Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizler için "Insignia" ilk keşif ve sonrası?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sizler için "Insignia" ilk keşif ve sonrası?

Merhaba tüm karbon siyahı, beyazı, teknik grisi, metro mavisi, gümüş grisi, hakim grisi, elagance'sı, cosmo'su, opc'si demeden çeşit, renk ayırmadan bir arada olan insignia ailesi. (Cümle kıymetlidir.)

Tüm üyelerimize bir soru yönelteceğim;

Opel Insignia'yı nereden duydunuz ve neden almaya karar verdiniz?
    (Sizi teşvik eden, bu modeli cazip kılan nedir?)

ve, daha insignia sahibi olmamış almaya hazırlananlar içinde geçerlidir sorumuz.

Hodri meydan, yorum başlığıdır yorumlarınız değerlidir.

Teşekkür ediyorum.

Ynt: Sizler için "Insignia" ilk keşif ve sonrası?

ilk çıktığında bayide gördüm tesadüf eseri ve ilk görüşte aşk gördükten sonra test aracında başlamıştı sene 2009 mayıs gibiyd i, ve 2009 ekimde evin önünde artık bi insignia yatıyordu...
    F30 Sport+

Yorum

Böyle bir soru için ben teşekkür ediyorum. İnsignia'yı abimler şans eseri bulmuşlar.Öylesine incelemişler aracı.bizde o sıralar yeni araç alacaktık zaten.ben internetten araştırdım(bu aile'nin katkısı ölçülemez).hep beraber gittik bayiye inceledik pazarlık vs. yaptık ve istediğimiz aracı aldık.

Neden almaya karar verdiniz?

İnsignia almadan önce C180K, Avensis vs. bakıyorduk.Donanım ve karizma(al benisi) itibariyle Opel daha baskın kaldı.Birde 130 bg ve dizel oluşu..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        ilk çıktığında bayide gördüm tesadüf eseri ve ilk görüşte aşk gördükten sonra test aracında başlamıştı sene 2009 mayıs gibiyd i, ve 2009 ekimde evin önünde artık bi insignia yatıyordu...
        Şanslıymışsınız gerçekten, yorum için teşekkür ediyorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
        Böyle bir soru için ben teşekkür ediyorum. İnsignia'yı abimler şans eseri bulmuşlar.Öylesine incelemişler aracı.bizde o sıralar yeni araç alacaktık zaten.ben internetten araştırdım(bu aile'nin katkısı ölçülemez).hep beraber gittik bayiye inceledik pazarlık vs. yaptık ve istediğimiz aracı aldık.

Neden almaya karar verdiniz?

İnsignia almadan önce C180K, Avensis vs. bakıyorduk.Donanım ve karizma(al benisi) itibariyle Opel daha baskın kaldı.Birde 130 bg ve dizel oluşu..
        Cevapladığınız için ben teşekkür ediyorum

Güzel bir karşılaşma olmuş, tanışmanız ve seçme sebeplerinizde bir o kadar hoş, Opelin en çekici araçlarından biri olu verdi bir anda Keyifli sürüşler

Yorum

makyajlı Vectra C2'yi aldıktan bir süre sonra yeni kasa haberleri çıkmaya başladığı gün araştırmaya koyuldum, o zamanlar her haftasonu bayide olduğum için onlarla da paslaşarak epey bilgi edindim.

arabayı benim için cazip kılan
          1- Opel olması (Opel sanki bana özel araba üretiyormuş gibi arabalarını kendime çok yakın görüyorum)
          2- harika tasarım
          3- süper donanımlar
          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            makyajlı Vectra C2'yi aldıktan bir süre sonra yeni kasa haberleri çıkmaya başladığı gün araştırmaya koyuldum, o zamanlar her haftasonu bayide olduğum için onlarla da paslaşarak epey bilgi edindim.

arabayı benim için cazip kılan
            1- Opel olması (Opel sanki bana özel araba üretiyormuş gibi arabalarını kendime çok yakın görüyorum)
            2- harika tasarım
            3- süper donanımlar
            4- Eş değer donanımlı araçlara göre uygun fiyat

