Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA KAMPANYALI FİYAT/ YAKIT VS...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA KAMPANYALI FİYAT/ YAKIT VS...

SELAM...
    bu aracın liste fiyatı 87.000 tl ancak kampanyalı fiyat adı altında 72.900 tl fiyata satıyorlar . bu kampanya her zaman devam edecekmi yoksa bu bir satış taktiğimi
    shel, opet , bp gibi istasyonlar dışında ege de yol güzergahında gördüğüm bir sürü istasyonda dizel yakıt ilanı gördüm fiyatlar 2.90 dan 3.40 a kadar cıkıyordu. bu yakıtlar böyle bir aracta kullanılabilirmi sıkıntı olurmu ve neden bu kadar fiyat farkı var üstelik kırsal motorin yasaklanmıştı halbuki obaa
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: İNSİGNİA KAMPANYALI FİYAT/ YAKIT VS...

Solventli motorin olmasın abi dikkat et

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhand09
      SELAM...
      bu aracın liste fiyatı 87.000 tl ancak kampanyalı fiyat adı altında 72.900 tl fiyata satıyorlar . bu kampanya her zaman devam edecekmi yoksa bu bir satış taktiğimi
      o kampanyaların hiç bittiğini görmedim abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Orjinal yazı sahibi: oguzhand09
        SELAM...
        o kampanyaların hiç bittiğini görmedim abi
        Aynen.Sadece zam geliyo ama kampanya devam ediyo yinede İnsanlar üzerinde bi çeşit psikolojik baskı yapıyolar böyle

Yorum

haklsısınız heralde bende kampanya biterse arabamız dahada değer kazanır diye düşünmüştüm. neyse yakıt konusundada bu yakıtlardan uzak mı duralım acaba
          İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
          "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

Güvendiğiniz yerlerden alın yakıtı.Ben Opel'e sunpet'ten alıyorum.Diğerlerine tankerle getirtdiğimiz PO 'dan alıyorum.İkisindede bi sıkıntı yaşamadım..

Yorum

İşleniyor...
            X