Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizler için "Insignia" ilk keşif ve sonrası?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sizler için "Insignia" ilk keşif ve sonrası?

Insignia'yi konsept halinden beri takip ediyorum. Opel.de'de ilk olarak aracin micro sitesi acildiginda (vbir yaz aksamiydi hic unutmuyorum) annem ve babama aracin goruntulerini gostermistim o gun araci cok begenmislerdi. Ilk parti araclar geldiginde babamla araci incelemek icin Reis'e gittik. Aklimizda 115lik Edition vardi. Lansman araci oldugundan indirimli bir fiyat almistik fakat butce el vermediginden alamamistik. 2010 senesinin ortasinda tekrar Reis'e gittik. Yine Insignia'da gozumuz kaldi, butceden dolayi Astra Sedan'a yoneldik ve satis sorumlusunun davranislarindan dolayi o gun de vazgectik.

En son 2010 Aralik ayinda babam Izmir'e gorevi dolayisiyla geldiginde uzun uzun arabalardan konustuk 1 hafta boyunca her gun. Aklina Insignia yerlesmis babamin. O gunlerde onumuze cikan bir firsattan dolayi son anda kararimizi degistirip Urla'dan bir villa almaya karar verdik. Evi almadan 2 gun once yasanan ani bir sorundan dolayi Ankara'ya donduk ve yine alamayacagiz diye showroom'a gittigimiz araci satin alarak ciktik. Insignia'yi almak 1 haftada verilmis ani bir karar oldu bizim icin

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      Cemil abi senin ŞAHSEDES'i çok merak ediyorum.KARA YAĞIZ DELİKANLI ile fotoğraflarını koyarsan çok sevinirim
      Özel olarak çektiğim bir fotoğraf yok ama aşağıda belirttiğim linklerde ve Ankara Etkinliklerin de İnsigniaTeam üyeleri tarafından çekilmiş “KARA YAĞIZ DELİKANLI” nın bir çok fotoğrafı var.

“Şahsedes”in birkaç fotosu var onu bulmam ya da yeniden çekmem gerekecek

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

insignia ilk çıktığı günden beri hep aklımdaydı ama pahalı olduğunu düşünüyordum araba almaya karar verdiğimde birçok markanın galerilerini dolaştım hiçbiri insignianın yanından bile geçemedi toyota corolla,jetta,passat,c5,508 hepsini dolaştım en son latitude almaya karar verdim bayi ile anlaştım ertesi gün işlemler için gidecektim ama ilahi olsa gerek o akşam internette dolaşırken insignia nın fiyatlarının düştüğü yazıyordu renaultu arayıp almaktan vazgeçtiğimi söyleyip koşa koşa odak opele gittim ve çok şükür insignia sahibiyim

Yorum

insigniadan önce yine bi opel sürücüsüydüm, vectram vardı, insignia görünce yollarda hayranlıkla bakıyordum, aslında aklımda yoktu, fiyatı aklımda 68000 olarak kalmıştı, ona o kadar para verceğime 2.el temiz mercedes yada bmw ye binerim düşüncesi vardı, bi gün yolum opel showrooma düşünce ölesine bi fiyat sorayım dedim, cosmo aracı göstererek fiyatını sorduğumda 58000 lira rakamını duyunca içimden bu satıcı edition fiyatını söledi sandım ve eminmisiniz diye tekrarladım, satıcıda evet dedi, bende bu sefer sürekli servise gittiğim odağa gittim ve orada fiyat sordum, eğer fiyat buysa alırım diye bi heyecan bastı, ordada 58000 dendi ve donanım, teknik özelliklerini detaylı inceledim, 1 günde karar verdim almak için, beyaz ve sunrroflu istiyordum fakat ellerinde bi adet beyaz vardı sunroofu yoktu, fiyat garantisi veremedikleri için sunroof sevdasından vazgeçip pazarlıklara başladık, 56200 gibi bi rakamla teslim aldım aracı, oldukçada iyi yaptığımı düşünüyorum, özetlemek gerekirse benim için fiyat kısmı cezbedici geldi, ardında teknk özellikleri, donanımı ve görüntüsü almama sebep oldu....

