Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yürürmüyüz ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yürürmüyüz ?

Bu seferki rakip, 1.6 180 HP EcoBoost Focus MK3 Çevrede görmek çok güç tabi bu modeli 60bin liraya yakın fiyatıda var.

180 HP güç ve 240 Nm tork üreten 1.6 litre turbo beslemeli benzinli motora sahip, 6 ileri manuel şanzımanlı yeni (2012) Ford Focus 1.6 EcoBoost Hatchback'in ...

Bu videolar ise 150 HP olan modele ait. 180 HP için 1 video bulabildim. Tanıdığında yada arkadaşında 180 HP MK3ü olan var mı ?

Doing some runs in my 2011 Ford Focus 1,6 SCTi 150.60-140km/h 3. gear, 60-150km/h 4. gear, 80-120km/h 4 & 5. gear

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Ayrıca videolarda Ford'un ekstra ses akustiği çalışması yaptığı EcoBoost motorların, diğer Ford motorlarına göre daha çekici bir sesi olduğunu kanıtlıyor. Akustik yaramış.
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Ynt: Yürürmüyüz ?

Ben de daha once bir iki konu basliginda S60 ve diger 1.6 turbolara deginmistim
    Hicbirisi ile yuruyemedim
    Zaten Ford'un politikasini anlamak imkansiz
    Yeni modellerde motor hakkinda hicbirsey yazmiyor
    Sadece dizellerin egsozu solda benzinliler sagda ( turbo mu degil mi bilmiyorum)
    Ama park halinde 6 vitesli benzinli gormedim

Yurur muyuz sorusuna cevabim tabi ki yururuz lakin
    Bu arac bizden 300 kilo kadar hafif olsa gerek
    Sanziman bize gore uzun Astra 1.4 Turbo gibi
    2 de 100 goruyor 3 de videodan gordugum 160 devirecek gibi
    Ama 150 hp lik versiyon bize 150 den sonra dayanamaz
    Devirlenme hizi yavas gibi
    180 hp lik 200 den gelemez derim

Yorum

İşleniyor...
    X