arkadaslar benım pc youtubeyı acmıyor anlamadım gıttı! butun sayfaları acıyor youtubeyı accak gıbı oluyo sayfa goruntulenemıyor dıyor neden yapıyor cozemedım! fırefoxlada denedım olmadı lutfen arkadaslar bılen varsa nasıl yapılcagını yapayımda gıreyım artık su youtube ya vıdeo ızlemek ıstıyorum bu arada wın 7 sıstemım!
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar yardımlarınızı acılen beklıyorum!!!
Collapse
X
-
Ynt: arkadaslar yardımlarınızı acılen beklıyorum!!!
Orjinal yazı sahibi: NurettinAdobe un flash lerini yukleyiniz. Umarım düzelir ? Sadece öneri
Hosts dosyası kullanıyor musun abi sen onu bir dene.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrişu 22 ağustos olayı olmasın? ne zamandır giremiyorsun? ben hosts dosyası kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum ama dns yazmadım şimdilik girebiliyorum.
Hello, you seem to have JavaScript turned off. Please enable it to see search results properly bu yazıyı cıkardı ılk basta!
Yorum
-
Ben hosts la giriyorum dnsler otomatik. 22 ağustos değildir olsa herkese olurdu bence. Ertelendi o.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
anlamadım valla :S
şu sorunu googleda aratınca bazı siteler çıkıyor, oraları incele istersen
Hello, you seem to have JavaScript turned off. Please enable it to see search results properlyInsigniaTEAM
Yorum
Yorum