Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0cdti Edition elegance ilk izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0cdti Edition elegance ilk izlenimler

gökhan araç resmen geziniyor rot balans yaptırdım acaba ön takım vsvs mi diye alakası yok araç gezmeye gidiyor araba çok yumuşak direksiyon çareside yok sanırım..ses sistemi ww çok kalite hoparlörleri değiştirmekle bu işin çözülmeyeceği yazılmıştı sitde aramadan ses sistemleri yazarsanız ulaşabilirsiniz

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Neyse arkadaalar herkesin gorusu kendine.ben de 2 sene vw jetta 1.4 tsi kullandim.ancak ben aracta biraz da olsa duygu ararrim.80000 lira para vrcegim ancak (hani icinde yolculuk yapiyorsunyz ya ) ve icinin ne oldugunu anlayamadigim bir arac kullanacagim.caddy mi jetta mi passat mi polo mu.ben caddy degil passat almak istiyoum veya polo degil passat.hayatimda bu kadar dizayn fakiri bi arac gormedim.araciarin hepsi ayni arac caddy mi amarok mu jetta mi passat mi anlayamiyorsun.55000 lira para veriyorsun sis fari yok. Koltuk demissiniz o sizin donaniminzla ilgili bende de sport versiyon var ve bu fiyata recaro koltuk var.arcim 2009 altili cd changer var.bunlar vw de haal bile olamaz.flexride afl ancak vwnin hayali olur.bir de bunlari 20000 lira ucuza aliyorsunuz. Yani bunlar benm gorusum ancak insignia dururken passatin kapisini bile acmam oleyy oleyy
      Ha sunu da belirtmeden gecemeyecegim dekra gibi buyuk bi degerlendirme kurulusu tarafindan sahibi oldugunuz arac yani insignia dunya uzerindeki en sorunsuz arac secildi.ikinci de corsa oldu.yani ne passat ne de polo.saygilar sevgiler
      arkadaşım ben buraya insigniayı kötülemeye gelmedim zaten yazdıklarımın genelini okursan insigniadan oldukça memnun olduğumu anlarsın,dekra testine gelirsen ne mutlu banaki dünya üzerindeki en iyi araçla geziyorum.Ama şunuda belirtmek isterimki Aracım Türk malı bir araç olsaydı sonuna kadar milliyetcilik yapardım ama opelde vw de babamın firması değil hangisi iyiyse hangisinin avantajı varsa hangisinin dezavantajı varsa belirtmek istedim.Passatla karşılaştırmamın sebebi aynı sınıf olması yoksa 2006 Range rover sport kullanıyorum plastik kalitesi rezalet,Yolda tıkırtılardan başınız şişiyor,ama kendine göre oldukça üstün özellikleri var.Ayrıva aracımı 20000Tl ucuza almam kötü mal almamı gerektirmez.

Yorum

bence tam tersine insignia da koltuklar konfora yonelik yapilmis ben arac alirken ilk once passata test surusu yaptim arabayi almaktan vaz gectim sonra passat cc dusundum oda fiyati cok yuksek geldi insignia yi denememi soyledi buradaki arkadaslar onu deneyince tamam hic dusunmeden aldim arkadaslar derken hepside elci soforu yani aksama kadar araba ustunde olan arkadaslar elcilik araclarinin markasini bile soylemeye gerk yok zaten tr vw hayranligi var onun icin opel kotu diyorlar burada ne kadar vw varsa okadarda opel vardir sadece yeni cikan golfler astralardan fazla corsada polo dan fazla yeni kasa passatla insignia karsilastirinca insignia daha fazla yeni kasa passat fazla tutulmadi burada insignia passattan daha pahali onuda belirtmek isterim
        BMW 530 D gran turismo

Yorum

zafer abi, passatta 16 inç lastik var bunda 18 var.. tabanı daha geniş olduğunu için kaliteiz zeminlerde araba geziyor gibi oluyor ama alışınca idare etmesi çok sorun olmuyor...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            zafer abi, passatta 16 inç lastik var bunda 18 var.. tabanı daha geniş olduğunu için kaliteiz zeminlerde araba geziyor gibi oluyor ama alışınca idare etmesi çok sorun olmuyor...
            evet lastik ebatıda önemli bir konu benim passat 16 inçlik lastik vardı bunlar 17inç gökhanın söylediği mantıklı geldi bana

