Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fren pedalında sertleşme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Fren pedalında sertleşme

akü'm karantiden dün degiştirldi servisten çıktım gelirken sol ön lastikten tuhaf bir ser gelmeye başladı ıslık sesi gelmeye başladı zamanla çoğaldı aşırı bır ses cok rahasız edıcı bır ses aradada ğırtt ğırtt diye ses yapıyordu demire sörter gibi bir ses çıkarıyordu arada ıslık sesı cıkrıyordu frene bastım Fren pedalı tas gibi oldu cok sertlestı o an korktum tarfıkte cok yoğundu Fren pedalı sismistı tas gibi olmustu o sekilde eve geldim bu sabah tekrara dendım sertleşme var düne göre az ama yıne Fren pedalı cok sert tehlikelımı bu servise gitmelimiyim? neden ola bılır bu arakdaslar
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Anlatiklariniz normal degil servise gidin yada arayip bilgi isteyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet yanımda tesisatçı'da vardı arabamı tesisatcı getirdi mesai bitmisti tesisatçıyda şirinevlere bırkacaktım ikimizde korktuk firenler sertlesti ve acayip sol ön lastik ses yapıyordu. tarık beyle görüstum p.tesi olmasa arabarbayı buraya aldırırız dedi.
        ama bu gün normal bisey yok ıslık sesı var ama dune göre daha az frenlerde normal su an.
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaşlar bu fren sistemi acayip bir şey. benim araçta da ses var frenlerde. hafif dokununca sürtme sesi geliyor. ben şahsen 20 yıldır araba kullanırım. öyle dikkatli araç kullanırım ki hele uzun yolda neredeyse frene basmam. buna rağmen fren bittiyse... sevgili Çağrı kardeşimi mutlaka bu yakın zamanlarda bi ziyaret edeceğm galiba...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
          X