Yorum

Hiç ama hiççç aklımda yoktu halamın oğlu Serkan abimi o zamanlat opis'te idi. Yanına ara sıra uğrarken göz ucuyla bakar bakar hiç beğenmezdim şaka değil gercekten hiç beğenmiyordum belkide alma niyetim olmadığından belkide o günlerde kendi kullandığım aracımı çok sevdiğimden dolayı bilmiyorum...Velasıl arabamı sattığımda yeni custom bişeyler yapabileceğim bir araç ararken Serkan abimin teklifi üzerine gel bir bak şu insigniaya bi test sürüşü yapalım emin ol beğeneceksin demesi üzerine gittim ve kullandım ve samimi olarak söylüyorum bu arabayı almamdaki en büyük etken flexride özelliğidir o kadranların renk değiştirmesi gazın adaptifleşmesi tamam ben bunu ucururum dediğimi hatırlıyorum ama bişeyler eksikti oda showroomda duran gercek opc afişinin body kiti oldu...Eğer böyle olacaksa olur dedim ve oldu bütün sipariş donanım kısımlarını Serkan abimler halletti ( bundandır ki bütün donanımlar mevcut )70 gün bekledim aracı ilk defa bu kadar uzun süre ufak bir çocuğun oyuncağını beklediği gibi heyecanla bekledim belkide bu araba ile aramda ki bağı bu bekleyiş bu kadar kuvvetlendirdi...Çok uğraştım çok emek verdim maddi olarakta baya bir bütceme mal oldu ama en sonunda oldu beni ne kadar çok servise götürsede benden ne kadar çok ilgi istesede belki bu yüzden arabamı bu kadar çok seviyorum ve satışa çıkaramıyorum...Hiç yoktan hayatıma giren ve hayallerimi erteleten tek araba...

Yorum

dayımda insignia vardı. ilk onda gördüm ve aracta seyahat edince almam gereken araba bu dedim. ayrıca bu fiyata bu kadar özellikleri olan bir araba olması ve adanadan maraşa ( yaklaşık 200km) 57 dakikada gitmesi beni bu arabayı almama teşvik etti )))

Yorum

2009 agustos eylül ayındaydı sanırım ciddi bi ötv indirimi vardı bitmesine de cok az süre kalmıştı 1 hafta kadar sanırım babam alelacele araba alalım diye tutturdu çünkü arabalar gercekten baya ucuzdu insignia yeni cıkmıştı müşterimizin arabasıydı 115 hp siyah edition(daha sonra vedat abinin aldıgı araba) görünce asık oldum ben arabaya 17 jant arac tekerleri daha gözüm alışmamıştı dev gibi geldi babam bana hic sormadan 102 hp passata 1000 TL kaparo vermişti ben de baba gidelim bi karşıya Mar Otoya bakalım insignialar ne alemde girdik Mar a ötv indirim o günün ertesi günü bitiyordu evimiz uzak oldugu icin o gün karar vermeliydik yarın tekrar gelemzdik o kadar yolu cosmo 115 vardı ellerinde bir de bizim arac iste 180 edition,sonra imzanızdaki gibi patladı gitti 1 ay sonra teslim ettiler aracı
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İlk olarak Opel'in internet sitesinde görmüştüm (Tarihi tam hatırlamıyorum ama sanırım 2010 başı gibiydi). Gördüğümde de hiç hoşuma gitmemişti açıkçası. Akabinde biraz daha detaylı araştırma ihtiyacı duydum kendimde. Ve tesadüfi bi şekilde bu siteyi buldum. Buradaki Insignia sahiplerinin yorumlarıyla arabaya daha bir sempati duydum ve hoşuma gitmeye başlamıştı. O gün bugündür de burayı halen takip ediyorum. Gelecekte de Insignia sahibi olur isem bu sitenin sayesindedir. Ayrıca Çağrı abinin dediği gibi Opel'i kendime yakın görüyorum ve benim için de değerli bir marka, özellikle de logosuna bayılıyorum, yani Mercedes'in yıldızını, Opel'in şimşeğine değişirim.
                    2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Bir Gün Cuma namazından dönerken arkadaşlar ötv indirimi olduğunu bu nun bir fırsat olduğunu söylediler ve yolumuzda olan opel bayisine öylesine arkadaşların ısrarı üzerine uğradık birden showroomda bütün araçlardan farklı ve bana sıcak sıcak gülen bir araba gördüm satış temsilcisinden bilgi aldım ve aracın 180 hb olduğunu söyleyince dedim şimdi bunun motoru 2000 yada daha yukarıdır diye ve fiyatın çok yüksek olacağını düşündüm o arada temsilci bu araba 1.6 motor deyince eminmisiniz diye sordum evet dediler ben daha cosmo nedir elaganse nedir bilmiyordum ve cosmonun fiyatının 54000 tl olduğunu söylediler benim için makul bir rakamdı şirkete gittim internetten araştırdım ve bir sürü özelliği olduğunu gördüm ve almaya karar verdim olmazsa olmazlarım Cosmo,Filexi,Navigasyon paketi ve Sunroof tu benim kısmetime 19" jant ve deri döşeme olarak bulabildim ve ben şanslıydım sipariş verdikten 12 sonra yani Nisan 15 te aracım geldi ve millet benden önce sipariş etmelerine rağmen acaba ötv yetiseçekmi diye sıkıntı çekerken ben arabama biniyordum Allah gönlüme göre verdi ne diyelim.