Yorum

alışacağız gökhan arkadaşlar ben ww yi 3 yıldır biniyorum test sürüşüyle değil herkesin aracı kendine güzel ben kalite ve güven duygusu kaliteli malzeme sağlamlık kemikli deriz ya öyle fark var arasında opelinde artıları var olmasa zaten neden tercih edelim alalım yolunuzda bahtınızda açık olsun...benim cosmo 18 jant var

Yorum

Ben de zaten aracinizin 20000 lira ucuz ve daha iyi oldugunu demek istedim. Benim arkadaslarmin cogu sixin guzel dedoginiz passati alip daha 5000 km olmadan satti. 102 bglik motor sadece turkiye macaristan ve yunanistana satiliyor biliyormusunuz. Yani vw turk insanini 15 sene boyunca kullandi.arkadasim tarlaya seri
                İ halde motorlari gordugumde ve sordugunda 102 bglik dandik motorlarin ikinci sinif bile degil ucuncu sinif gordukleri turkiyeye satilan motorlar oldugunu ogrenmis. Ayrica 115 bglik motora sahip arkadaslarimin cogu daha araba senesini doldurmadan elinden cikardi.simdi de122bglik araclari 80000 90000 liraya satiyorlar. Ben bu fiyata ses kalitesini birakin tam donanimli otomatik 160 bg dizel flexrideli afli insignia aabiliyorum.siz de eger 20000 lira fazla verseydiiz aradiklarinizi bulurdunuz. O yuzden verdiginiz paraya bence hic de dandik olmayan bir mal aldiniz.allah kaza bela vermesin gule gule kullanin

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in..........aracın fotoları ww de var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                    Ben de zaten aracinizin 20000 lira ucuz ve daha iyi oldugunu demek istedim. Benim arkadaslarmin cogu sixin guzel dedoginiz passati alip daha 5000 km olmadan satti. 102 bglik motor sadece turkiye macaristan ve yunanistana satiliyor biliyormusunuz. Yani vw turk insanini 15 sene boyunca kullandi.arkadasim tarlaya seri
                    İ halde motorlari gordugumde ve sordugunda 102 bglik dandik motorlarin ikinci sinif bile degil ucuncu sinif gordukleri turkiyeye satilan motorlar oldugunu ogrenmis. Ayrica 115 bglik motora sahip arkadaslarimin cogu daha araba senesini doldurmadan elinden cikardi.simdi de122bglik araclari 80000 90000 liraya satiyorlar. Ben bu fiyata ses kalitesini birakin tam donanimli otomatik 160 bg dizel flexrideli afli insignia aabiliyorum.siz de eger 20000 lira fazla verseydiiz aradiklarinizi bulurdunuz. O yuzden verdiginiz paraya bence hic de dandik olmayan bir mal aldiniz.allah kaza bela vermesin gule gule kullanin
                    Teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela göstermesin

Yorum

aldık artık bineceğiz allahtan ww yi satmamışım 2 ci araç olarak tarlaya bahçeye gitmek için kulanacağız opeli

Yorum

Yani zafer kardesim insaf ya su kadar guzel su kadar oze bir insignian varken yanndaki passata binilir mi
                        Bu arada 18 inc lastigi passata da taksak o gurultu ses ve hissiyat cok ciddi degisir.hele turkiye gibi dandik yollara sahip bir ulkede....

Yorum

Bir de acilmisken yazayim bu fiyata 1. 6 ve 180 bg olan ve rahatca 250 km hixa ulsan bir aracin var zafer kardesim.130 bglik insignia bile benznli passat kadar gidiyor bunu da unutmayalim.....

Yorum

ben kaçar iyi geceler yarın devam ederiz oleyy hiho....bende unutmadan yazayım benim araç 230 hp chip var ....şaka bir yana eksiler artılar olacak haliyle ama ww binmeseydim meganım vardı megan 2 ondan inip opele binseydim inan bana thy binmiş gibi olurdum güç olarak haklısın 115 hp nerse 230 hp 2 tane passat eder gücü vsvsvsv iyi geceler

Yorum

Zafer kardesim kacarsin tabii anladin insignianin avantajlarini kacarsin..... haha haha haha isin sakasi iyi geceler.hepsinden ote allah kaza bela vermesin

Yorum

amin cümlemize eyv

Yorum

İşleniyor...
                                X