Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DUYURU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DUYURU

Arkadaşlar Opelden davetiye geldi.10-11 eylülde istanbulparkda insignia ve corsa opclerle istasyon -slalom ,istasyon-çift şerit değiştirme,istasyon-yol kullanım etkinliği var.Yanlız telefon ettim sadece davetiye gönderilenler sürüş yapabilir falan deniyor.BAyilerden araştırma yapaılabilir sanırım.Bilginiz olsun

Ynt: DUYURU

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    Arkadaşlar Opelden davetiye geldi.10-11 eylülde istanbulparkda insignia ve corsa opclerle istasyon -slalom ,istasyon-çift şerit değiştirme,istasyon-yol kullanım etkinliği var.Yanlız telefon ettim sadece davetiye gönderilenler sürüş yapabilir falan deniyor.BAyilerden araştırma yapaılabilir sanırım.Bilginiz olsun

bende şimdi yeni konu açıcaktım, sanırım aynı davetiyeden banada geldi dün akşam üzeri, ne olduğunu pek anlamadım ama yazılanlarda OPC corsa ve insignia etkinliği yazıyordu, davetiye kimden geldiği yazmamış, opel izmirden göndermiş olabilirler, o gün için bi organizasyon ayarlamak lazımi toplu bi halde gidip, izlemek keyifli olacaktır............

Yorum

Arkadaşlar bu konu sadece davetiye gönderilenler için geçerli.Ben bu konu ile ilgili gerekli girişimlerde bulundum aynen daha önce katıldığım audi organizasyonlarında olduğu gibi profesyonelce yaklaşarak sadece belli sayıda kişiye bu organizasyondan faydalanabilme şansı tanınacağını öğrendim.Belli sayıda insan gruplara ayrılıp sanırım özel yaka kartlarıyla bu sürüş eğitgimine katılabilecek. audi ve diğer markların premium elit modelleri için yapılan eğitimler de aynı bu şekilde yapılıyor.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        Arkadaşlar bu konu sadece davetiye gönderilenler için geçerli.Ben bu konu ile ilgili gerekli girişimlerde bulundum aynen daha önce katıldığım audi organizasyonlarında olduğu gibi profesyonelce yaklaşarak sadece belli sayıda kişiye bu organizasyondan faydalanabilme şansı tanınacağını öğrendim.Belli sayıda insan gruplara ayrılıp sanırım özel yaka kartlarıyla bu sürüş eğitgimine katılabilecek. audi ve diğer markların premium elit modelleri için yapılan eğitimler de aynı bu şekilde yapılıyor.....

gelen davetiye üzerinde herhangibir isim filan yok ama....

Yorum

sizin davetiyede isim olamayabilir.ama size gönderen bayii sizin isminizi gönderiyor.yani oaraya gittiinizde davetiye ile birlikte sizn isminizi yani kimliğinizi sorabilirler. Bana ankaradaki bayii direkt isim yazdıklarını söyledi....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            sizin davetiyede isim olamayabilir.ama size gönderen bayii sizin isminizi gönderiyor.yani oaraya gittiinizde davetiye ile birlikte sizn isminizi yani kimliğinizi sorabilirler. Bana ankaradaki bayii direkt isim yazdıklarını söyledi....

gelen davetiye kargoyla bi poşet içinde geldi, poşette ismim ve adresim yazıyor ama davetiye üzerinde herhangibir isme özel bi durum yok.... o yüzden davetiye kimdeyse o gidebilir diye düşünüyorum, belki araç kullandıracaklarsa ozaman davetiye ismine göre seçim yapabilirler....

Yorum

Zaten araçla eğitim bu organizasyon.daha öne istanbulparkta katıldığım audi organizasyonda renkelere göre belli sayıda insanı ayırıp belli testleri isimlerimiz yazılı yaka kartlarımızla ve özel eğitmenlerin yardımı ile kullandık.mesela geyik testi mesela slalom testi mesela aquaplaning testi. Daha sonra pistte özel sürüş yapıldı.bu yüzden bence davetiye katılımı sağlayuabilri ancak sürüşü sağlayamaz.....

Yorum

şimdi ben o davetiyeyi biyerlerden temin edersem ama davetiye ismime gelmedi.. ben teste katılamayacak mıyım yani huh
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                  şimdi ben o davetiyeyi biyerlerden temin edersem ama davetiye ismime gelmedi.. ben teste katılamayacak mıyım yani huh

belirsiz

Yorum

okadar da üst düzey bir organizasyon olduğunu sanmıyorum :/ öyle olursada şartları zorlar protokoldeki yerimi alırım oleyy
                    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                      okadar da üst düzey bir organizasyon olduğunu sanmıyorum :/ öyle olursada şartları zorlar protokoldeki yerimi alırım oleyy

üst düzey değilde, opc araçlarını kullandırcaklarsa seçici davrancaklardır....

Yorum

çeşmedeki organizasyonun bir benzeri sanırım, beni ayrıca arayıp gelip gelmeyeceğimi sormuşlardı, hatta test sürüşü için saat bile vermişlerdi
                        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

evet aekadaşlar gelen davetiyelerde bir tel numarası ve aradığımızda konuşacağımız kişinin ismi var davetiye isme gelmiyor.Amam telefonu aradığınızda sizin isminizi listeden kontrol ediyor.Yani isminiz zaten daha önceden bildirilmiş oluyor.Size gün. saat, ve kaç kişi geleceğiniz soruluyor.randevu veriliyor.

Yorum

sen randevu aldın mı abi? başka davetiye alanlar varsa acele etmesin bir düşüncemiz var, yakında açıklayacağız.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Düşüncenizi şimdiden açıklasanız daha iyi olur sanki.İnsanlar ona göre plan yapabilirler.
                              2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

İşleniyor...
                              X