Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU BENİM İÇİN

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OPEL TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU BENİM İÇİN

Arkadaşlar selamlar

az önce benim için olan bir haya kırıklığından bahsetmek istiyorum. belki hatırlayan arkadaşlar vardır. insignia aracımın tavanında boya kabarmaları vardı ve ben bunu forumda paylaşmıstım. opel bunun için inceleme başlattı ve kendileride boya hatası olduğunu kabul ettiler. fakat aracımla ilgili durumu çözmek için cok komik teklifde bulundular.

teklif şu. GARANTİYİ 1 YIL DAHA UZATALIM.

beynimden vuruldum. bu nasıl bir algısızlız ve nasıl bir seviyesizliktir arkadaşlar. aracım 2010 model ben aracın değişimini beklerken bana söylenilene bakın. yıllardır bir opel kullanıcı olarak bir daha opel kullanırsam namert olayım.

bu işin peşini bırakmıyacağım ve dava açacağım ayrıca almanya ya mail atıp durumu bildireceğim.

yalnız almanya ile iletişime geçilecek kişi hakkında bilgisi olan varmı ?
    Doctor

Ynt: OPEL TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU BENİM İÇİN

peki garantiyi uzatalım derken kalkan boyalı tavanı napıcaklarmış onu sordunmu böle saçma işmi olur direk tüketici mahkemesine başvurun
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

sordum ikinci teklifleride 1250 tl lik hasar indirimi yapalım dediler. birde şu saçmalık var yazılı bir belge talep ediyorum ama veremeyeceklerini söylüyorlar.
      anlamış değilim...

tüketici mahkemesine başvuracağım ve söke söke değiştireceğim bu aracı..
      Doctor

Yorum

yerden göğe kadar haklısınızı valla bıktırdı artık bu opel servisleri...

Yorum

Ben bu konuyu isterseniz ssh bölge müdürüne bir açayım.Ne dersiniz?

Yorum

Sinirlendim şimdi Mübarek ayda..Benzin dokup yakıcan Taksim meydanında...
            Bu teklifin kararını veren amir müdür yönetici bozuntusu nu bulup bişiler yapmak lazım.

Yorum

EVET AÇABİLRİSİNİZ. SSH BÖLGE MÜDÜRÜ ACABA NE DİYECEK ?
              Doctor

Yorum

YA INANILIR GİBİ DEĞİL. ŞUNA BAKIN ARKADAŞLAR. HAKKATEN MÜBAREK GÜNDE İNSAN SİNİRLENİYOR. AMA ADAMLAR OPELE NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİN FARKINDA DEĞİLLER
                Doctor

Yorum

skandal yaw
                  2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

bencede peşini bırakmayın sizin gibiler bizim gibiler tepkisini koyacakki böyle teklifleri birdaha tüketicilere sunamıyacaklar .şimsi bence bunlar ya tutarsanın peşindeler siz bence kesinlikle bu konuda haklısınız sonuna kadar gidin nerde su sufyan abinin sopası
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

opel almanyadan önce, izmirle Opel Türkiye ile iletişime geçtiniz mi?
                      Opel hep böyle yapıyor, malının arkasında duramıyor.. son 10 yılda 4 opelimiz oldu, hali hazırda 2 tane var, bu tip şeyleri duyunca opelden soğuyorum. bu ve benzer sebeplerle opelin imajı bir türlü düzelmiyor.

insignia gibi premium bir araca sahibiz ama opel marka olarak bunun karşılığını veremiyor.. beğenmediğimiz vw böyle bir duruma nasıl karşılık veriyor çok merak ediyorum.. BMW, Mercedes'i sorgulamıyorum bile..
                      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Diğer markalarda bundan iyi değildir. Ama Opel 40 dereden su getir diyor öyle değiştiririm arabayı.
                        Bide tutarsa mantığı var Emre kardeşimin dediği gibi.Garantiyi uzatalım yemezse ücretsiz periyodik bakım yemezse halı yıkama makinası verelim.Bunların mantığı bu.Üst yönetime ne kadar hissettirmeden ve en az maliyetle kapatırsak bu işi biz en iyisi oluruz diyolar ama.Öyle olmuyo tabikiii...

Yorum

bana bu teklifi yapan opel izmir zaten. fabrika da güyya bir heyet toplanmış ve bana bunu sunuyorlar.
                          Doctor

Yorum

Koca koca adamlar bir de toplantı yapıp bu sonucu mu çıkartmışlar?Hayret doğrusu...
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

ama siz mahkemede görüşücez deyin bakın nasıl tırsıcaklar bunu belirt mutlaka

Yorum

İşleniyor...
                              X