Yorum

Daha önceden 1993 ve 2000 model vectra A ve B kasa aracımız vardı ( B kasa olan hala duruyor)
            Ben ise artık 100 beygirden bıkmış biri olarak başka araç araştırıyordum, önce ilk göz ağrım olan focus almak istiyordum fakat bir türlü nasip olmadı. Daha sonra babam ne yapacan focusu passat daha iyi ona bak dedi, ben de o günden sonra passat 1.4 Tsi araştırmaya başladım fakat opelin yeni bir araç çıkaracağını biliyordum ve takip ediyordum. Derken 2008'in sonuna doğru, o zaman Trabzonda okuyan yeğenim aradı ve yeni bir otomobil dergisi aldığını o derginin Almanya'daki ekibinin yani Autobild'in İnsignia ile Passatı karşılaştırdığını ve İnsignianın çok daha iyi olduğunu söyledi. Ben ilk önce o kadar kolay değil bence Passattan daha iyi otomobil yapamamışlardır dedim. Oda derginin sayfalarını tarayıcıdan taratıp bana mail olarak yolladı, ben de iyice inceledikten sonra inanamadım içimde hep şüphe kaldı. Daha sonra 2009'da ilk araçlar geldiğinde Erzurum opel bayisine gittim ve gözlerimle gördüm 115'lik test aracını denedim ama performans berbattı fakat arabayı çok beğendim. O zaman ötv indirimi vardı fakat Erzurum bayisinin anlaşılmaz tutumu sebebi ile başka bayileri aradım sonunda Trabzon bayisi ötv indirimde araç yetişeceğini ve alabileceğimi söyledi ben de beklemeye başladım fakat yetişmeyince başka bahara kaldı. Daha sonra 2009'un sonuna doğru Ankara Opal ve İstanbul Odakta 180'liği deneme fırsatım oldu ve işte benim aracım dedim. Ama yine o zamanlar ekonomik olarak hazır olmadığımdan yaklaşık 1 ay önce Ankara Opaldan aracımı aldım. Olmazsa olmazlarım DVD800 ve Flexride idi renk ve döşeme de isteğinde bulunduğumdan yaklaşık 2 ay beklemeyi göze almıştım ama şansıma Torbalıda tam istediğim araca ek olarak sunrooflu bir araç olduğu söylediler bende kabul ettim ve fiyat performans ve dizayn olarak en iyi araca sahip olmaktan dolayı mutluyum
            2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Bundan yaklaşık 8 ay önce golf V aracımız bize yetiyordu taki oğlumuz dünyaya gelene kadar. Haliyle bagaj küçük gelmeye eşyalar sığmamak için çaba göstermeye başladı. Eşimde sedan araç almak için beni sıkıştırmaya başladı. İlk önce VW kapısında soluklandık ilk tercihimiz jettaydı. Bunun için doğuş otonun maslak merkezine gittik. İçeri girdiğimizde araçları bedava dağıtıyorlar zannettim, her müşteri temsilcisi dolu, araçların başında insanlar çok şaşırdım. Bir müşteri temsilcisi geldi tdi jetta ile ilgilendiğimi söyledim gayet ciddiyetsiz dizel jetta getirmiyoruz dedi. Nedenini sorduğumda aslında getiriyoruzda çok sıra var o yüzden böyle diyoruz dedi. O an VW den ve doğuş otodan bir anda soğudum. Eşim yolda OPEL insignia görmüş bakalım deyince soluğu OPEL gerçekte aldık. Orada bizi barış bey karşıladı böyle ilgi ve alaka hiçbir markada görmedim. Oturduk uzun uzadıya sohbet ettik. Her konuda bizi bilgilendirdi sağolsun.Daha sonra aracı inceledik bagaj, donanım, işçilik, kalite derken aradığımız aracı bulduğumuza karar verdik ve sipariş verdik. inşallah haftaya teslim almış olucaz. Herkese kazasız sürüşler.

Yorum

İYİKİ ALMIŞIM.

