Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insignia araç alımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel insignia araç alımı

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benim 2004 vectra c aracım var ben 2009 2010 model 115 hp edition modeli almayı düşünüyorum. malum bütçe ona yetiyor 44000-46000 tl arasında fiatlar var benim için performans önemli değil malum 42 yaşındayız ve kısmetse lpg li düşünüyorum çünkü alıştım benzinli araç asla düşünmüyorum. aracımın üzerine 20-21000 tl verceğim sizce değermi benim için en önemli kriter sessizlik yani motor rüzgarve lastik sesi ile ses yalıtımı beni tatmin edermi vectra c ye göre nasıldır. kronik sorunları varmı alırken nelere dikkat etmeliyim kaporta harici...115 hp lerin lpg ile uyumu nasıldır gönül 180 hp ister ama dediğim gibi benim için performans değil,konfor,sessizlik, ekonomi, sorunsuzluk ve lpg ile uyumu nasıldır sanırım 15000 km de bir bakıma giriyor 45000 km bakımı ne kadar tutar triger seti diğer opel araçlarında olduğu gibi 4 yıl veya 60000 km de bir mi oluyor.arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın hepinizin fikirlerine saygım var hepizin görüşlerini bekliyorum herkese saygılar iyi akşamlar

Ynt: opel insignia araç alımı

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Profilinizi inceledim, performans açısından size yeterli gelip gelmeyeceği hakkında kullanmadığımdan dolayı net bir bilgi veremem ama sessizlik ve rahatlık konusunda daha iyi olduğu konusunda garanti verebilirim. 51 yaşındaki babamın en çok sevdiği noktası aracın süspansiyonları galiba. Aracın hiçbir şeyi hissettirmediğini söylüyor her bindiğinde.

115 Bg'lik araçlar 2009 yılında geldiği için bazı kronik sorunu olan modeller fakat hiçbiri çözülemeyecek seviyede değil. Fren disklerinde çizilme ve ses sıkıntısı olduğunu, bazı iç kısımlardan ses gelebildiğini biliyorum. 2009 model ve 115 Bg sahiplerinin size daha yardımcı olabileceğinden hiçbir kuşkum yok.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

öncelikle hoşgeldiniz.

180 bg almak için illaki performans aramak gerekmiyor.115 alırsanız yokuşlarda, kalkışlarda vb. durumlarda çok zorlanırsınız gibime geliyor.Çünkü 115 alanların hepsi aracı elden çıkarmaya çalışıyor.bence alıyorsanız mutlaka 180 bg tercih edin.yakıt tüketimleri aynı zaten.

Yorum

115 almak gibi bi hata yapmayın derim,lpgye de aracın subapları uyumlu degil subaplarıda degistirirseniz olur forumun ilgili konularında detaylı bilgileri bularbilrsiniz teknik destek bölümünden
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

peki bu subap değişimi neye maal oluyor yani üzerindeki subapların yerine çelik taktırsak ne kadar tutar?
          2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

3000 TL idi sanırım
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sınırda
              peki bu subap değişimi neye maal oluyor yani üzerindeki subapların yerine çelik taktırsak ne kadar tutar?
              çelik subap tane 250X16 +işçilik +üst kapak contası+mobil 1 yağ
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

İşleniyor...
              X