Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Park

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İstanbul Park

Anadolu yakasında oturan bir abimiz var garajında Enzo FXX dahi olan bir amcanın güvenlik müdürü kendisi.Bana söylediği hafta sonları çekici ile makinaları götürüp kullanıyomuş.Bende sordurayım bakalım ama bence tamamiyle paraya bakar bu iş.
    55 TL olduğunu zannetmiyorum

Yorum

Biz kendimiz belli sayidaki arac ixin ayarlariz ancak isin icije opel girerse herkes katilabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Anadolu yakasında oturan bir abimiz var garajında Enzo FXX dahi olan bir amcanın güvenlik müdürü kendisi.Bana söylediği hafta sonları çekici ile makinaları götürüp kullanıyomuş.Bende sordurayım bakalım ama bence tamamiyle paraya bakar bu iş.
        55 TL olduğunu zannetmiyorum
        Abi 55 tl ye go-kartta 5 tur anca atıyon kaldı ki İstanbul park

Yorum

Arkadaslar hugun dogus oto daki arkadaslarmdan istanbulparkdaki organizasyon yapan sirket ve yetkilisi ile ilgili bilgi aldim. Bir gun icin sadece bir grubun kiralamasi ve exclusive bir orgsnizasyon 20000 euroymus.tabii ki biz boyle bir sey dusunmeyecegiz.bu tip organizasyonlarda saglik hizmeti ve guvenlik hizmet veriliyormus. Daha kucuk capta bir organizasyon da ise gunluk 10000 euroya dusuyormus. Daha sonra opel yekilileri ile konustuk onlarda bu islerden sormlu kisiye bunu iletmek uzere zaman istediler. Reklam islerinden ve orgqnizasyonlardan sorumlu ulusoy soyadli bir beyfendiye konuyu ileteceklerini soylediler. Simdi kisa bir sure sonra gelecek haberlere bakacgiz.belkide biz sadece 4-5 saatligine bir planlama yapabiliriz. Tabii organizasyon kapsami alacagimiz destekle de alakali.saygilar sevgiler

Yorum

Fiyat lar yüksek gözüküyor utku bende bu gün e-maille bilgi/fiyat istedim henüz geri dönüş yapmadılar diğer bir taraftan Opelden görüştüğün yada görüşülecek kişi Sinan Ulusoy dur .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Opel'in desteğiyle olur bu iş
              InsigniaTEAM

Yorum

Gerekirse baskalari ile de gorusuruz.gerekirse almanyayla gorusuruz.bakalim beyfendinin tepksi ne olacak.bu konuyla ilgili ben ssh bolge muduru ile gorustum o da egilime yonelik ugrasacagini soyledi.....

Yorum

İşleniyor...
                X