Bu konu güzel olmuş.Herkesin alım hikayesi farklı ama aynı olan birşey var oda herkesin aracına olan tutkusu ve iyi ki almışım demesi.

İlk önce mikrositesinden baktıydım ne bu yaaa demiştim.Hiç şans vermediydim.Gene bir gün arkadaşlarla araç gezerken insignianın bayiye geldiğini görüp girdik.İnceledik benim biraz kanım kaynamıştı ama tam değil hala yok buda olmaz diyebiliyordum kendime.Arkadaşımın birinin opel den ağzı yanmıştı yok yok olmaz diyordu.Diğeride yok orası,yok burası iyi olmamış diyordu.

Insignia 'yı internetden araştırdıkca gözüme hoş gelmeye başladı ve bu arada haftada bir bayiye gidip inceleme yapıyordum.Bu incelemeler sırasında bir 115 lik bir tanede 180 lik test etdim.180 lik süper gelmişdi.Daha sonra internetde OPC resimlerini görmeye başladım.Vuruldum AHA bulduk arabayı dedim ama OPC nin performansı ,fiyatı ve diğer etkenler benim gibi bir kullanıcı için fazlaca abartılıydı.Ama o tamponlar beni insigniyaya bağlamıştı resmen.Bir ara OPEL Almanyaya mail atmayı düşündüm.Acaba 180 beygirlik yavru OPC üretcekmsiniz böyle bir planınız varmı diye .Mail atmak nasip olmadı.

Araştırdıkca elimdeki seçeneklerin arasında insignia fiyatı,donanımı, tasarımı öne çıkmıştı.Tamam dedim insignia benim olmalıydı.Maddi şartlar olgunlaşınca doğruca Reise gitdim. Aracın herşeyini belirlemiştim.Pazarlığını yaptık, satış temsilcisi tam forumu doldurdu. Ya dostum dedi sana bak birşey göstercem dedi.Hoşuna giderse öylede sipariş geçeriz dedi.Mönitörünü bir çevirdi ekranda beyaz kaplan.Nasıl olcak dedim.Tamponları siparişle getirecez.Burda üstündeki tamponlarla değiştircez dedi.Bir tane beyaz yaptık çok hoş oldu dedi.ALLAH be hemen at sepete dedim ihihi.Kör istedi bir göz allah verdi iki göz misali.Dünyalar benim olmuştu.Siparişini o şekilde verdik.Tam 1 ay bekledikden sonra teslim aldım.Evet çakma OPC oldu ama istediğimde buydu elimdeki bütçeyle bir farklılık yapmaktı.Allah nasip ederse bir kaç ay sonra 19' opc jant almayı düşünüyorum.

Insigniamı,İyiki almışım.
                2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

İlk sergilendiği fuarda gördüm insigniayı ilk kez. Ve dedim ki " Bu araba sadece 1 hp gücünde olsa bile ( burada o hp ben oluyom tabii haha haha ) ben bu arabayı alırım" , ve aldım.

Araba alma sürecimde gittiğim diğer vw mercedes bmw bayilerindeki burnu havada tutum da tuzu biberi oldu üstüne. O tutumların ne olduğu defalarca yazıldı çizildi zaten, bilen bilir
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Eski aracımızı sattıktan sonra yeni araba arayışı içerisindeydik, Mercedes, Toyota, VW, SangYang, Ford bu markalara baktık babam her baktığını beğendi
                    Abi hakikaten ya, bir dönem elimde kataloglar önümde masa onun önünde babam az soğuk terler dökmemiştim bende haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                      İlk sergilendiği fuarda gördüm insigniayı ilk kez. Ve dedim ki
                      Söylemeni unutmuşum bunu okuyunca aklıma geldi.bi kaç sene önceydi Söke Tarım Fuar'ına gelmişti.Beyaz Cosmo 19inç cosmo jantı vardı üzerinde.Çok güzel filan dedik.O Zaman için 80 bin lira gibi bi rakam hatırlıyorum.Çok gelmişti o zaman için.Hem yeni bir araca ihtiyacımız yoktu.ama aradan seneler geçti.Şuanda avluda edition-elegance yatıyor

