Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 Turbo 180 HP vs Passat 2.0 TDI 170 HP DSG şanzıman

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 Turbo 180 HP vs Passat 2.0 TDI 170 HP DSG şanzıman

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
    350 nm tork ve dsg düşündürüyor biraz alala Emrenin anlattığına göre ki stock olmayan bir insigniayı zorlamışsa bence zor
    Yok beni zorlamadı aramızda o kadar mesafe olmasına rağmen ben arkadan kaptırdım bastım gectim stock insignia yer bence roolingde yada kafa kafaya gibi...

Yorum

birde bizim avantajlı olacağımız bi durumda, bizim vites sonu hızlanmalarımız passata göre daha iyi sanırım.. passat 2. viteste 80 km/h leri görürken biz 94-95 km/h leri, 3. viteste de passat 120 falan derken biz 150 civarını rahat görüyoruz.. birde bu boyutu var işin, buna ne dersiniz? sizce bunlar bize avantaj sağlayabilirmi?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        birde bizim avantajlı olacağımız bi durumda, bizim vites sonu hızlanmalarımız passata göre daha iyi sanırım.. passat 2. viteste 80 km/h leri görürken biz 94-95 km/h leri, 3. viteste de passat 120 falan derken biz 150 civarını rahat görüyoruz.. birde bu boyutu var işin, buna ne dersiniz? sizce bunlar bize avantaj sağlayabilirmi?
        Ben diyorum sana 3. viteste kaldır arabayı80 le giderken ver yansın ondan sonra muhtemeln yiyeceksin yada en fazla kafa kafaya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
          Orjinal yazı sahibi: nuriozen
          350 nm tork ve dsg düşündürüyor biraz alala Emrenin anlattığına göre ki stock olmayan bir insigniayı zorlamışsa bence zor
          Yok beni zorlamadı aramızda o kadar mesafe olmasına rağmen ben arkadan kaptırdım bastım gectim stock insignia yer bence roolingde yada kafa kafaya gibi...
          Burun buruna kalır bir sürede son hızda yolda bitmetmezse olur gibi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff

Ben diyorum sana 3. viteste kaldır arabayı80 le giderken ver yansın ondan sonra muhtemeln yiyeceksin yada en fazla kafa kafaya...
            Birde dizellerin devir 5000 rpm sanırım

Yorum

dizeller 5000 devir bile görmez ya, sıkıntı o araçlar, ve vites değiştirme hızları da çok düşük, aynen emre abinin dediği gibi rolling'e çık her türlü yersin, 2. vitesten ya da 3. vitesten başla, vites kaçırma, iş tamamdır, dsg ne kadar hızlı gibi görünse de yığılma olur o araçta...

Yorum

valla o konu şuan benim aleyhimde olan bir konu bizim arabanın 1.vites 6500 devirde 70 yapıyor, 2'ye 3'e dikkat etmedim. dolayısıyla hızlanma çok yavaş. ondan sonra da Hezarfen'de yavaş kalktığımı düşünenler oluyor rolleyes halbuki arabanın gidişi o kadar
                kısa vites oranları kimi zaman daha iyi

hoşgeldin bu arada, normal zamanlarda da bekleriz çok boşladın siteyi
                InsigniaTEAM

Yorum

ben kalkıştada, son hızlarıda katarsak işin içine, bu passatı üzerim diye düşünüyorum.. mesela onlar 1. viteste 40-45 km/h civarı görüyo bizim araçlar 52-54 km/h arası değişiyo.. devir kesiciye girmeden vites değiştirirsem eğer, 2. viteste son hıza iyi ulaşırsam kalkışta hiçte ara açılmaz diye düşünüyorum.. hele ki 3. vitese aldıktan sonra tutabilene aşk olsun sanırım 4. vitese de almadan aynadan selektörü görürüm ve işi bitirmiş olurum diye düşünüyorum.. sizce nasıl hayal ama?
                  olurmu bişeyler?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Passat 2.0 TDİ sadece İ kirmizi ise 140 hp
                    Dİ kirmizi ise 170 hp oluyor
                    Sadece TDİ yazarsa 1.6 dizel diye biliyorum

170 hp DSG (ki 6 oranli sanirim 7 degil)
                    İlk kalkista dizel tork boslugu olmasin diye bizim 1.6 turbolar gibi kisa oran tutulmus
                    Ehh dizel devir de ceviremedigi icin ilk vites hizlari dusuk
                    Ama o ecnebi icadi DSG denen malukat
                    Kendini yaratan insan elinden cok daha marifetli
                    Ve 6.vitesde 4000 devirde 220 km kadar soluksuz cikiyor

Burada 2.vites 60 3.vites 100 4.vites 150 civari rollarda sansimiz var
                    Bizim tork tepesinin tepelerinde onun ise tork daglarinin eteklerinde oldugu hizlar
                    Yoksa bizi uzer bunu yaparken de adamin cebinden bizim yarimiz kadar yakit parasi cikar
                    Ama dizel gurultusu de iceridekileri bitirir

Passatlarin agirlik avantajlarini da asla unutmayalim
                    Hatta tum VW lerin
                    Malum uretim teknolojileri farki

Yorum

peki tüm harfler kırmızı olursa bunu sanırım golf TDI GTI diye bir model çıkartmıştı birtek onda uyguladı 1.9 tdi 150 bg, gtüçlü bir araçtı ama torku çok yüksek değildi sadece 330 Nm
                      Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                      Passat 2.0 TDİ sadece İ kirmizi ise 140 hp
                      Dİ kirmizi ise 170 hp oluyor
                      Sadece TDİ yazarsa 1.6 dizel diye biliyorum

Yorum

Sanirsam golf de simdi GTD var o anlama gelen
                        Passat icin cift turbolu 2.0 koyacaklar tum harfler kirmizi olur diye bekliyorum
                        200 hp 440 nm civari bir guc olacak
                        Hatta bu motor ilk olarak transporter kondu bir de Amarok icin dusunuluyor

Yorum

o zaman insignia bi-turbo cdti'nin TR'ye gelmesi farz oldu

Yorum

Czasem zdarza się tak, że redaktor dostaje do testu auto bez wątpienia dobre, ale ciężkie do późniejszego opisania. Jazda jest w sam raz, nie bardzo jest się do czego przyczepić, a do tego podobne wersje pojawiły się już na redakcyjnych łamach. Właśnie taki przypadek trafił się mnie - Passat Variant TDI DSG.

Variant testi linkte var. Agirlik 1521, 0-100 8.8, maks hiz 217. Bu sartlarda uzunda 1.6 turbo alir gorunuyor. Dsg hata yapmayacagi icin 0-200 de passat avantajli gibi. Ama insignia surucusu hata yapmazsa 200 e kadar beraber giderler bence..bu arada 1.6 turbonun stok 0-200 hizlanma ve 0-400 degerlerini biliyormusunuz..
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

çok kısa mesafe kalkışlar hariç, iyi vites değiştiren bir sürücü ile, insignia az farkla da olsa her türlü alıyor ama benzini de baya bir içiyor. denendi.
                              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Saçmalamayın be. Bizde 170hp dsg 2009 passat var sayımlarda 180 ps insignia var. Bize yetişemiyor bile. 10 hp ile öne geçeceğini Nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. 120 tork farkı ne olacak? Bir kere 2.0 motor var. İnsignia o motorla asla geçemez atıp tutmayın boşuna. Avrupa'da o motor yok insigniada. Özetle insignia 1.6 yaramaz

Yorum

İşleniyor...
                                X