Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta Hakkında Yorumlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Jetta Hakkında Yorumlar

bana kalsa bende 130 almazdım.160 ve cosmo ama dediğiniz gibi fiyat farkıyla 2.el veya orta sınıf sıfır bi araç alınıyor.ama sonuçta opel'in en kral aracına biniyoruz her şekilde.bu forumdaki 1.6t kullanıcıları bilinçli ve söylerken aracı kötülemek için değil.dediğiniz gibi sorununu söylüyor.ama bilinçsiz kullanıcılar kötüleyerek dile getiriyor bunu.söyleyiş tarzı fark ediyor.gittiğimiz bi yerde aracı görenler hemen soruyorlar "çok yakıyormuş doğru mu" diye.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      gittiğimiz bi yerde aracı görenler hemen soruyorlar "çok yakıyormuş doğru mu" diye.
      vay anasını be konuya direk böyle mi giriyorlar

aynen öyle ya o fiyat farkıyla bende kendime bir araba alırdım

Yorum

direk öyle girmeseler bile muhabbet esnasında muhakkak soruyorlar ben babama bişey demiyorum ama aracı alırken benim gönlüm 1.6t cosmo dan yanaydı.dizele verdiğimiz parayla 1.6'nın bütün opsiyonlarını alabiliyorduk .bu aracı almamızın en büyük nedenleri ise fiyat, donanım, güzelliği ve dizel olması..En son 13 sene önce benzinli aracımız vardı. o günden beri devamlı mazot mazot mazot

Yorum

biz de 2001 den beri dizel araç kullanıyoruz, megane almıştık o zaman, sonra 407'ye bindik, babam 407'den ortaklığını alınca benzinli araca giriş yaptık tekrardan

Yorum

Bizim hic dizel Binek aracimiz olmadi ihihi
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
              Bizim hic dizel Binek aracimiz olmadi ihihi
              biraz küçük emrah modu hissettim

Yorum

Daha Dogrusu Pek Binek aracimiz olmadi ticaretle ugrastigimiz icin Binek aracimiz oldugu zamanlarda dizele pek ragbet Yoktu zaten bilirsiniz 2000li yillar insigniadan Sonra benzinli olcagini sanmiyorum ama :/ tuplu ya da dizel olabilir ama insigniaya degil tabi tup
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bizim 98 yılında benzinli Laguna ve toros vardı.ikisini sattık nissan pick-up aldık.o günden beride yeni araç almadık.2011 de kısmetmiş.aldık ama yine dizel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                    Daha Dogrusu Pek Binek aracimiz olmadi ticaretle ugrastigimiz icin Binek aracimiz oldugu zamanlarda dizele pek ragbet Yoktu zaten bilirsiniz 2000li yillar insigniadan Sonra benzinli olcagini sanmiyorum ama :/ tuplu ya da dizel olabilir ama insigniaya degil tabi tup
                    biz de benzinli araca binmeyiz daha ya, uygun fiyata orta ya da üst donanım bir 508 aklımızdan geçiyor ilerleyen zamanlar için, lpg aracın dengesini kaçırıyor, hoş olmuyor, benim içim hiçbir zaman lpg ile rahat olmadı olmayacak da, patlama riski filan değil, ısınamamaktan... dizel araçların güzel bir özelliği var, 407 için konuşuyorum, diğerleri de sanırım böyledir de, basarsan 25 kuruş, basmazsan 20 kuruş filan yakıyor

Yorum

Benzinin litresi 3 TL olsun bir tek kişi şikayetçi olmaz İnsignia'dan...
                      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

benzinin fiyatı 3 tl olsun, dizel de 2.25 tl lpg de 1.5 lira olur ki

Yorum

Fransa'da benzinin litresi 1,45 Euro... Biz daha zengin olduğumuz için 4,33 yani yaklaşık 1,90 euro... bizde de 3,5 TL olursa kimesnin aracından şikayeti kalmaz...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Olsun hiç sorun değil. İnsanlar makul fiyatlar öderse istediği aracı tercih etme hakkı olur. Şimdi binmek istediği aracı değil az yakan aracı tercih etmek zorunda kalıyor

Yorum

yaaa zenginlikten kıvranıyoruz ülke olarak aynen istediğimiz aracı alamıyoruz!!!

Yorum

Problem benim 2 depo doldurduğum fiyata insanların 1 ay çalışmak zorunda kalması. Buradan şu sonucu çıkartabiliriz. Ya petrol ürünlerinin fiyatları çok pahalı ya da insan gücü çok ucuz bu ülkede. Bence ikisi de...

Yorum

İşleniyor...
                                X