Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

Evet arkadaşlar, abilerim uzun süre önce 1.6t Cosmo modeli almayı planlıyordum fakat oluşan aksamalarla bu isteğim bu zamanalra kadar kaldı. Sonrasında Dedim neyse bari bu kadar bekledim 2012 Model alırım diye düşünüyordum. Onu da baya bi bekledim. Sonrasında haberler çıktı 2.0T 250 Hp 4x4. Aşırı hoşuma gitti. İstedğim seçeneklerle (full opsiyonlar + iç dış Opc body kit) 105-110 bin Tl gibi bi fiyata anlaşabilirsem Bu modele yönelmiştim.

Varan 1 Bugun Opel bayinden böle bi motorun türkiyeye gelmiyeceği sölendi. Bari 220hp olan modeline bakim dedim 93bin olan fiyatı (ki son zamanlarda zamlanmıştı 90bin civarındaydı) 2012 modeller icin 98 bine çıkarılmış. 4x4 e 9000 bin istioalrdı ki ÇOK FAZLA 2012 itibariyle bu fiyat 10000 olmuş.

Tekrar 1.6 modele döneyim dedim.

Varan 2 Daha 3 4 ay once 60-62 bine satılan 1,6t Cosmo araç 2012 itibari ile 72000 lira fiyata kavuşmuş.

Gerçekten Opel ne yapmaya çalışıyor? 2.0T modelinde motor revize ediliyor 220 hp olan gücü 250Hp ye çıkarılıyor, 350NM olan torku 400 e çıkarılıyor ama hala türkiyeye 2012 de de eski motoru satıcak.

Üstüne bir de Zam Üstüne zam yaparak 1.6T cosmo modeli bile 70000 binlerin ustune çıkarcak ki bunun anlamı full opsiyon + opc body kitle 90000 in ustune cıkması anlmına gelior.

0 araba sevdalısyım ama bu sebebelr yüzünden 220 hp full bi insignia ya 1300000 civarı bi para verecegime bu gidişle 2. el audi yada BMW bakıcam en azından verdiğim paraya acımıcam

Saygılarımla...

Ynt: İnsignia Almaktan vazgeçmek üzereyim...

geçen seneki deneyimlere dayanarak, az daha bekleyerek fiyatların düşeceğine eminim
    InsigniaTEAM

Yorum

Sürekli bi bekleme modundayım.

2.0T 4x4 250 Hp Modeli gelcek olsa beklemeye razıyımda. Ama yok öle bi motor seçeneği dendi. şaka gibi..

Yorum

siz 2.0 4x4 alın biz onu size 250 hp yaparız merak etmeyin bahsettiğiniz rakamlara düşündüğünüz gibi donanımlara sahip başka marka bir araç bulamazsınız bence. Hevesiniz kırılmasın biraz daha sabır diyelim...

Yorum

Opel'in fiyat politikası baştan beri yanlıştı.Araçlar emsallerine göre ucuz satılıyordu.Bundan nasibimizi biz de aldık.Temmuz başında teslim aldığımız araç Stil Paket dahil 63.500 TL idi.Benim tahminim bu aracı şu anda bıraksalar 68-69 gibi bir fiyata bırakırlar.Bu durumda bir yıl için 5000TL oldukça fazla bir artış.İthal araçlar olduğu için kur artışının da etkisi büyüktü.Ama bence fiyatlar asıl olması gereken yerlere gelmeye başladı.

Sizinle aynı düşünceleri biz de yaşadık.Acaba 3 ay bekleyip 2012 mi olsa diye ama şimdi diyorum ki iyi ki o anda bir an evvel almak için davranıp almışız.Umarım siz de gönlünüzdeki araca gönlünüzden geçen ücret karşılığı en kısa zamanda sahip olursunuz.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure

2.0T 4x4 250 Hp Modeli gelcek olsa beklemeye razıyımda. Ama yok öle bi motor seçeneği dendi. şaka gibi..
            birkaç firmaya birden sorun derim.........
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
              Orjinal yazı sahibi: Azure

birkaç firmaya birden sorun derim.........
              Gördüğüm karaı ile gelcek olsa bile boş haline 110000Tl fiyat çekerler. O da en iyi ve en ucuz ihtimalle...

