikte 1.5 awd subi olmadıktan sonra chipli veya chipsiz hiç bir insignia subiye kafa tutamaz hele hele bir ve ikinci viteste 4*4 kalkışda muazzam avantajdir yüksek hızlarda dez avantajdir bunuda belirtelim bizim chipli insgnialarimiz ancak oda bir ihtimal iyi bakımlı bir subiye üçüncü viteste devrini aldığı zamann kafa tutar ve yüksek hız avantajı ile götürebilir yoksa yok yani ötesi lami cimi yok bu isin arkadaslar...

Yorum

bencede imkansız adam bir yarışta bıraktımı sizi bir daha yarışmadınızmı ben olacaktım subarunun yerinde kesin o arabayı yakardım hemde 1 tl lik benzinle haha haha haha
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

vites felan kaçırdı arkadaş heralde,ya da bilerek verdi,bence stock 2.0 R gecmesi lazımdı
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X