Yorum

Almadık ama sözleşmesini bile imzalamıştık o zamana kadarki hikayem şöyle, (2010 cosmo karbon siyah)

Arabalarla alakam sıfırdı, onu görene kadar Yanımdan porsche mi desem maserati mi desem hiç bilmediğim bir şey geçip duruyordu yıl 2009. Her seferinde abi bu neymiş ya diye baktığım bir araba. İlk kez beyaz renk görmüştüm bizim dershanenin orda park halinde. Her öğle arasında gelip gidip yolumu değiştirip yanından geçiyordum. Neyse sordum ettim bizim bir arkadaşa. Insignia onun adı dedi. O da hayranmış dıştan

Günler geçti bizim Corollayı değiştirecek olduk. Babama gaz veriyorum arada sana bir araba alalım diye ama Insignia aklımda bile yok 100.000 tl falandır o heralde diyip teklif bile edemiyorum. Bütçemiz de 50 bin tl civarı. Neyse C5-Passat-Mondeo-Avensis-Yeni Corolla-Tiguan vs. piyasadaki tüm arabalara bakıyoruz. C5 te karar kıldık kafaya koyduk alacaz kesin 1.6 dizel 55 bin tl iyidir iyi diyerek karar verdik. Ben gaziantepe okula döndüm babam da bir gün Adana ya gidip C5 i alacak. Gitmiş gitmesine bir de Opel e uğramış ne hikmetse. Akşam aradı beni "Oğlum bugün Insignia ya baktık" dedi. Bismillah noluyor dedim ben de. Oğlum yok böyle bir araba yol tutuş performans vs. vs. saydı durdu saydı durdu. Ben de hep bir yandan gaz veriyorum. Heyecanlı günler başlamıştı benim için. Kardeşim için de aynı zamanda Sülalecek Insigniacıydık artık. Face de profil resimleri Insignia oldu albümler oluşturuldu falan Kuzenler arıyor bir yandan baban Insignia alıyormuş diye. Bir gün bir telefon geldi halamın oğlundan. Hayırlı olsun Hasan baban imzaladı sözleşmeyi diye. Bu arada babamın tüm süprizini bozmuş da oldu babam bilir ne kadar sevdiğimi arabayı. Ardından kardeşim aradı yarım saat sonra. Aynı muhabbetler Akşam da babam müjdeyi verdi bilmiyormuşum gibi yaptım sevindim ettim Kapora yatırılmış sözleşme imzalanmış mutlu mesut arabayı bekliyorduk.

Taa ki...
                        Nerden etti okudu gördü bilmiyorum gerizekalı demek istiyorum hatta ben bulsam yapmayacağımı bırakmam o gereksiz bir şahsiyet (bizim forumda değil eminim) Insignia yı öyle böyle kötülemiş yok 17 litre yakıyor sürekli yok şöyle yok böyle o insan sağolsun vazgeçtiler. Zaten babamda da bir jip sevdası falana ben de içime attım öyle Captivaya döndüler. Üzüldüm, hala üzülürüm ama kendimi avutmaya çalışıyorum bazen, ona sığmazdık zaten, ona para yetiştiremezdik falan falan ama her yanımdan geçen Insignia için benim hissettiklerimi bu forumdan kimse hissedemez buna eminim Arabalarınızın kıymetini bilin saygıdeğer forum üyeleri
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                          Zaten babamda da bir jip sevdası falana ben de içime attım öyle Captivaya döndüler. Üzüldüm, hala üzülürüm ama kendimi avutmaya çalışıyorum bazen, ona sığmazdık zaten, ona para yetiştiremezdik falan falan ama her yanımdan geçen Insignia için benim hissettiklerimi bu forumdan kimse hissedemez buna eminim Arabalarınızın kıymetini bilin saygıdeğer forum üyeleri
                          Bizimde 2. araç pick-up.yüksek arabaya alışkınız.showroom'da captiva'yı gördük tam pazarlık esnasında arkamızda duruyodu.Satış temsilciside 70bine bırakırım size diye.abim babam onu istiyodu."Bunu alırsanız elimi bile sürmem.binersiniz kendiniz" diye resti çektim.sonuçta İnsignia'yı aldırdım :P

