Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

Evet farkındayım ama bu 2 ay içinde Opelin bi modelinin fiyatına %18 zam yapmasını açıklamıyor. Cidden 2 ay için uçuk bir oran...

Listeyi inceledim, 2011 Sonu insignia ile 2012 insignia arasında donanımsal bi özellik farkıda yok. 2012 fiyat listesinde duyurulan özelliklere dair hç bişi yok. O özellikler sanırım Türkiyeyi teğet geçti, nasılsa teğet geçmelere alışığız. Hani araçda değişiklikler olsa gene gene anlıcağım. burdan cıkardığım sonuç opel para kazanmak istemıyor, 2. eli canlandırma peşinde sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
      Gördüğüm karaı ile gelcek olsa bile boş haline 110000Tl fiyat çekerler. O da en iyi ve en ucuz ihtimalle...
      ne yaptınız ya, OPC 130.000 TL

yalnız şunu gördüm ki Opel ne yapsa yaranamıyor
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: Azure
        Gördüğüm karaı ile gelcek olsa bile boş haline 110000Tl fiyat çekerler. O da en iyi ve en ucuz ihtimalle...
        ne yaptınız ya, OPC 130.000 TL

yalnız şunu gördüm ki Opel ne yapsa yaranamıyor
        Valla Opelin şu son fiyatlarını gördükten sonra beklerim cidden. 2012 de OPC ye 200k tl derler bu mantıkla =)

Ya Opelin yapıp da yaranamadığı şey şu:

Şu an insignia sahipleri istiyor ki fiyatları tavan yapsın bizde aracımızı satarsak aldığımz fiyattan satalım zararımz olmasın bindiğimiz yanımıza kar kalsın.

Benim gibi yeni alcak olanlarda neden arasında hiç bi fark olmayan arabaya 2 ayda bi ton fazla para vereyim, zarar edeyim diye düşünüyor.

İsyanımda haklı olduğumu düşünüyorum

Bana Uygun fiyattan insignia alıpta "yaa insignia da değerinin çok altında daha pahalı olması gerek" denilmesi biraz saçma geliyor.

Şu soruyu sorasım geliyor. Neden ozaman Uygunsa fiyatı aldınız, madem rahatsızdınz pahalanmasını bekleyip alsaydınz ?

Yorum

Bence buraya bir göz at..fikir verebilir..Opel insignia konusunda bir yılı aşkın bir süre yanlış satış politikası izledi...

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Bu her alanda böyledir, Arz-Talep meselesi. Talep fazla ise doğal olarak bir artış söz konusu olmak zorunda. Piyasaya yeni çıkan bir aracın tanıtım amaçlı fiyatı makul olmak zorundadır. Aracın çekiciliğine erken kapılanlar ucuza almış oldu. Ama artık Insignialar piyasada oturdu, sorunlar çözüldü ve herşeyiyle hazır bir halde satışa çıkıyorlar. Sizde keşke fiyatlar uygunken beklemek yerine alsaydınız, düz mantık...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ama bence bunu konuşmak için biraz geç. İnsignia orta ömrünü tamamladı bile.

Gene aynı kapıya çıkcak Evet Yanlış satış politikaı izledi. Belki daha fazla fiyatı hakeden bir araç doğru. Ama bu fiyat artışını sizin de değiniz gibi 1 yıl önce yapmalıydı. Şu an bence bunun için geç kaldı. Gene bi yanlış politka.. Orta ömrünü tamamlamış bir arabaya bir start stop özelliği koyarak (ki türkiyeye gelcek gibi durmuor listeden o sonuca vardım) hiç bir makyaj yapmadan %20 ye yakın bir fiyat zammı yapmak da yanlış bir adım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Bu her alanda böyledir, Arz-Talep meselesi. Talep fazla ise doğal olarak bir artış söz konusu olmak zorunda. Piyasaya yeni çıkan bir aracın tanıtım amaçlı fiyatı makul olmak zorundadır. Aracın çekiciliğine erken kapılanlar ucuza almış oldu. Ama artık Insignialar piyasada oturdu, sorunlar çözüldü ve herşeyiyle hazır bir halde satışa çıkıyorlar. Sizde keşke fiyatlar uygunken beklemek yerine alsaydınız, düz mantık...
                yaklaşık olarak yazdıklarınız doğru sayılır..D segmentinde fiyat kalite bazında gerçekten süper bir araç

neyse ben yatayım..insignia dan sonra Land Rover a artık

Yorum

arkadaslar o zam degil aslinda kur farki burada 200 euro zam geldi ben kendi aracimi aldigimda 27 bin euroya aldim ozamanlar euro 2 milyondu 55 mil yar falan geliyor diye hesap ettim ama simdi 65 70 arasi yani tamamen kur farki zamla ilgili bir sey degil
                  BMW 530 D gran turismo

