Boluyu bilenler yardimci olursa sevinirim. Haftasonu icin boluda aile ile birlikte nerede kalinir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Boluda nerede kalinir?
Collapse
X
-
Ynt: Boluda nerede kalinir?
Abant'a gittim geldim. Sağolsun Murat Bey çok ilgilendi. Son günde rezervasyon yaptı. Otel gayet güzel. Bundan sonraki planlarımız bu bölgeye kaydı. Hanım oteli (özellikle yemekleri) çok beğendi. Antalya'nın dönemi bitmiş bizim için. Sessiz, sakin, sabahları kuş cıvıltılarıyla dolu bir 2 gün oldu bizim için. Oğlanlar havuzu bol bol kullandı. Murat Bey sayesinde odamızın manzarası da çok güzeldi. Sözün kısası Taksim Abat Palace da, Murat arkadaşımız da bahsettiğiniz gibi 10 numaraydı.
PS: Dönüşte Bozhöyük çevre yolunda tam yüz hizamda ön cama sert bir cisim çarpıp, (neyseki çamı kırmadan) havalandı. Tatil buna rağmen gayet iyiydi.[center]
2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: godayAbant'a gittim geldim. Sağolsun Murat Bey çok ilgilendi. Son günde rezervasyon yaptı. Otel gayet güzel. Bundan sonraki planlarımız bu bölgeye kaydı. Hanım oteli (özellikle yemekleri) çok beğendi. Antalya'nın dönemi bitmiş bizim için. Sessiz, sakin, sabahları kuş cıvıltılarıyla dolu bir 2 gün oldu bizim için. Oğlanlar havuzu bol bol kullandı. Murat Bey sayesinde odamızın manzarası da çok güzeldi. Sözün kısası Taksim Abat Palace da, Murat arkadaşımız da bahsettiğiniz gibi 10 numaraydı.
PS: Dönüşte Bozhöyük çevre yolunda tam yüz hizamda ön cama sert bir cisim çarpıp, (neyseki çamı kırmadan) havalandı. Tatil buna rağmen gayet iyiydi.
Yorum
-
murat abim ilgilenir herkezle mutlu bi tatil yapmanıza sevindimHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Değerli arkadaşlarım,
Lütfen kusura bakmayın, foruma bu kadar ara vermek bana yakışmıyor. İzinde olduğumdan dolayı fazla ilgilenemedim.
Yarumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Sizler gibi değerli insanlara yapılması gerekenleri yapıyorum.
Sizleri mennun ederek yuvalarınıza dönmenizi sağlayabiliyorsak ne mutlu bize.
Hepinize çok çok sevgi ve selamlar
(14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant
Yorum
Yorum