Opeli diğer araçlardan ayıtan özelliği Diğer araçlara göre daha uygun fiyatta olmasıydı. Şu an bakıyorum o da yok. Babam o kadar parayı veriyorsak neden insignia olsun ki die sormaya başladı ve bence haksızda değil. Sonuçta Bu aracı dolduracağım zaman gönlüme göre 130-135 olcak. Bence şu an için opele vermek için çok fazla bi miktar. Evet insignia ile opel diğer markalara yaklaşmış olabilir ama şunu unutmayalım Opel hala Opel. Bu fiyatlarla satış yapamazlar...

Yorum

geçin gitsin

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Yok yok, satış yapıyorlar..insignia tuttu.. rakamlara bir göz atın..

Yorum

Aşağı yukarı bütün araçlara zam geldi. Siz cosmo doluluğunda bir aracı daha ucuza alamazsınız. Toyota coralla ,jetta larin bile 60 binleri bulduğu hatta geçtiğini görebilirseniz hala insignia en iyi seçenek olur. Belki 90 bin patlar ama gerek görünüm gerek performans gerek doluluk olarak dikkat çeken bir aracınız olur.
                    Opel İnsignia 1.6T siyah dvd800 sunroof

Yorum

Bence Opel en başından beri yapılması gerekeni yapıyor. Türk halkı markanın kalitesini fiyatına göre biçiyor. 38.000 € ya kapak jantlı Mercedes C alıp 1 sene sonra arabası eski kasa olan kişilere bence bu yakışır. AAA ama pardon onlar Mercedese biniyor. Gelelim bizim araçlarımıza, arabasını almadan önce araştırma yapan herşeyini inceleyen kişiler bizim araçlarımızın üstünlüğünü bilir. Fiyat olarak bakarsak 130.000 yüksek bir rakam iyi düşünmek gerekir. Madem yüksek motorlar hoşunuza gidiyor size tavsiyem 2. el 2.8 motor (80.000 Tl civarı) almanız. Bunun üzerinde Body kitinizide takarsınız, jantınızıda alırsınız. Gerekirse motor modifiyeside yaparsınız ve arabanızı OPC'den farksız yaparsınız. Sizde o paralara şunu alırım bunu alırım diye tereddütleriniz varsa eğer zaten bizim araçlar içinize sinmemiş demektir.

Saygılar

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
                        Yok yok, satış yapıyorlar..insignia tuttu.. rakamlara bir göz atın..

Temmuz fiyatları iidi ama 62000 e fln cosmo veriolardı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                          Bence Opel en başından beri yapılması gerekeni yapıyor. Türk halkı markanın kalitesini fiyatına göre biçiyor. Sizde o paralara şunu alırım bunu alırım diye tereddütleriniz varsa eğer zaten bizim araçlar içinize sinmemiş demektir.

Saygılar
                          aynen katılıyorum bende
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

@opelmania

İşte dediğinz gibi En BAŞINDAN beri yapsa eyw. Ama Benden 2 ay önce aynı arabayı alan adamla benim aramda 10000 lira fiyat farkı olması mantıklı mı? Bundan 2 yıl sonra 2mizde aynı anda satmak istesek ben ondan 10000 lira fazlaya mı satacağım? Ne dicem satarken o 2011 bu 2012 aralarında 10000 bin mi var dicem? kim bundan 1 kac yıl sonra sırf 1 yas icin, hatta km ye bakcak nerdeyse aynı araba 10000 fazla verir? İşin bu yanlarınıda konuşmak lazim. benim Tepkim insignia ya değil, üst üste gelen zamlara...

Yorum

Bakın ne güzel söylemişsiniz, bence sizde dediğiniz gibi 2. el temiz bir araç alın gönlünüze göre modifiye edip daha ucuza bitirin herşeyi. Nasıl olsa satarken çok fark olmayacak.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                              X