Yorum

Kur 2.200 kusurdu. Simdi 2.400 kusur. %9-10 arası fark var eet ama bizim bahsettiğimz zam %18-19

Kurun ustune kur artmısken fırsat bu fırsat diyip opelde bi % 9 10 koydu massalah =)

Yorum

burada yapmadilar 200 euro kadar cuzzi bir zam oldu ben aldiktan sonra turkiyedeki bayilerle ilgili olabilir dedigim gibi ben mayis gibi almistim kur 2 milyondu suan icin tr fiyatlarini bilmiyorum zaten tr paketleriyle burasi cok farkli burada 4 paket var en alt donenimlisi 18 bin euro falan burada 4x4 farki 2200 euro tr 9 milyar aliyorlarmis opelde dogus oto gibi oldu herhalde vw fazladan para aliyorlar burada insignia passatla ayni insignia 1 bin euro kadar bahali ama tr dogus vw okadar sisirmiski insignia ayla passattin arasinda dunyalarkadar fark var yari parisi daha aliyor
                      BMW 530 D gran turismo

Yorum

2 ci el alıp yükleme yapmak en iyisi..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

ıstanbul ODAK da 2,8 opc vardı fıyatıda baya ıyı bır gorusun ıstersenız
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Bu konuda benim tam anlamadığım şey, neden 2012 modellerin fiyatları zamlı geldi diye mi tartışılıyor?

Şu sıralar Türkiye'deki herhangi bir otomobil firmasının sitesine bakın, 2011 ve 2012 için ayrı fiyat listeleri görürsünüz, ve bu segmentteki arabalar için en kötü markada, en iyi ihtimalle 5000TL fark vardır.

Ayrıca yine şu sıralar ve önümüzdeki 1-2 ay, bayilerde kalan 2011 modelleri bahsettiğinizden de çok daha ucuza alabilirsiniz.

Ayrıca bir de Opel sene başında bayilere liste fiyatından satma zorunluluğu getirmişti, ancak ne kadar uygulanıyordur bilmiyorum, çünkü şimdiye kadar Opel'de sitedeki fiyat ile bayideki fiyat arasında bayağı oynama olurdu.
                            '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                            '15 BMW 118i LCI

Yorum

fiyat farkı kurdan dolayı kesinlikle, euro bi kaç ayda böyle tavana vurdu, ayrıca da 2011 ve 12 arasında tabii ki fiyat farkı olacak ama fiyat indirime girecek merak etmeyin arz talep meselesi, ayrıca da 2.0 araba alıyorsunuz, klasik bir söylem vardır 110 u veren bi 10 daha verebilir siz anladığım kadarıyla bu fiyatı insignia'ya yakıştıramıyorsunuz, bu gerçekten yanlış bir düşünce, bir ford mondeo zamanında audi a4'ü geçebiliyordu auto show dergisinde değerlendirme yapılmıştı bulup kaynağını gösterebilirim, ford mondeo da kaliteli bir araç, ama insignia gerçekten daha ileride tasarım teknoloji ve motor olarak, bizim arabamız yani bir bmw bir audiyi geçemiyecek kapasitede mi? diyosunuz 2. el bmw bakayım audi bakayım, o paraya ancak 2010 model audi bmw 2.0 motor alırsınız, ve insignianın donanımın 3te2si kadar donanıma sahip belki olur... ve 2.0 motor olsalar bile 220(!) bg değil hiçbirisi, ve imkanı yok bir quattro ya da bmw 320 4 çeker alasınız

Yorum

bence fiyatları bayiye sorun, 1.6t cosmo bu kadar yüksek rakama satamazlar, bence en fazla 64-65 bin lira diceklerdir....

hatta şuan bayiyi aradım, olabilcek dip fiyatlar....

2011 1.6t edition elegance......56800
                                2011 1.6t cosmo......................62700

2012 1.6t edition elegance......61800 ilave stil paketle.....64300
                                2012 1.6t cosmo......................67800 ilave stil paketle.....70300

fiyatlar benim tahminimdende artmış durumda, hayırlı olsun.....

Yorum

İşleniyor...
                                X