Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0cdti Edition elegance ilk izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0cdti Edition elegance ilk izlenimler

ya murat abi benim anlamadğım konu şu : bende insignia varkende durum böyleydi) vay efnedim sende de insignia var bende var eee ama biz seni hem kalkışta hem düzde geçeriz ya hayır lpg li arabayla bi dünya adamı yedim burda hala namımızı kurtaramdık yerlerden

ama önce kendi markasını satan özkan abiye, sonra fatih ve utku abiye tüm forum gülecek
    F30 Sport+

Yorum

Gökhan sen beni güldürüyorsun Allahta seni güldürsün haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Gökhan sen beni güldürüyorsun Allahta seni güldürsün haha haha
        ben snei güldürüyorum ya, bir gün denk geldiğimizde sen tüm forumu güldürüp kesin cennetlik olacksın abi
        F30 Sport+

Yorum

welcome

anlattığınız izlenimlere göre oldukça duyarlı ve bilinçli kullanıcısınız, lastikleriniz 17"inç ise yol sesi pek almaması gerek, hele 18", 19" ve 20 in. lastiklere göre oldukça sessiz olması gerek, keyifli sürüşler ve sohbetler....

Yorum

Ben 130 hp nin 15000. km deki izlenimlerimi yazayım.
            Normal kullanımda Şehir içinde 800 km,şehir dışında 1100 km menzili var.
            200 km hızı geçemedim.
            Uzun yolda yormuyor.
            Stabilize yolda torpidoda zırıltı var.
            Şİmdi gelelim en önemli noktaya

Almanya'ya bakalım

1.4 TSI BlueMotion Technology 90 kW 6-Gang 27.275,00 € Passat Comfortline (122 PS)
            1.6 Turbo [132 kW], manuelles (MT-6) 30.875,00 € Insignia Design Edition
            1.4 Turbo ecoFLEX [103 kW] Start/Stop (MT-6) 29.325,00€ Insignia Design Edition

2.0 CDTI [96 kW], 6-Gang-Automatik (AT-6 ) 31.675,00 € Design Edition
            2.0 TDI BlueMotion Technology 103 kW 6-Gang-DSG 32.725,00 € Comfortline

Birde Türkiye'ye bakalım
            Aşağı yukarı eşit donanımdaki 1.6 insignia ile 1.4 passat arasında 10 bin TL, 130 luk dizel insignia ile 140 lık dizel passat arasında 25000 TL fark var.

Bukadar kazıklamaya yok sat! İnsanlar çıldırmış.
            Bu bütün olumsuzları görmezden gelmeye yetiyor.Yok çok yakıyormuş yok 2.el zayıfmış vs vs. İkinci el 4 yaşında 70 80 bin km de dizel passat mı, 0 km gıcır gıcır 130 hp insignia mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
              Ben 130 hp nin 15000. km deki izlenimlerimi yazayım.
              Normal kullanımda Şehir içinde 800 km,şehir dışında 1100 km menzili var.
              200 km hızı geçemedim.
              Uzun yolda yormuyor.
              Stabilize yolda torpidoda zırıltı var.
              Şİmdi gelelim en önemli noktaya

Almanya'ya bakalım

1.4 TSI BlueMotion Technology 90 kW 6-Gang 27.275,00 € Passat Comfortline (122 PS)
              1.6 Turbo [132 kW], manuelles (MT-6) 30.875,00 € Insignia Design Edition
              1.4 Turbo ecoFLEX [103 kW] Start/Stop (MT-6) 29.325,00€ Insignia Design Edition

2.0 CDTI [96 kW], 6-Gang-Automatik (AT-6 ) 31.675,00 € Design Edition
              2.0 TDI BlueMotion Technology 103 kW 6-Gang-DSG 32.725,00 € Comfortline

Birde Türkiye'ye bakalım
              Aşağı yukarı eşit donanımdaki 1.6 insignia ile 1.4 passat arasında 10 bin TL, 130 luk dizel insignia ile 140 lık dizel passat arasında 25000 TL fark var.

Bukadar kazıklamaya yok sat! İnsanlar çıldırmış.
              Bu bütün olumsuzları görmezden gelmeye yetiyor.Yok çok yakıyormuş yok 2.el zayıfmış vs vs. İkinci el 4 yaşında 70 80 bin km de passat mı, 0 km gıcır gıcır 130 hp insignia mı?

