Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni model dikiz aynalarımız hayırlı olsun :/

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni model dikiz aynalarımız hayırlı olsun :/

Dikiz aynası titreme yapıyordu.Servistedede gösterdik değişmesi lazım dediler.Yenisini sipariş ettik dün gelmiş.Bugün için randevu alıp gittik taktırmaya.Eleman söktü bizim aynayı.gitti içerden yenisini aldı geldi.Aynada tip diye birşey yok.orjinal ayna hafif topan köşeleri yuvarlak iken yeni ayna sert köşelere sahip ince biraz daha geniş. sonuç olarak ben bunu taktırmam arabama dedim ve taktırmadım.Ürün kodunu girdiğimizde bu ayna çıkıyor dediler.eski aynam ile mutluyum.üstüne üstlük eleman aynanın arkasındaki kapağı çıkartırken tırnağını kırdı o kapağın.onunda yenisini sipariş ettiler.15 bin bakımına gittiğimde taktıracağım onuda gelirse eğer..

Ynt: Yeni model dikiz aynalarımız hayırlı olsun :/

Opel servisleri genel olarak birşeyi düzeltirken başka bir tarafı bozmayı pek sever
    yıllardır oldum olası bu böyle iç led değişecek olsun plastik vida izinden geçilmez jant sökülecek olur çizilmeden verilmez Allah yardımcımız olsun işte Tanıdık servis usta arabaya itina gösterecek tanıdık olmadı mı serviste işimiz zor kardeşim,bu arada yeni aynanın bi resmini çekseydin bizde görseydik led felan yok mu aynada ?

Yorum

Abi sinirden fotoğraf aklıma gelmedi.O kapağı çıkartırken bile direk tornovidayla dalıyor adam.Bi işi yapıyorsan layıkıyla yap.Yapamayacaksan hiç bulaşma.2 oldu boşu boşuna git-gel yapıyorum.Ki servise gitmek için 40 km yol yapıyorum..Aldığımızdan beri 5'i çook rahat geçmiştir servise gidişim.Keşke diyorum İstanbul veya Ankara'ya yakın olsaydık.Oradaki servislere gitmek için değil 40, 100 km bile yapardım.Hiç yoksa işim görülürdü elim boş dönmezdim..

Yorum

servise git elemana şöyle söyle.. ;sen LAP CIKI DAIME FOR YOU CINTERATTO PIRELLI yi biliyormusun de..
        nedir o derse .. o zaman işini düzgün yap bunu öğrenmemiş olursun de
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Sufyan abi daha ben öğrenemedim bunun anlamını Hata kaza işini düzgün yapar, bana sorarsa neydi o diye ben ne diyeceğim?

Yorum

ugur hangı servıse gıdıyosun! ızmıre gelebılırsen yardımcı olmaya calısırım!

Yorum

Bana en yakın Aydın Surtaş var abi.Aracıda ordan aldık zaten.Ondan oraya gidiyorum.Dün gece bi Abimle görüştüm.Senelerdir Opel kullanıyor.Bi dahaki gidişte onuda arayacağım onunla gidicem.Baya sözünü geçirir orda

Yorum

insignialarda iki tip dikiz aynası kullanılmakta, biri daha köseli, ince ve uzunlamasına daha büyük, diğeri daha oval ve daha küçük, bence uzun ve köşeli olan daka şık....

Yorum

Aman Hasan abi ya.diğerinin yanında kötü duruyor.50nc kamyon aynası gibi hiç beğenmedim valla.Eski aynayı taktırdım yine..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                    Aman Hasan abi ya.diğerinin yanında kötü duruyor.50nc kamyon aynası gibi hiç beğenmedim valla.Eski aynayı taktırdım yine..

bendeki ayna eski tip, benim gözüm ona çok alıştı, geçen arkadaşın editionla gezdim, aynasına oval dikiz aynasına sinir oldum, hoşuma gitmedi, arka camın kesimiyle uyum sağlamıyor....

Yorum

Benimde tam tersi durum.Gözüm alıştı daha kibar geliyor oval ayna.

Yorum

Benimde tam tersi durum.Gözüm alıştı daha kibar geliyor oval ayna.

herkese alıştığı güzel gelir

Yorum

Öyle Abi Oval aynalardan üretilmiyor mu acaba? Serviste parça noyu girince bu geliyor dediler.

Yorum

Öyle Abi Oval aynalardan üretilmiyor mu acaba? Serviste parça noyu girince bu geliyor dediler.

üretiliyordur bence, sonuçta aracın üzerindeki orjinal parçası....

Yorum

Opel TR'ye şikayet gönderdim dün gece.Odak Burak abi'ye öm attım.İnşallah bir sonuç çıkarda istediğim aynayı sağlam bir şekilde takarım..

Yorum

İşleniyor...
                              X