Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza atlattım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaza atlattım...

Arkadaşlar bugün 2 ci aracım passatla 130 140 km arası giderken önümdeki brodway birden sola dönüş yapıp sinyal vermeden tali yola girdi bende frene asıldım 1 metre kala sağa kırdım anca kurtartım büyük kaza atlattım bu cahil insanlar insanın canına nasıl kıyıyor canlı şahit oldum yolunuz açık olsun....

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Ynt: Kaza atlattım...

Cok gecmis olsun.....

Yorum

büyük geçmiş olsun abi. Allah hepimizi esirgesin.. gerçekten yollarda şoförüm diyen çok tahtakafa var.. Allah hepimizi esirgesin beladan şerden.. bence bi adak adayın bi kurban kesip dağıtın abi.. tekrar geçmiş olsun...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

tşkler arkadaşlar...

Yorum

Abi geçmiş olsun gerçekten ii sıyırmıssın..
          1.6Turbo Sport/Premium olimpik beyaz+sanroof+flexi+ergosprkoltklar+dvd800...

Yorum

büyük gecmiş olsun ama ne yaparsınız böyle dingil insanlar cıkıyor işte karşımıza
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

saolun dedim kaza böyle birsey aha patlattık dediğim anna yavaşlayıp tamponu sıyırmam an meselesi oldu yola çıkarken esp yi falan açmıştım ok gibi sağa sola savrulmadan gittim adamın arka tampona vursaydım 3 5 defa dönerdi kesin çünki tam dömüşü yapmak üzüreydi ucuz atlattık..

Yorum

geçmiş olsun abi, insigniayı kullanmayınca böyle uyarılar geliyor abi işin şakası tabii ki abi, insanlara arabayı sürmeyi öğretmeden ehliyet veriyorlar ya, bir de sinyaller herhalde bazı sürücüler için gereksiz bir ürün!

Yorum

tşkler ömer sinyal verseydi sorun yoktu şaka gibi birden döndü verilmiş sadakamız varmış araç kaskolu ama moral vsvsv artı 2 ci el satış değeri vsvsvs uzun iş izmire geliyormusun ömer

Yorum

valla abi öyle ya sinyalleri kullanmak şart ya valla bende önümdeki araçların sinyal vermemesi yüzünden bende çok kaza atlattım ama sonra gerekeni yaptım bir çok sinyal vermeyen sürücüye inşallah abi zaten araba olmasa da katılırım her türlü de arabayla katılmak tabii ki farklı olur ama konuşcaz inşallah peder beyle olumlu bir şekilde alcaz arabayı

Yorum

araç sayısı ne kadar çok olursa havamız okadar çok olur

Yorum

millet görsün insignia kardeşliğini demi beyaz, koyu renk, beyaz, koyu renk şeklinde de sıralanırız abi çoookk şekil olur

Yorum

Çok gecmiş olsun.
                          İyi atlatmişsınınız.
                          Öncelikle söylememde fayda var. Kalkışlarda, sollamada, şerit değiştirirken, kavşak dönüşlerinden önce, park ederken hep siğnal vermeliyiz.
                          Ancak önemli bir durum da şudur siğnal vermek öncelikli olmak veya yolda hak sahibi olmak anlamına gelmez. Bunu bu şekilde kavrayan sürücü adayları da var. Ne yazık ki.
                          Aman dikkat!
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

tşkler nurettin bey ömer hayelde kalmaz inş bakalım balıkesirden üye yok sanırım olursa hep bir geliriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                              büyük geçmiş olsun abi. Allah hepimizi esirgesin.. gerçekten yollarda şoförüm diyen çok tahtakafa var.. Allah hepimizi esirgesin beladan şerden.. bence bi adak adayın bi kurban kesip dağıtın abi.. tekrar geçmiş olsun...
                              o şerefsizliği yapanı kurban edecenki başkasına adak adattırmasın
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X