Ve ben aldığım arabayı 10 yıl bineceğim diye alıyorum iyikide almışım şu an için bütün ihtiyaçlarıma cevap veren bir arabaya sahibim

Fiyat / güç / opsiyon / karizma olarak bakıldığında paranızın alabileceği en iyi araba bana göre

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Eski aracımızı sattıktan sonra yeni araba arayışı içerisindeydik, Mercedes, Toyota, VW, SangYang, Ford bu markalara baktık babam her baktığını beğendi En sonunda bir tanıdığımız olan Opel Mar'a gittik. Yaklaşık 15 dakikalık bir konuşmadan sonra 1 Insignia, 1 Corsa sahibi olduk Ben orda arabayı incelerken babamın "Tamam o zaman biz bu 2'sini alalım" dediğini duydum. Sözü geçen arabanın 2.0 Turbo olduğunu öğrenince kendi kendime gülüşümü görmeniz lazımdı
                        Bizim hikayemizde bu şekilde

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Benimkisi ilk görüşte aşk oldu...Oturduğumuz mevkiden dolayı çok fazla çeşitli bayiler var ve ben de severim aklıma esince girmeyi,test sürüşü yapmayı.Kısmetya o gün girdim Opel bayisine o da nesi görür görmez yok böyle bir tasarım dedim.Önden bakıyorum,arkadan bakıyorum,yandan bakıyorum acaba gözüme batan birşey var mı diye ama yok tasarım o kadar akıcı ki hayran olmamak elde değil.O gün gördüğüm aracın içi bej rengiydi.İkinci vurgunu da orda yedim ve bir kez daha vuruldum.Konsol,kadran hatta vites topuzu o kadar güzel dizayn edilmiş ki...Renkler birbirleriyle çok uyumlu ve araç o kadar ferah ki...En son bagajı açtım ve tam tatmin olunca işte bu dedim...Tam bizim aracımız.O anda alıp gitmeyi çok isterdim ama tabi işin bir de maddi yönü var ki o zaman babamı ikna etmek gerekiyordu.Kısa bir süre sonra birlikte gittik ve gerçekten o da çok beğendi.O sıra elimizde nakit olmadığı için beklemek zorundaydım babam hayatta kredi işine girmez.Olsun dedim ve inanın belki haftada bir gidip stok soruyordum bütün bayilere.Artık satış danışmanlarıyla kanka olmuştum.O sıralarda forumumuza üye oldum ve buluşmaların foroğraflarına büyük bir zevkle bakıyordum.Sayenizde aracı almadan neresinde ne var,kumandalar nasıl çalışır herşeyi öğrenmiştim ve en sonunda yaklaşık 3 hafta önce Beyaz 1.6T Cosmo Stil paket aracımıza sahip olduk.Aradan 3 hafta geçti ve hala ilk günki heycanla kullanıyorum.Garaja her indiğimde camlarda meraklı el izlerine rastlıyorum.Bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan da bir zarar gelir diye korkuyorum.Garajımızda bir tane de 115hp teknik gri edition-elegance araç var ama sahibini tanımıyorum birkaç kez gördüm orta yaşlı bir bey kullanıyor ama haftanın 6 günü yatıyor araba.Arada onun yanına park ediyorum işte o zaman anlıyorum ve diyorum ki iyi ki Cosmo almışız...Allah hepimizin araçlarını kazadan,beladan ve nazarlardan korusun.
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Sabah erkenden köpeğimi gezdirirken, alaca karanlıkta birkaç kez yolda giderken gördüğüm araç için, çok beğendiğim bir şey için hayranlık olarak kullandığım "AMAN BE!, AMAN BE!, AMAN BE!" ifadesini söylediğimi iyi biliyorum. Bir nevi İlk görüşte aşk diyebilirim.

Sonrası mı? Bindiğim servis aracı içinden de birkaç kez trafikte gördüğüm araçtan yaklaşık 6 ay sonra bana en yakın olan Ankara Opis otomotive gidip aracı yakından incelemiş ve 5 gün sonra 24.11.2011 tarihinde Ankara Reis’e giderek showroomda o an hazır olan araç için 5000.-TL kapora vererek 02.12.2010 tarihinde aracımı teslim aldım.

1994 yılında aldığım ve ilk göz ağrım olan Şahin marka aracım ile, ben ona “ŞAHSEDES” diyorum, son göz ağrım olan “KARA YAĞIZ DELİKANLI” ile birlikte yaşamımızda son derece değişiklikler oldu. En güzeli de forum sayesinde değerli “İnsigniaTeam” ailesini tanımak.

Yorum

Cemil abi senin ŞAHSEDES'i çok merak ediyorum.KARA YAĞIZ DELİKANLI ile fotoğraflarını koyarsan çok sevinirim

Yorum

İşleniyor...
                              X