Yorum

Almadık ama sözleşmesini bile imzalamıştık o zamana kadarki hikayem şöyle, (2010 cosmo karbon siyah)

Arabalarla alakam sıfırdı, onu görene kadar Yanımdan porsche mi desem maserati mi desem hiç bilmediğim bir şey geçip duruyordu yıl 2009. Her seferinde abi bu neymiş ya diye baktığım bir araba. İlk kez beyaz renk görmüştüm bizim dershanenin orda park halinde. Her öğle arasında gelip gidip yolumu değiştirip yanından geçiyordum. Neyse sordum ettim bizim bir arkadaşa. Insignia onun adı dedi. O da hayranmış dıştan

Günler geçti bizim Corollayı değiştirecek olduk. Babama gaz veriyorum arada sana bir araba alalım diye ama Insignia aklımda bile yok 100.000 tl falandır o heralde diyip teklif bile edemiyorum. Bütçemiz de 50 bin tl civarı. Neyse C5-Passat-Mondeo-Avensis-Yeni Corolla-Tiguan vs. piyasadaki tüm arabalara bakıyoruz. C5 te karar kıldık kafaya koyduk alacaz kesin 1.6 dizel 55 bin tl iyidir iyi diyerek karar verdik. Ben gaziantepe okula döndüm babam da bir gün Adana ya gidip C5 i alacak. Gitmiş gitmesine bir de Opel e uğramış ne hikmetse. Akşam aradı beni "Oğlum bugün Insignia ya baktık" dedi. Bismillah noluyor dedim ben de. Oğlum yok böyle bir araba yol tutuş performans vs. vs. saydı durdu saydı durdu. Ben de hep bir yandan gaz veriyorum. Heyecanlı günler başlamıştı benim için. Kardeşim için de aynı zamanda Sülalecek Insigniacıydık artık. Face de profil resimleri Insignia oldu albümler oluşturuldu falan Kuzenler arıyor bir yandan baban Insignia alıyormuş diye. Bir gün bir telefon geldi halamın oğlundan. Hayırlı olsun Hasan baban imzaladı sözleşmeyi diye. Bu arada babamın tüm süprizini bozmuş da oldu babam bilir ne kadar sevdiğimi arabayı. Ardından kardeşim aradı yarım saat sonra. Aynı muhabbetler Akşam da babam müjdeyi verdi bilmiyormuşum gibi yaptım sevindim ettim Kapora yatırılmış sözleşme imzalanmış mutlu mesut arabayı bekliyorduk.

Taa ki...
                            Nerden etti okudu gördü bilmiyorum gerizekalı demek istiyorum hatta ben bulsam yapmayacağımı bırakmam o gereksiz bir şahsiyet (bizim forumda değil eminim) Insignia yı öyle böyle kötülemiş yok 17 litre yakıyor sürekli yok şöyle yok böyle o insan sağolsun vazgeçtiler. Zaten babamda da bir jip sevdası falana ben de içime attım öyle Captivaya döndüler. Üzüldüm, hala üzülürüm ama kendimi avutmaya çalışıyorum bazen, ona sığmazdık zaten, ona para yetiştiremezdik falan falan ama her yanımdan geçen Insignia için benim hissettiklerimi bu forumdan kimse hissedemez buna eminim Arabalarınızın kıymetini bilin saygıdeğer forum üyeleri
                            Okurken fena oldum kardeş yahu gel git anamura valla anahtarı vercem elinden de almayacam bir daha Senin babanın aklını çelen münasebetsizgillerden biri de yan apartmanda oturuyordu bizim.. herif gitti passat aldı arada penceresinden bizim arabayı dikizliyor hala, uymamak lazım böylelerine

Yorum

Uzaktan sevmeye alıştım ben siz takmayın
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Uzaktan sevmeye alıştım ben siz takmayın
                                )))))))))

Yorum

İşleniyor...
                                X