Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boluda nerede kalinir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Boluda nerede kalinir?

Boluyu bilenler yardimci olursa sevinirim. Haftasonu icin boluda aile ile birlikte nerede kalinir?
    [center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Ynt: Boluda nerede kalinir?

Abant Palace en güzel tercih diye düşünüyorum MACAR nickli üyemiz Murat abimiz orda Otel sorumlulularından Elinden gelen yardımıda yapabileceğini düşünüyorum kendisi ile irtibata gecerseniz bilgide verebilir...

Yorum

Otel 10 numara
      Rezervasyon yaptırmanız şart herzaman yer bulunmuyor.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Otel 10 numara
        Rezervasyon yaptırmanız şart herzaman yer bulunmuyor.
        +1
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Abant ta Murat Acarla gorus yada Duzce Emre ile belki bu hafta sonu bende oralarda olabilirim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

MACAR'ın telefonu var mıdır?
            [center]
            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Pm oalrak gönderiyorum

Yorum

@DiaDavidoff : Sağol
                [center]

Yorum

Abant'a gittim geldim. Sağolsun Murat Bey çok ilgilendi. Son günde rezervasyon yaptı. Otel gayet güzel. Bundan sonraki planlarımız bu bölgeye kaydı. Hanım oteli (özellikle yemekleri) çok beğendi. Antalya'nın dönemi bitmiş bizim için. Sessiz, sakin, sabahları kuş cıvıltılarıyla dolu bir 2 gün oldu bizim için. Oğlanlar havuzu bol bol kullandı. Murat Bey sayesinde odamızın manzarası da çok güzeldi. Sözün kısası Taksim Abat Palace da, Murat arkadaşımız da bahsettiğiniz gibi 10 numaraydı.

PS: Dönüşte Bozhöyük çevre yolunda tam yüz hizamda ön cama sert bir cisim çarpıp, (neyseki çamı kırmadan) havalandı. Tatil buna rağmen gayet iyiydi.
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: goday
                    Abant'a gittim geldim. Sağolsun Murat Bey çok ilgilendi. Son günde rezervasyon yaptı. Otel gayet güzel. Bundan sonraki planlarımız bu bölgeye kaydı. Hanım oteli (özellikle yemekleri) çok beğendi. Antalya'nın dönemi bitmiş bizim için. Sessiz, sakin, sabahları kuş cıvıltılarıyla dolu bir 2 gün oldu bizim için. Oğlanlar havuzu bol bol kullandı. Murat Bey sayesinde odamızın manzarası da çok güzeldi. Sözün kısası Taksim Abat Palace da, Murat arkadaşımız da bahsettiğiniz gibi 10 numaraydı.

PS: Dönüşte Bozhöyük çevre yolunda tam yüz hizamda ön cama sert bir cisim çarpıp, (neyseki çamı kırmadan) havalandı. Tatil buna rağmen gayet iyiydi.
                    Tatilinizin bu kadar keyifle geçmesine gercekten sevindim Murat abimiz bu konuda çok hassas ve misafirperver sağolsun bütün üyelerimizce tavsiye ederim kafa dinlemek güzel bir hafta sonu veya hafta için çok idela abant

Yorum

Sağolasın Murat Bey,bir üyemiz daha mutlu ayrıldı otelinizden.İlgi ve alakanıza teşekkürler
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Murat bey gerçekten bizim içinde çok değerli bir üye Tatiliniz güzel geçmesine sevindim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

murat abim ilgilenir herkezle mutlu bi tatil yapmanıza sevindim
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Değerli arkadaşlarım,
                            Lütfen kusura bakmayın, foruma bu kadar ara vermek bana yakışmıyor. İzinde olduğumdan dolayı fazla ilgilenemedim.
                            Yarumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Sizler gibi değerli insanlara yapılması gerekenleri yapıyorum.
                            Sizleri mennun ederek yuvalarınıza dönmenizi sağlayabiliyorsak ne mutlu bize.
                            Hepinize çok çok sevgi ve selamlar

(14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

İşleniyor...
                            X