Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta Hakkında Yorumlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Jetta Hakkında Yorumlar

yani kalitesi yabana atılcak bir araba değil,piyasa da ne araba varki dogru düzgün?pejo mu citroen mi?reno mu? hyundai mi? Vw Opel volvo honda gibi araclar türkiyede kalitenin başını ceken araclar bence fiyat kalite olarak yanlış anlaşılmasın
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yani vw opel ya da honda filan bunlar birbirinin rakibi, bir üst gömlek, audi, ne kadar kabul etmesemde bmw, bir üst gömlek de mercedes açık ara önde , geçen bir akraba için burdan c200 baktık 2001 model, aracın kaportası çok kötü durumdaydı, fakat gel gelelim aracın süspansiyon frenler, gidiş on numara ve bunu kadın kullanıyordu, bakımları ne kadar zamanında yapılmış bilinmez, araç 180 binde ama kaporta hariç çok diri durumdaydı, ve piyasası da hala çok yüksek...

Yorum

Uğur Doğuş oto deyince aklıma geldi, Audi A6'nın sık sık tekrarlayan arızası yüzünden yıllardır mahkemelerle uğraşan birisi var donanımhaber'de.
        ne bayi, ne Doğuş oto, ne de Almanya Audi AG yardımcı oluyor. suçu müşteriye yıkıyorlar o arabaları Türkiye'ye doğuş oto getirdiği sürece ben tercih etmem sanırım
        InsigniaTEAM

Yorum

doğuş otoyu bilmem ben,ordanda araba almam zaten vw iyi bir araba onu diyorum
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
          X