Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

2011 için ama bu fiyatlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
      2011 için ama bu fiyatlar

evet 2012 cosmo 67800... bence 2011 almakta fayda var, arada 5000 lira fark var, şuan ellerinde bi adet beyaz varmış, 2011 olarak...

Yorum

Hiç bi şey net değil ki.

2.0T 4x4 250HP gelcek mi (ki gelmicek gibi gözküyor)

Gelcekse bile ne kadara satcaklar bunlar bi kesinleşmedi. Ekim sonu araçlar 2012 diolar ama daha ortada belli bişi yok 1 ay kaldı yani.

Gelipte çokk uçuk fiyatları olcaksa bi an önce belirlense de bizde ona göre yolumuzu çizsek..

Yorum

Hiç bi şey net değil ki.

2.0T 4x4 250HP gelcek mi (ki gelmicek gibi gözküyor)

Gelcekse bile ne kadara satcaklar bunlar bi kesinleşmedi. Ekim sonu araçlar 2012 diolar ama daha ortada belli bişi yok 1 ay kaldı yani.

Gelipte çokk uçuk fiyatları olcaksa bi an önce belirlense de bizde ona göre yolumuzu çizsek..

benim haddime düşmez ama fiyat konusu sizi düşündürüyürsa, yani bütçeniz kısıtlıysa 2.0t 4*4 250 hp sevdasından vazgeçin derim, 2.0 vergi olarak ve en önemlisi yakıt olarak bütçenizi zorlayabilir, 100 kmde 15lt altına düşüceğini sanmıyorum.... bu arada bu 250 hplik araç benzinli değilmi, mazotluysa sözümü geri aldım

Yorum

@Ömer Faruk TARIKAHYA

Bakın ortada yanlış anlaşılma var, benim demek isteğim şuydu.

2.0T 4x4 biraz opsiyonla 120k Tl yi bulcak gibi duruor. Sizin mantıkla 120yi veren 10 u daha verir diyip 2. el bi A5 2.0 Tq bulunabilir. En azından E sınıfı bi araç olur. Hemde coupe

@Hasan_apg09

Vergi konsuunda yıllı 900 lira farkı var sanırım. Yakıt oalrakda her yerde okuduğum yorum 1.6t ile 2.0t aşşa yukarı aynı yakıyor deniyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              bence fiyatları bayiye sorun, 1.6t cosmo bu kadar yüksek rakama satamazlar, bence en fazla 64-65 bin lira diceklerdir....

hatta şuan bayiyi aradım, olabilcek dip fiyatlar....

2011 1.6t edition elegance......56800
              2011 1.6t cosmo......................62700

2012 1.6t edition elegance......61800 ilave stil paketle.....64300
              2012 1.6t cosmo......................67800 ilave stil paketle.....70300

fiyatlar benim tahminimdende artmış durumda, hayırlı olsun.....
              hangi bayi abi bu fiyatları veren? yine saçmalayacak bayiler anlaşılan. zaten 2012 1.6 Cosmo liste fiyatı 75 bin küsür. kampanyalı 72 bin küsür. herşey iyi güzelde bu kampanya fiyatının üzerine de tekrar saçmasapan 5 binlik indirim nedir yahu...... ya bugün bi ford bile yeni mondeoya topu topu 500-600 liralık indirim yapıyor. kampanyanın üzerine 5 binlik indirimde neyin nesi anlayamıyorum.... böylemi ikinci el piyasası oturtacaklar? amaçları ne bu fiyatları artırmalarındaki? 2011 lerle 2012 ler arasında donanım farkıda yok motor farkıda. Madem böyle, o zaman neden fiyatlar tavan? Ve tam da sıfır fiyatları değerini bulmuşken yine bu saçmasapan bayi indirimleri niye angry? .................. alala

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Vergi farkı: 2.0 1.931 - 1.6 697 = 1.234 TL yıllık.
                '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                '15 BMW 118i LCI

Yorum

2. el olayına da sormak istediğim bişi var 65bine arac alan 55 bine satıyor. Bunun neresi abes :S ?

