Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İST-Bodrum yolu radarları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İST-Bodrum yolu radarları

Arkadaşlar kısmetse bayramda Bodrum'a gideceğim, bu istikamette nerelerde radar var yazabilir misiniz? Arabada çoluk çocuk olacak gazlamaya niyetim yok ama uyduruk kaydırık yerlerde şehiriçi yol sayılıp boşuna 100 le giderken ceza yemeyelim dedim. maad
    Teşekkürlerimle
    2.0 cdti 160 hp AS

Ynt: İST-Bodrum yolu radarları

söke-didim yolunun düzlük kısmında ağaçların içine gizleniyorlar.Yavaşlayana kadar çoktan öpmüş oluyorlar...

Yorum

Milas-Bodrum 24.kmde var mesela,daha 10 gün önce yedim Şöyle söyleyeyim,Milas-Bodrum arası her yerde olabilir,hız yapmayın manzaranın keyfini çıkarın.Bu arada hız limiti o yolda 110 km.%10da opsiyonu var,121 üzerine yazıyorlar.
      Bursadan gidecekseniz,çevreyolunda Bursa çıkışına yakın rampa aşağı yolda var,sanırım adrese teslim.Ben onada girdim galiba
      Eskihisar-Topçular yapacaksanız,feribot iskelesinden yalova istikametine doğru yine oluyor.
      Balıkesir giriş yada çıkışındada mutlaka oluyor,dikkat.
      Valla daha bir sürü var ....Şehir giriş ve çıkışlarına 10-15 km kala dikkat etmek lazım..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İzmir Bodrum yolu devamlı gittim bir yol.Zaten aslen Milas'lıyım.İzmir Aydın otoban çıkışı (germencik mevkisi) çöp şişçilerin olduğu yerlerde radar eskiden oluyordu.Bir kaç yıldır yok.Birde söke ovasında giderken (düm düz duble yoldur.) genelde Petrol ofisinin oralarda veya yol kenarında gölgelik yerlerde oluyorlar.Çok nadirde olsa geceleri didim sapağında veya bafa gölünde kimlik kontrolüde olabiliyor.Bazende bafa gölü mevkisinde bulunan kısa tüneli geçtikten sonra selimiye yakınlarında da radar kurabiliyorlar.%90 radarın var olduğu yer ise güvercinlik bodrum arasındaki deniz manzaralı yoldur.Genelde gri renkte renault 19 marka sivil araba kullanıyorlar.Milas Bodrum arasındaki koru köy mevkisine dikkat edin.Buradaki yol double yol fakat şehrin içinden geçiyor.Hızınızı 70'e indirmeniz gerek.Bazen burayada radar koyabiliyorlar.70 üzeri direk ceza
        INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
        20" jant
        infinity
        DVD 800
        Sunroof
        Deri koltuk

Yorum

İşleniyor...
        X