Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Tampon Hasar Testi (Thatcham)
Collapse
X
-
Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
-
Ynt: İnsignia Tampon Hasar Testi (Thatcham)
Bu şirketin bütün videolarını izlemiştim, ESC testi de yapıyorlar EuroNCAP gibi(Insignia için de var). Ancak anlamadığım iki firma da ESC çalışıyor mu çalışmıyor mu diye test ediyor , ne kadar güzel çalışıyor onun testini yapsalar, ne kadar küçük alanda stabilize ediyor arabayı, onu bilsek de karşılaştırsak diğer araçlarla.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
adamlar kıyamamış cosmo donanımına edition u test etmişler ayıp yaaaaaaaa ihihiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
edition bile değil abi essentia, burda yok, sis farları bile yok kiymasınlar zaten gözümüzün nuruna ne o öyle oraya buraya vur arabamızı
golf'e bir bakın bi de, araba nerdeyse pert oldu
Volkswagen Golf VI: Front repair cost* £3,117.88 - POOR. Thatcham, on behalf of the British insurers, has helped develop an insurance crash test that will en...
aynı şekil alfa mito'da
Alfa Romeo MiTo : Front repair cost* £4,591.13 - POOR. Thatcham, on behalf of the British insurers, has helped develop an insurance crash test that will enc...
ve impreza
Subaru Impreza: Front repair cost* £4,150.99 - POOR. Thatcham, on behalf of the British insurers, has helped develop an insurance crash test that will encour...
bmw almamak için ''1'' neden
BMW 1-Series : Front repair cost* £3,225.33 - POOR. Thatcham, on behalf of the British insurers, has helped develop an insurance crash test that will encoura...
vw'lar sağlam dağılıyor polo
Yorum
-
golf tam bir hayal kırıklığı,hep sağlam zanederdim, bmw 1 de bomba demekki 20 km ile çarpsa pert olacak yuhh yaaaa...Ama dikkatli bakınca pek adil bi karşılaştırma değil gibi geldi,bariyerin yukseklıgı sanırım hep sabit,alçak olan araba dezavantajlı oluyor,nissan sapasağlam çıkıo çunkı darbeyı çok alttan alıo.gols,1 ve polonun dagılma sebebı darbeyı yumusak on panjurdan almaları olabılır mı acaba??
Yorum
-
Arkadaşlar 10 km/h olduğuna eminmisiniz.Ben iki kere arabanın arkasını vurdum.Hızım belki 10 km yoktu ama 10 dan da çok az değildi.Bir tanesi bir dobloya idi.İndim baktım çizik bile yoktu.Diğeri de köyde alçak bir demir silindir varmış park sensörü aşağı da olduğu için algılayamadı.PAT diye ses çıktı ama biraz da arabanın altına vurduğu için hiçbir şey olmadı.Ben tamponlardan çok memnunum.Ama boya kaliteli değil en ufak bir darbe de kalkıyor.
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Yorum
Yorum