SLM ARKADAŞLAR BAZI ARKADAŞLARIN YAZDIKLARINI OKURKEN ARAÇLARI İÇİN BAZI ŞEYLERİ EKSİK GÖRDÜKLERİNİ SÖYLÜYORLAR.KİMİSİ DVD PAKETİ İSTİYOR,KİMİSİ FAR, KİMİSİ EGSOS .ARAÇLARINI İLK ALIMI YAPARKEN PAKETLERİ İNCELEMEDEN Mİ ALIYORLAR Kİ SONRADAN BUNLARI İHTİYAÇ OLARAK GÖRÜYORLAR.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BAŞLANGIÇTA ÜST MODEL
Collapse
X
-
Ynt: BAŞLANGIÇTA ÜST MODEL
elbetteki hayır, ben ÖTV indirimi ile aldım ve araç üretime girmemiş olmasına rağmen mevcut paketi değiştirme şansım olmadı. zaten aracı Türkiyedeki 16 ilde aradıktan sonra Zonguldak Ereğlide buldum. ellerinde önceden sipariş olandan faydalanmak durumundaydım...
-
Kısacası ötv avantajı için bağzı özelliklerden vaz geçildi ama şim di de keşke deniliyor @alperen77 dediği gibi istediğiniz donanım değil eldeki donanımı almak zordunda kaldınız her halikarda ötv zede olduk diyebliriz
Bende ise tersi oldu fazladan 19'' jant ve Deri koltuk geldi cebimizi biraz daha zorladık iyikide almışım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Suka1974 ,
Sizden 2 ricam olacak
1-Öncelikle kendnizi tanışam bölümünde tanıtın
2-Belki bilmiyosunuz ama büyük harflerle yazmak karşınızdakine bağırmak anlamına gelir, öncelikle bu yazımı düzeltmenizi rica ediyorum.
Açmış olduğunuz konuda yazmış olduklarınız biraz suçlar gibi olmuş. Unutmayın ki aramızdan bazı arkadaşlar maddi durumlarını en üst limitlerine kadar zorlayıp Insignia sahibi oldular, bu durumda bazı opsiyonel donanımların alınamamış olması gayet doğal. Şimdi arabamı alıyım durumu düzeltince donanımların bazılarını (jant-dvd-xenon vb) sonradan alayım diyen eminimki çoktur.
Diğer bir neden de OPEL in istenen donanımda araba getirme konusundaki başarısızlığıdır.
En son nedende arabalarımızı kişiselleştirme isteği.
Yorum
-
merhaba arkadaşlar
amacım suçlamak yada karşımdaki arkadaşlara birşey ima etmek değil.bu zamana kadar olan araç alımlarında olan deneyimimden biliyorum ki aradaki küçük fiat farkları ile sıfır alımlarda çok fark ve özellik katıyor.İnsignia henüz türkiyeye gelmeden defalarca sitesine girdim fotolarını indirdim.Elbetteki bütçemiz o anda uygun olmayabilir ama sonradan bir aksesuar yada malzeme alımı normalden daha pahalı ve sorunlu oluyor.hepimiz serviste ve özel tamirlerde sorun yaşıyoruz.Bizi anlamayan bir sürü insana derdimizi anlatmak durumunda kalıyoruz.işte bu yüzden ilk alımda yapılan önemi vurgulamak istedim teşekkürler
Yorum
-
Ben alırken Cosmo aldım ve dvd 800 koydurabildim sadece, sunroof ve flexiride istiyordum ama bunlar için 2-3 ay beklemem gerekiyordu ve ben de aracımı satmıştım. Hem Ötv indiriminden yararlanamadım hem de sunroof alamadım ama şu an Allaha şükür ne sunroof aradım ne de başak bir donanım.Ama ilk alımlarda sonradan alınamayan DVD 800 olayını iyice araştırılması lazım çünkü sonradan taktıramadığı için çoğu araç sahibinin canı sıkıldı.INSIGNIA 1.6 TURBO COSMO DVD 800 PIANO LAKE
ANKARA ODTÜ
Yorum
Yorum