Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Park

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul Park

Forumumuzda Opel Genel Müdürlükten tanıdıkları olan bir çok kişi var, acaba diyorum İstanbul Park'ta yapılmak üzere bir etkinlik talebinde bulunmabilirmiyiz? Lütfen bana İstanbul Park kimseye verilmiyor,kiralanmıyor demeyin Para Konuşur! (Doğuş Grubu Audi ve VW için 1 ay kapattı pisti) Allah'tan ümit kesilmez deyip bir talepte bulunabilirmiyiz acaba? Insigniateam olarak Start-Finish'te 50 araba poz versek hoş olmazmı Bildiğiniz gibi İstanbul Park bu sene Formula1 takviminede alınmadı... Pisti bomboş tutacaklarınıda sanmıyorum fırsat bu fırsat olabilir

Eminimki bu konuda tek hevesli ben değilimdir

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Ynt: İstanbul Park

Merak etme olmadı biz kiralarız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

süper olur...
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Abi kira için günlük 150.000 lira tarzı bişeylerden bahsediyolardı bir ara bilemiyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

O kadar para verirsek kendimiz arsa alıp pist yaparız Zaten bu yanlış politika bitirdi o pisti.Ne var sanki cüzzi bir ücret karşılığı vatandaşlara da açık olsa kendini tatmin etmek isteyen sürücüler diledikleri gibi kullansalar "en azından pistte"
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
            O kadar para verirsek kendimiz arsa alıp pist yaparız Zaten bu yanlış politika bitirdi o pisti.Ne var sanki cüzzi bir ücret karşılığı vatandaşlara da açık olsa kendini tatmin etmek isteyen sürücüler diledikleri gibi kullansalar "en azından pistte"
            +1
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Günlük araç için 2,5 saat 55TL gibi bir ücret var... Yukarıda bahsedilen 150.000TL pisti tamamen kapatıp kimseyi sokmazsanız verilen ücret olması lazım...

Yorum

Berker bilgilendirme için teşekkürler.O zaman uygun bile...Bir Go-kart'a gidiyoruz saat ücreti bu fiyatı geçiyor.Zaten biz gitsek pist kapanır heralde
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Rica ederim... Bu arada fiyatlandırmayı bir başka forumdan bir abimden öğrendim ancak %100 doğru değildir belki değişiklik olmuş olabilir en güzeli arayıp sormak :d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Abi kira için günlük 150.000 lira tarzı bişeylerden bahsediyolardı bir ara bilemiyorum
                    Fatih abi verir haydi Fatih abi

Yorum

Bana uyar ne kadar verilecekse istanbul Park güzel olur

Yorum

150 kişi 1000 er lira verip butun gun gaza basalım )))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          Orjinal yazı sahibi: opelmania
                          Fatih abi verir haydi Fatih abi
                          Neden olmasın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

150.000 TL yi araçları o pistte kullandıktan sonra harcasak daha iyi olur bence (baskı balata ve frenler )

Bende gelirim her türlü girişimde bulunmak lazım ...

Yorum

150 bin + arac basi (3 er takim lastik + bir set fren takimi + 100 lt yakit )

Yorum

İşleniyor...
                              X