Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ARKADAŞLAR BU ARAC HAKKINDA YORUMLARINIZI ACİL BEKLİYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ARKADAŞLAR BU ARAC HAKKINDA YORUMLARINIZI ACİL BEKLİYORUM

Ynt: ARKADAŞLAR BU ARAC HAKKINDA YORUMLARINIZI ACİL BEKLİYORUM

hocam bu rakama gırtlağına kadar dolu bir insignia alsan)) çok boş araç bmw diye ben olsam bu kadar boş bi araç almam) tabi bnm fikrim bu
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

ben olsam o parayı vermem. araç bomboş
      ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
      ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

bomboş bi bmw 3.16i, dijital kliması bile yok, kesinlikle bu parayı haketmiyor.... bu rakama 2010 insignia cosmo alınır ve bmw ye 5 basar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
          ben olsam o parayı vermem. araç bomboş

direksiyon kumandalı radyo-cd çaları var, o kadar da haksızlık etmeyin

Yorum

Sizin yapacağınız eğer bunu alırsanız sadece markaya para vermek olacaktır.Ben şahsen bu paraya 2011 edition yada 2010 cosmo insignia alırdım.Edition bile bundan dolu

Yorum

hakketen bu ne ya bızm corolla bıle daha dolu

Yorum

Benim edition bunu ham yapar yer bitirir karnım acıktı haha

Yorum

henüz 2,5 ay evel BMW 316i ve Insignia arasında kalarak seçimimi insginiadan yana yapmış biri olarak şunu söyleyebilrim ki marka değeri dışında bomboş olan tabiri caizse Doğan SLX i.e (klimalı ve 4 camı otomatik) 'den farkı olmayan bir araç.. 2008 modeller makyajlı değil yani arka stoplarda falan led yok. 2009 ve üstü daha farklı..
                  illede BMW 316i ve makyajsız kasa diyorsanız yine 55bin TL'ye ben olsam 2008 değilde 2006-2007 model (kasa aynı kasa) daha dolu bir araç bakarım en azından digital klimalı, sunrooflu vs. şunu unutmadan da söyleyeyim derdiniz performans değilse 1.6 115hp motor bana yeter diyorsanız..
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Dogan demeyelim de Linea Actual diyelim

Yorum

şaka mı bu? ihihi 3 yaşında, 1600 motor, boş+boş BMW ihihi
                      bu araba sadece durduğu yerde dışarıdan oturup izlemeye yarar. ama öncelikle arkadaki 316 logosunu sökmek lazım
                      InsigniaTEAM

Yorum

bmw 316 hantal bir araç gereksiz bir araç... ve bu araç tahminimce kazalı, yoksa bu kadar ucuza vermezler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          bmw 316 hantal bir araç gereksiz bir araç... ve bu araç tahminimce kazalı, yoksa bu kadar ucuza vermezler
                          kazalı olabilir belki ama ucuz değil bu araç piyasası o hemen hemen.. daha nekadar isteyebilinir ki bu boşlukta bir araç için
                          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                          X