İnsignia Club üyesi olarak bütün arkadaşların mübarek Kurban bayramını kutluyorum. Herkese sağlık dolu, mutlu, bol paralı ve huzurlu nice güzel günler dilerim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kurban Bayramı Kutlaması...
Collapse
X
-
Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması...
Orjinal yazı sahibi: cagriHerkesin Kurban Bayramı mübarek olsun, tatil sebebiyle herzaman internete girme fırsatı bulamıyorum, idare edin ihihi
başkan böyle olmuyor ama) arada bi uğra siteye olmadı biz para toplayıp sana bi laptop alalımF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: cagriHerkesin Kurban Bayramı mübarek olsun, tatil sebebiyle herzaman internete girme fırsatı bulamıyorum, idare edin ihihi
başkan böyle olmuyor ama) arada bi uğra siteye olmadı biz para toplayıp sana bi laptop alalım
ev telefonu işyerine paralel bağlantılı olunca eve internet bağlanamıyor,
bu yüzden sadece iş yerinden internete girebiliyorum ihihi
kardeşimde ben Gebze'deyken bilgisayarsız kaldığı için Çorum'a dönünce benim aşağıya inmeme pek fırsat tanımadığı için internetsiz kalıyorum ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
ama ben belirtmiştim, bayramdan sonra göndereceğim diye,
çünkü posterler Çorum'da, Gebze'ye getirmem esnasında zarar görebilirdi.
bugün yada yarın gönderiyorum, çok yoğunum + paket ayarlanması lazım, o yüzden yarına kalabilir ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
canın saolsun Çağrı, sadece takılalım sana dedik biraz. poster olmasa da olur, zaten yanlış anlama ama 1 değil 50 poster de versen sevemediğin bir yere gelmezsin. biz burayı ve sizin gibi arkadaşlarımızı sevdiğimiz için buradayız ve burada olacağız...
Yorum
Yorum