Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia' nızı satsaydınız ne alırdınız?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia' nızı satsaydınız ne alırdınız?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Insignia Satılıp makul bir araba alamazsınız ya çok daha iyi olan bir araba yada daha yeni ve donanımlı insignia alırsınız

insignia yerine tercih edilebilecek otomobil yine bir insigniadır
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      bide bana sor emre, şuan altımda e250, bi 5 yıl sonrada cls 350 olmalı, bu kadar çok sayım yaparsak hayal tabiki bunlar
      Sayımı Düzgün yap olsun her gün eksik çıkarırsan zor olur zorrrrr maad

düzgün yapıyorum abi ama stoklar tutmuyor olmazsa bi gün sende katılırsın sayıma belki bi yerlerde yanlış yapıyorumdur düzeltirsin

Yorum

bide bana sor emre, şuan altımda e250, bi 5 yıl sonrada cls 350 olmalı, bu kadar çok sayım yaparsak hayal tabiki bunlar

düzgün yapıyorum abi ama stoklar tutmuyor olmazsa bi gün sende katılırsın sayıma belki bi yerlerde yanlış yapıyorumdur düzeltirsin
        Ben bir sayarım pir sayarım bir daha eksik çıkmaz hazırsan haber ver.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben bir sayarım pir sayarım bir daha eksik çıkmaz hazırsan haber ver.

sen kendini hazır hissediyosan ben herzaman hazırım fatih abi, mübarek ramazan ayı girmeden halledelim ozaman

Yorum

Satmak mı? Severek ve hala yollarda yürürken bile gördüğümde hayranlıkla baktığım bir aracı satmak mı? Hayatta olmaz.

Yorum

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...807&f1=details istediğim araç bu ama ülke değiştirmem lazım
              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

sınıfındaki hiç bir araç beni insignia kadar etkileyemedi, bunun teknik verilerle falan ile felan ile alakası yok, insigniadan daha kaliteli arabalar olup olmaması ile de.. anca dünyalar kadar param olcak ki türünün en extreme arabalarını alabileyim, insignia sonrası bunu almak istiyorum diyebileyim...

Tek emin olduğum şey, hayatımda bir dönem arkadan itişli bir araç kullanmak istiyor olmam, insignia sonrası alacağım araç böyle bir araç olur büyük bir ihtimalle.
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Gücüm yeterse Audi allroad 2,5 tdi
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bulent senin cevabin belli 3 insignian haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

haha
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                        Gücüm yeterse Audi allroad 2,5 tdi
                        off çok güzel seçim abi yakışır sana

Yorum

insignia çok estetik bir araba ama bir passat veya audi deki konfor ve rahatlık bu arabalarda yok, direksiyon ve süspansiyon çok sert, daha çok sportif kullanıma yatkın. geçen hafta adanaya gittim insignia ile otobanda yol tutuşu ve performansı hariika ama 2-3 saat sonra koltuk rahatsız etmeye başlıyor normal yollarda ise konfor malesef düşüyor. Aynı yolu 2 tdi passat highline ile gitmiştim daha sonra A6 2 tdi kullanma fırsatım da oldu bu iki araba insignia'ya göre oldukça rahat, yumuşak ve performanslı arabalar .. sanki tümsekleri ütüleyerek yol alıyorlar.
                          Ama bu arabların biri insignia'nın 2 katı diğer 3 katı fiyatta fark olmalı tabi.

Eğer insignia'yı satarsam ve aynı bütçe cıvarında kalmam gerekirse 3-4 yıllık bir a4 alabilirim. a6 yı tutar mı bilemem gerçi araştırmak lazım...

Yorum

Size, ergonomik koltuk ve Flexride lazım Okuduklarıma göre Tour modunda aracın konforlu olacağına inanıyorum (Daha önce hiç denemedim )

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: raist01
                              insignia çok estetik bir araba ama bir passat veya audi deki konfor ve rahatlık bu arabalarda yok, direksiyon ve süspansiyon çok sert, daha çok sportif kullanıma yatkın. geçen hafta adanaya gittim insignia ile otobanda yol tutuşu ve performansı hariika ama 2-3 saat sonra koltuk rahatsız etmeye başlıyor normal yollarda ise konfor malesef düşüyor. Aynı yolu 2 tdi passat highline ile gitmiştim daha sonra A6 2 tdi kullanma fırsatım da oldu bu iki araba insignia'ya göre oldukça rahat, yumuşak ve performanslı arabalar .. sanki tümsekleri ütüleyerek yol alıyorlar.
                              Ama bu arabların biri insignia'nın 2 katı diğer 3 katı fiyatta fark olmalı tabi.

Eğer insignia'yı satarsam ve aynı bütçe cıvarında kalmam gerekirse 3-4 yıllık bir a4 alabilirim. a6 yı tutar mı bilemem gerçi araştırmak lazım...
                              aracınızın donanımı ne veya bende ki donanımlar olmayan arkadaşlarımız sizi destekler mi bilmiyorum ama bende ergo.spor deri koltuk var ve bu koltuk şuana kadar kullandığım en konforlu ve en fonksiyonel koltuklardan biri ikincisi yol konforu olarak flexride gecende karadenizde köy yollarında gezdim bende 20" opc jant olmasına rağmen tour moduna aldığımdabir jeep edasıyla salına salına gidiyordu konfor üst düzeyde direksiyon kuş gigi süspansiyonlar yumuşak çok keyifli bir sürüş deneyimi yaşatıyor Audini marka kalitesi tartışılmaz tabi ama insignianın bir donanım ve konfor bakımından A 4 -6 ' yı aratacağını pek sanmıyorum performans konusunda ise ikisininde üstünde olduğu aşikar...
                              Audi kendi çizgisinde çok başarılı bir firma ama bundan 15 yıl önceki evveliyatına bakdığımızda 15 yıldır bu pazarda olan bir araba ben geçmişte hatırladığım tek audiler vardı onlarda taksicilerin kullandığı a 100 ' ler idi...
                              Allah gönlünüze göre versin gönülde yatan araba en iyi arabadır bana göre...

Yorum

Emre abi senin yazının kısa versiyonunu yazmışım bende

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X