Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ASTRA TAKAS YAPABİLİRİM NE DİYORSUNUZ?
Collapse
X
-
Ynt: ASTRA TAKAS YAPABİLİRİM NE DİYORSUNUZ?
Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
emre bu araba chip v.s ile insignia yı yer mi ne diyorsun? bunda da flexi var?F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
emre bu araba chip v.s ile insignia yı yer mi ne diyorsun? bunda da flexi var?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
)
F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
emre bu araba chip v.s ile insignia yı yer mi ne diyorsun? bunda da flexi var?gece gece nasılda güzel konuştun
F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
emre bu araba chip v.s ile insignia yı yer mi ne diyorsun? bunda da flexi var?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cekYGökhan abi sen yakıt için satmamış mıydın İnsignia' yı ?gerekirse hiç binmem ama bindiğim de birkaç insignia yerim oda bana 1 ay yeter:P
şükür kavuşturana
emre bu araba chip v.s ile insignia yı yer mi ne diyorsun? bunda da flexi var?varsa eğer be ben bu arabayı alırsam ben marsa bastığımda sen stop et eve çık bence
F30 Sport+
Yorum
Yorum