Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia cdti 130 hp performans/yakıt/fiyat değerlendirmesi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia cdti 130 hp performans/yakıt/fiyat değerlendirmesi?

Orjinal yazı sahibi: hakkinenk
    Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
    Yakıt konusunda içiniz rahat olsun, 110-130 km/s cc ile şehirdışı kullanımda 5.3 lt/100 km gibi bir değer yakaladım, şehir içinde de 7 litrelerde geziniyor Ankara trafiğinde.
    Süper! Basmayınca oldukça makul. 2.0 motor otomatik, varsın 1,6 dizellerden 1 lt fazla yaksın.. Basmaya gerek kalınca da ağlatsın ortalama 9lt - 9,5 lt yaktıranlar nasıl beceriyor peki? sürekli dip gazda mı dolaşıyorlar ???
    Tabi o kadarını bilmem mümkün değil, benim şehiriçi ortalamasını aldığım yol; hergün işe gidiş-geliş güzergahım olan yaşamkent-eskişehir yolu-kızılay ve akşamda geri dönüş yaklaşık 40 km. malum eskişehir yolunda sabahleyin odtü civarında istanbul yolu ile birleşme noktasında trafik başlar, taaa devlet malzeme ofisinin önüne kadar ağır ağır ilerler, akşamda kızılayın hali malum, hemen hemen bilkente kadar sürekli yavaşlar ve hızlanır, oralardan sonrada yoğun olarak akar.

Yorum

servis o garantiyi bencede vermez yazılım atalım yinede garanti olur diyorsa hiç beklemeyin derim birde acaba nissan da vardı bi aralar kendi yazılımlarıyla aracın güçünü arttırıyorlardı böyle bi ygulamamı başlattı opel grubu öyle birşey olsa kesin bizim haberimiz olur ama
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Vw lerde var ABT nin chip uygulamasını servis yapıyor ama 1500-2000€ opel servisleri Opelin garantisi olarak vermiyor servis kendi garantisini devreye sokuyor aynı şey LPG içinde geçerli opel servisi takıyor garantili diyor ama o garanti Servisin garantisi Opel Türkiyenin değil.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aracı test için gittiğimde garanti kimin gharantisiymiş öğreneceğim Ama normal bişeymiş gibi lanse ettiler. Beynin açıldığını falan bilmiyordum. Tırstım şimdi Body kit egsoz olayını araştırdım netten buldum gördüm. Bana göre değil fazla abartı. Çifter çıkışlı, sanki benim aracım 300-400 bg! Aşırılığı sevmiyorum. turbodaki gibi sade olsa süper olaacaktı neyse..

Yorum

İşleniyor...
          X