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Onder kardesim super ozetlemis.benim bu knu ile ilgili stemizde basindan beri soylemey calistigim bu.kardesim hem dah sik ham daha performansli arabaya bonerim 20000 tlem cebi de kalir.varsin fazla yaksin ben araci 500000 km kullansam bu farki cikaramam......

Yorum

Önder abinin yazdığını okuyunca aklıma geldi,
                  VW sınırları zorlamaya devam ediyor, müşterimize Jetta 1.6 TDI DSG için 8 ay zaman vermişler ve bu süre sonunda geleceği de kesin değilmiş....
                  InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar bende bu konuda birşeyler yazayım istedim. 3 hafta önce 2004 yılında sıfır almış olduğumuz Passat exclusive 1.6 aracımızı 32000TL gibi bir fiyata sattık. Aslında aracımızdaki tek sıkıntımız performans + yakıt ekonomisi idi. Bu durumlar söz konusu olmasaydı babam o araca en az 5-7 sene daha binerdi. Nedenine gelince aldığımız günden bu yana bize bakımları haricinde 1 kuruş masraf çıkarmadı. Yol tutuşu, konforu, özellikleri, karizmatik görünüşü ile aracımızı çok seviyorduk. Neyse aracımızı sattık ve daha sıfır ayarında idi km'si ise 64000d. İlk etapta 2004-2005 b5.5 kasa yani aynı kasa highline2 ve exclusive 1.9TDI otomatik araçlara baktık. Fakat sattığımız araçtan sonra hiç içimze sinmedi. Hiçbirisi bizim aracımızın düzeyinde değildi. Bulsaydık kaçırmaz alırdık. Sonra 2006-2007 model b6 kasa 2.0 TDI DSG araçları araştırdık. Yine aynı durum. İlanlarda araç ayna gibi arıyosun adam aracına toz kondurmuyor, bakmaya gidiyosun binesin gelmiyor. İnanın b5.5 kasalar b6 kasalardan daha dayanıklıymış bunu anladık. B6 kasalarda ne kadar araç baktık ise hepsi dökülüyordu. Sonunda babam tekrar sıfır almaya kadar verince ilk önce ben skoda bayiine götürdüm Superb alalım diye. Fakat babam aracı beğenemesine rağmen ikinci eldeki değer kaybını düşünerek ve skoda'ya 96000TL gibi bir fiyatı vermek istemedi. Oradan çıktık babam dedi ben passat alacağım yine vw bayiye gittik. Babam daha pazarlık etmeden araçtan vazgeçti. Passat'ın B7 kasasını hiç ama hiç beğenmedi. Öyleki içine bile oturmadan çıktık plazadan. Sonra direk Opel bayiine gittik. İçeride 2 tane insignia vardı. Birisi 1.6t diğeri CDTI babam içine bininde aracı almaya orada hemen karar verdi. Pazarlığını yaptık ve aracımıza cyclone navide taktırıp satın aldık. Aracı azda olsa kullanma imkanım oldu. Passata göre daha sert olması opelin karasteristik bir özelliği olduğu için benim için sorun teşkil etmedi. Performans olarak zaten birşey söylemem komik olur. Birisi 1.6 diğeri 2.0 ve CDTI vites geçişlerine özellikle hasta oldum. Active select şanzuman gerçekten çok başarılı. Daha önce test amaçlı passat TDI DSG kullanmış birisi olarak DSG'nin geçişleri daha hızlı olsada vites geçişlerindeki sarsıntı bence insignia'ya göre vuruntu gibi duruyor. Yani DSG sert bir şanzuman. Active select ise bence hem performanslı hemde çok konforlu geldi bana.
                    2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
                      Arkadaşlar bende bu konuda birşeyler yazayım istedim. 3 hafta önce 2004 yılında sıfır almış olduğumuz Passat exclusive 1.6 aracımızı 32000TL gibi bir fiyata sattık. Aslında aracımızdaki tek sıkıntımız performans + yakıt ekonomisi idi. Bu durumlar söz konusu olmasaydı babam o araca en az 5-7 sene daha binerdi. Nedenine gelince aldığımız günden bu yana bize bakımları haricinde 1 kuruş masraf çıkarmadı. Yol tutuşu, konforu, özellikleri, karizmatik görünüşü ile aracımızı çok seviyorduk. Neyse aracımızı sattık ve daha sıfır ayarında idi km'si ise 64000d. İlk etapta 2004-2005 b5.5 kasa yani aynı kasa highline2 ve exclusive 1.9TDI otomatik araçlara baktık. Fakat sattığımız araçtan sonra hiç içimze sinmedi. Hiçbirisi bizim aracımızın düzeyinde değildi. Bulsaydık kaçırmaz alırdık. Sonra 2006-2007 model b6 kasa 2.0 TDI DSG araçları araştırdık. Yine aynı durum. İlanlarda araç ayna gibi arıyosun adam aracına toz kondurmuyor, bakmaya gidiyosun binesin gelmiyor. İnanın b5.5 kasalar b6 kasalardan daha dayanıklıymış bunu anladık. B6 kasalarda ne kadar araç baktık ise hepsi dökülüyordu. Sonunda babam tekrar sıfır almaya kadar verince ilk önce ben skoda bayiine götürdüm Superb alalım diye. Fakat babam aracı beğenemesine rağmen ikinci eldeki değer kaybını düşünerek ve skoda'ya 96000TL gibi bir fiyatı vermek istemedi. Oradan çıktık babam dedi ben passat alacağım yine vw bayiye gittik. Babam daha pazarlık etmeden araçtan vazgeçti. Passat'ın B7 kasasını hiç ama hiç beğenmedi. Öyleki içine bile oturmadan çıktık plazadan. Sonra direk Opel bayiine gittik. İçeride 2 tane insignia vardı. Birisi 1.6t diğeri CDTI babam içine bininde aracı almaya orada hemen karar verdi. Pazarlığını yaptık ve aracımıza cyclone navide taktırıp satın aldık. Aracı azda olsa kullanma imkanım oldu. Passata göre daha sert olması opelin karasteristik bir özelliği olduğu için benim için sorun teşkil etmedi. Performans olarak zaten birşey söylemem komik olur. Birisi 1.6 diğeri 2.0 ve CDTI vites geçişlerine özellikle hasta oldum. Active select şanzuman gerçekten çok başarılı. Daha önce test amaçlı passat TDI DSG kullanmış birisi olarak DSG'nin geçişleri daha hızlı olsada vites geçişlerindeki sarsıntı bence insignia'ya göre vuruntu gibi duruyor. Yani DSG sert bir şanzuman. Active select ise bence hem performanslı hemde çok konforlu geldi bana.

