Bu arada yeni Astraları gören oldumu bu gün Opel Ataköyden mesaj geldi bana Show Room lara gelmiş yarın gidip bir bakacağım inceleyen oldumu ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni Astra Show Room lara gelmiş
Collapse
X
-
Ynt: Yeni Astra Show Room lara gelmiş
eskiden Astra, Zafira, Vectra göstergeler, direksiyonlar, radyo aynı
havalandırmalar ve orta bölümün şekli farklı oluyordu.
şimdi radyolara da farklı görüntü verdiler. tek değişikliği o oldu.
kapı iç tarafları felan zaten hep farklıydı.
yanlız eski modeller de çok albenili olmadığı için dikkat çekmiyordu, ama şimdi direksiyonlar, göstergeler direk kendilerini belli ediyorInsigniaTEAM
Yorum
-
İnsignia opelin yeni yüzü olup diğer modellere ön ayak olmuş.Ancak konsolu bu kadar benzetmeleri benide rahatsız etti.İnsignia'nın karakterini direk astraya aktarmak yanlış olmuş.Birçok insignia kullanıcısını kızdırmış olmalı bu durum.Dıştada yenilikçi çizgilere sahip olmasına karşın fotoğraflara bakarak pek beğenmediğimi söyliycem.Fazla yumuk yumuk duruyor.Bu yumuk hale corsada alışığız biz.Fiyat politikasıda cabası.Belki etrafta görmeye başladığımız zaman gözümüz alışır ilerde bilemiyorum...
Hatlarını yeni megane'a benzettim:
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Kriz nedeniyle neredeyse tüm firmalar bir araçta kullandığı malzemeleri diğe araçlarında da kullanıyor. bunu zaten VW yapıyordu şimdi Opel de başladı.
Bir Insignia sahibi olarak aynı iç dizaynın başka bir opel modelinde olmasını tabii ki istemem ama durum böyle. Ama astra alacak olsaydım bu iç dizaynın olması da çok hoşuma giderdi
Gerçi Astra fiyatı ile neredeyse Insignia ya yaklaşmış. HGep tekrarladığım eleştiriyi burda da yapayım. Orta sınıf araçlar da güvenlik donanım boyut vs artıyor bu güzel; ama maalesef bunlara paralel olarak fiyatlar da artıyor. Eskiden astra özellikle g kasa ile çoğu kişinin alabileceği sağlam ve kaliteli bir araçtı. Şimdi J kasa fiyatıyla bu özelliğini aştı. E orta sınıf bu arabaları alamayacaksa orta sınıf araba üretmenin ne anlamı kaldı?
Astra J nin biraz iyi motor ve donanmlısının fiyatına piyasada 0 km GTC Turbo, temiz 2. el Insignia Turbo, modeli biraz düşük BMW ve Subaru Turbo gibi araçlar var. Şimdi ben gidip 45 milyarı küçük sınıf astra ya vereceğime şöyle 2005 model BMW e46 CI alırım, hem daha spor görünümlü arabay binmiş olurum, hem de arabm BMW derim
Yorum
Yorum