Yorum

valla audi a5 de çok beğendiğim bir araçtır ama şunu söyleyeyim evli insan audi a5 i ne yapsın bu bir, eğer evli değil ve evlenmeyi uzun bir süre düşünmüyorsanız sözümü geri alıyorum yoksa audi a5 boşanma sebebi bile olabilir kaldı ki audi a5 çok performanslı bir araç değil ben 1.6 ile 2.0 170 bg dizelini geçtim, ama derseniz 2.0 tfsi alcam 211 bg o paraya ancak yine 2010 alabilirsiniz, yine donanımı makul seviyede olur sadece, insignia gibi full+full olmaz, kaldı ki 250 bg insignia gelecekse performans olarak a5 insignia'ya yaklaşamaz, çünkü a5 de ağır araç... bu kadar para verdim audi bmw'ye bineyim düşüncesindeyseniz biz sizi hiç etkileyemeyiz zaten burda samimiyetimi mazur görün benim de takıntılarım vardır fakat, yeri geldiği zaman bazı tabuları yıkmak gerekir... insignia gerçekten çok dolu dolu bir araba, objektif olarak bakarsak da insignia çıtanın gerçekten bir hayli üzerinde bir araç, a5 de öyle, ama ikiside mükemmel araçlar değil bunu da unutmayalım, kaldı ki a5 ile insignia karşılıştırılmaz, kulvarlar farklı, a4 ile ancak karşılaştırılabilir... bakın markalar kapatılıp arabadan anlamayan 10 kişiye sorulsun, 10 kişiden 7 si kalıbımı basarım insignia der a4 yerine...

Yorum

2. el olayına da sormak istediğim bişi var 65bine arac alan 55 bine satıyor. Bunun neresi abes :S ?
                      İşte bunun net cevabı biz, araç sahipleri abi... bi adam araba almak için bayiye gitmeden önce internetten fiyat araştırması yapıyor. Sonra bayiye gidip araca bakıyor ve şurda şu aracı şu kadara veriyolar sizde niye bu fiyat?..diye soruyor. Kafasında hep fiyat ne kadar kırarsam okadar iyidir var opel müşterilerinde. Çünkü yerleşmiş bilinç altına bikere. Opel doğuşun gruaunda değil ve 2. elde zararı çok fazla. Neyse aracı alıyo 4-5 bin aşağısına. Ama diğer yandan başka bi adam aynı arabayı 1-2 bin aşağısına alabiliyo. Bu adam satarken çok zarar etmek istemiyo. Çünkü zaten pahalı almış. Ama ucuza alan adam aldığı fiyatada satabiliyor. Çünkü diğer adamlardan zaten kafadan 2-3 bin aşağısına almıştı aynı aracı.... Kendi kârını ve başkasını düşünmüyor. İşe bide pazarlıklar falan girince al sana kafadan en az 6-7 bin zarar.... Böyle piyasa olmaz. Bi standart olması lazım..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Yok zaten bende onu diyorum ancak 2010 Orta dolulukta bi 2.0 tq bulunur o fiyata ona bi itirazım yok. 23 yaşındayım daha da ewlenmeme çok var (Bu arada 2.0 tq boş a5 fiyatı şu an 61k €) Yine her türlü 2.0t insignia dan donanım yaş ve güç olarak geride buna lafım yok ama E sınıfı. Takıntısı olan bi insan değilim tabiki insignia yı da çok beğeniyorum ayrıca. Ama a5 de başka bi dünya. Sonuçta 2001 den beri Opele biniyorum. Vecranın b ve c kasasına. Babam 2 sini de sınıf aldı. Bi 0 araç sewdağmız var. Orası ayrı =) Demek istediğim parayı verip audiye bineyim değil en azından o kadar para veriyorsam gencim bi a5 in daha gence uygun oldugunu düşünüyorum. Lakin söz konusu a4 ise kupondan cıksa insignia varken dönüp bakmam Kastetmek istediğim şu ki bmw audi mercedes derken bunların 2. el coupe modellerine yonelirim 120 130 bin apra verdikten sonra yoksa merso c serisi audi a4 fln bunların insignia yanında gozumde dirhem değeri yok =)

Yorum

@efemuratt

Anlıorum siz fiyatların tutarsızlıgından şikayetcidinz ki haklısınzda.

Ama benim demek istedgim su 46 47 bine edition elegance ( ki sıfırını 56 57 ye cok rahat alınabiliordu) 54 55 e cosmo ( sınfı dedigim gibi 63 64 e alınabilirdu) bu fiyatları goz onunde bulundurdugumzda normal yani ama ola ki bi adam gidipde 70 bine cosmo aldıysa işte cidden zarar eder.

Zaten benim isyanımda buna. Simdi Ben gitcem 72000 verip cosmo alcam satarken 62bin vericekler mi hayır? Sorun da bu zaten..

Yorum

bu aracı kendin için mi aslacaksın yoksa ailecek mi bineceksiniz?

Yorum

Ailemde vectra c var işte kendime alcam.

Yorum

valla beni sıkıntı bastı ortada net birşey yokken, şimdilik sadece 1 bayiyle görüşmüşken şu şöyle bu böyle ne desek boş. 2012'lerde istesek de istemesekde fiyatlar tavan olacak çünkü 2011'lerin satılması lazım, buda bir gerçek. en azından ben 2011'lerde indirim yapılmasındansa 2012'lerin zamlı gelmesini tercih ederim.
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X