Valla Olay orayı kiralamkla bitmiyor ciddi anlamda motor sporlarına yatkın birde etkinlik düzenlemek ve ciddi bir müsabaka gerekiyor yoksa tıntırı tıntırı o piste çıkıp araba resmi çekmek çok mantıksız pistin hakkını vermemiz gerekir iyi bir müsabaka ve iyi bir ödül töreni şart
Vallahi arkadaslar audi organizasyonunda ordaydim. Mukemmel bir o kadar da zor bir pist.ben dogustaki ust duzey yoneticisi arkadaslarimdan bu konuyu ogrenirim.sonra da opel turkiyedeki dostlara sorarim. Organizasyon mukemmel olur ancak herkese uygun degil yani kazaya cok acik bir yer. Benim gozumun onunde audi rs5yaklaik 140000 euroluk arac pert oldu.
8.viraj yaklasik 270 derecelik bir donusun 4kademede oldugu ve kademelerin basinda asagiya dogru inerken sonra yukari dogru ciktigin ve surekli viraj bitti diye sonuna kaar yuklendigin ama ona ragmen virajin hic bitmedigi bir cok unlu pilotun ya yaris disi kaldigi ya da pist disina ciktigi zor bir yer. Audiyi pert eden arkadas da buranin 3. Egiminde araci duvara cakti. Oyuzden o gun bir sakatlik cikmamali............
Valla abi araçların gücü belli aracını tanıyan plotajına güvenen kullanır he evet tanımadığın bir araba ile uçmaya çalışırsan mutlaka çakılırsın ama kendi arabanın neler yapabileceğini neler yapamayacağını bilirsin dediğim gibi istanbul park kuru kuru yenmez
2 saat 55 TL dediklerine bakmayın, hadi bura 2 saat bizim istediğimiz gibi çıkalım olayı yok, belirli aralıklarla kontrollü olarak piste çıkartıyorlar diye biliyorum.
Emre haklisin da isin bir de saglik yonu var.o gun orda birinin basina bisey gelse uzuntuden ne oluruz allah bilir.....
Abi öylede birde sıkca kullandığımız bir laf var hız yapmak pistlerde güzel diye trafikte araçlarımızı zorluyoruz yeri geldiği zaman başımıza herşeyin gelme ihtimali var piste çıkaracaz başımıza ordada gelme ihtimali var %50
Tamam sana soz volkanla seni start finishde gormek icin elimden geleni yapacagim. Bu arada bu organizasyona opel destegini almak icin cok iyi organize olmali ve iyi bir sayiyi tutturmaliyiz. Mesela ben yrin 60 70 araba gibi bir rakamdan soz edebilirim zorunda kalirsak..
Yorum