insignama krom kapı kolu arıyorum arkadaslar bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
krom kapı kolu
Collapse
X
-
Ynt: krom kapı kolu
Şu zamanlarda çıkma yada yan sanayi bulma ihtimaliniz az ama servisten kolaylıkla bulabilirsiniz.
herhangi bir servisle görüşün derim.
Zaten bir kapıdaki düştüğü için yenisini taktıran bir üyemiz vardı, kim olduğunu hatırlamıyorum.
yani sipariş verirseniz kesin gelirInsigniaTEAM
-
valla bildiğim kadarıyla Cosmo'daki orjinal kromlar diye biliyorum.
kapı kolunu tamamen kaplayanlar güzel olmuyor bence, ama Cosmo'da çok ince ve kolun bir kısmını kaplayan krom var.
aksesuarcılardakilerle kesinlikle bir tutulamaz bence, orjinali bir başkaInsigniaTEAM
Yorum
-
Kolun bir kısmı kromsa, iç tarafı normal kalıyordur bence, büyük ihtimalle dediğim gibi yapıştırma. Ben astra H için sorduğumda 240TL fiyat çıkardılar, aynısını aksesuarcıdan 60TL ye almıştım, hala da kullanıyorum bir problem olmadı.
Yorum
-
Benim şimdiye kadar 2 kapı kolum düştü. İkisi de yenilendi. Gelenler üzeri kromaj kaplamalı (?) mika parçaları. Kapı koluna yapıştırılılarak monte ediliyor. Yani kromaj kaplama - kapı kolu bütünleşik değil.[center]
2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]
Yorum
-
İşte benim söylemeye çalıştığımda buydu, orjinal kapı kolları da full krom olarak üretilmiyor, normal plastik kapı kolunun üzerine yapıştırılıyor. Yan sanayii de de durum böyle. Üstelik bakarsak orjinalleri de düştüğüne göre 400TL vermeye gerek yok.
Insignia için çıktı mı bilmiyorum ama OMSA marka olanlar çok kaliteli oluyor, benim astradakiler 3. yılını doldurdu hala tık yok
Yorum
Yorum