suanda bızım aılede ımkanlarımız olursa bıraz daha c 180 amg paket! bende tabıkıde megan rs alabılırım! bıde bayan arabası olarak bızım aılede punto evo yu begenıyorlar! ama kullandıgımız suandakı arabamız cok guzel bı kac sene sonra ne olur bılemem
Ekonomik durumum aynı kalırsa Yeni Insignia alırım.daha iyi olursa Mercedes E yada BMW 5 kasa. Kötüyü düşünmüyorum.Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.AMİN
2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit
Ekonomik durumum aynı kalırsa Yeni Insignia alırım.daha iyi olursa Mercedes E yada BMW 5 kasa. Kötüyü düşünmüyorum.Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın.AMİN
bu durum tamamen bütçeyle ilgili, hayalimdeki araçlar; ulaşabilme sırasına göre, jaguar xf, mercedes e250 cabrio, mercedes cls 350....
ancak aynı bütçeyle değiştirmeye karar versem alabilceğim ara passat olurdu....
Hasan otomotiv dünyasının cigerini yaktın valla e 250 coupe ve 350 cls 10 numara...
bide bana sor emre, şuan altımda e250, bi 5 yıl sonrada cls 350 olmalı, bu kadar çok sayım yaparsak hayal tabiki bunlar
Olur kardeşim olur Allah gönlüne göre versin,
ben şu gün satsam ya ferrari alacam ya e coupe ama şuan için bu kadar uğraşıp bu kadar zaman harcayıp emek verip kullanmadan satasım gelmiyor kaplanı ama aklım hep bu iki arabada...
Yorum