ne güzel yorumlar bunlar, bilinçli kullancılar hızla artıyor, ww kullanıları opele terfi ediyor.....

Yorum

arkadaşlar birde arabayı alırken söylediler 2000Tl daha verip garantiyi 2sene daha uzatabiliyormuşuz.Sizce gerek varmı yani aracların bilinen kronik bir şeyleri varmı?

Yorum

Forumda hediye harici garanti alan yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araçlarda kronik olarak en çok rastlanan baskı balata sorunu ve disk çizilmesi oluyor.Bu parçalar da garantiden değişiyor.Yeni takılan parça da garantili olduğu için o gün itibariyle o parçanın garanti süresi sıfırlanıyor diye biliyorum.Yani bir sorun olduğunda yine takıldığı zamandan hesaplıyorlar.2 yıl garanti süresi bence az ama biz alırken uzatmadık.Eğer uzatmamız gerekirse bunu garanti süresi dolmaya yakın da yapabiliyoruz sanırım
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

evet arkadaşlar bende passattan sonra bu araba uçak gibi geldi peformans klas ve çekicilik hepsi bir arada heleki yeni passat 65 yaşından sonra düşünebileceğim tek araba :-)
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

amma passat kullanan varmış sonuçta hepimiz opele geçiş yaptık ben ww yi koydum ilana ama eğer 2.0 tdi olsaydı aracım inanın 5 yıl daha binerdim kim ne derse desin seviyorum aracımı yeni aracımıda seveceğim ama eskisi kıskanıyor alınmasın diye yeniye pek binmiyorum

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
                                X