Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kara şimşek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kara şimşek

son 2 haftadır forumdan biraz uzak kaldım bu süre içinde insignia ma kavuştum çok şükür gerçekten ilk bindiğim andan itibaren apayrı bir arabaya bindiğimi hissettim nitekim çok ama çok memnunum eksileri artılarının yanında devede kulak kalır o yüzden yaşaşın insignia

bu arada kronik olan tüm insignia sorunları aynen bende de var ama gülü seven dikenine katlanır ramazandan sonraki ilk buluşmada yanınızdayım inşallah

ben bu foruma üye olurken bu kadar etkili olabileceğini hiç sanmıyordum ama siteyi kuranları tebrik ederim burak bey ile buradan tanıştım ve çok yardımcı oldu kendisine sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ederim

Ynt: kara şimşek

hayırlı olsun fotoları bekliyoruz
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Hayirli ugurlu olsun.allah kaza bela vermesin.ilk bulusmada aramizda sizleri de gormek isteriz.ankaraya yolunuz duserse geleneksel ankara bulusmalarimiza da bekleriz.saygilar sevgiler

Yorum

Hayırlı olsun keyfini çıkarın
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.

Yorum

hayırlı uğurlu olsun...

Yorum

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan esirgesin güzel günlerde ağız tadıyla binin inşallah,kısa zamanda resimleri bekliyoruz
              Bu arada aramızda olmanız için buluşmalara katılmanız içinde insignia sahibi olmanızın bir önemi yok bu ailenin içinde olan herkesin yanımızda soframızda buluşmalarımızda her daim yeri var

Yorum

hepinize teker teker teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda aranızdayım

Yorum

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

Yorum

İşleniyor...
                  X