Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta Hakkında Yorumlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Jetta Hakkında Yorumlar

Arkadaşlar selam,

Yeni Jettalar hakkında bilgisi olan var mı? Insignia"ya sadece yakıt konusunda (dizel) alternatif olabilir mi? Bu aralar kararsız kalmış durumdayım, Malum benzin fiyatları aldı başını gitti, Jetta için 1-1,5 sene sonraya siparişi gelecek arkadaşlar duydum, Dizel olarak iyi bir alternatif olacabileceğini dusunuyorum, siz ne dersiniz? Yinede Aziz Yıldırım"dan alıntı yapıyım, "Dar ağacında da olsam son sözüm İnsignia" )
    1.6 180 bg cosmo Dvd+navi- Beyaz

Ynt: Jetta Hakkında Yorumlar

0 kmdizel jetta alacağıma az kullanılmış dizel 2.el insignia için düşünmem bile...
    F30 Sport+

Yorum

vergi?
      InsigniaTEAM

Yorum

Durumu ekonomiye vurursak 1.4 160 bg Jetta 59900-63100 tl + vergi avantajı- Insıgnai 2000 motor aşağısı yok, yinede kurtarmaz mı Jetta?
        1.6 180 bg cosmo Dvd+navi- Beyaz

Yorum

ya vergi olupta sanki arada binlerce lira var, 2.0 ın öyle aabrtı vergisi yok 1.6 lara göre...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            ya vergi olupta sanki arada binlerce lira var, 2.0 ın öyle aabrtı vergisi yok 1.6 lara göre...
            neeyy
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

vergi avantajı olmasa jettanın yüzüne kim bakar
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Dizel ve benzin iki farkli secim
                Bu baglamda benzinli derseniz kesinlikle insignia derim vergi farki yok
                Dizel derseniz insignia 2 litre dezavantajini yasiyor
                Ama sunu unutmamak lazim insignia
                Jetta nin degil passatin rakibi

Yorum

abi sıfır 1.6 araç 700 tl yıllık vergisi, sıfır 2000 motor bi araç yıllık vergi 2000 tl arada bayağı bir fark var

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55

Yorum

benzin sıkıntısı yaşamamak için passat 1.2 tsi biçilmiş kaftan haha haha haha bu nedir abi yaaa

Yorum

insignia almadan once jetta bakiyordum, jetta donanim olarak insignia'nin kat kat altinda bir arac tek avantaji yakit ekonomisi ve yeni arac olmasi.

Yorum

Yıllık 2000 lira vergisi var.tamam ama 1.6 nında 700 lira. arada 1300 lira fark var.kocaman bir sene için 1300 lira fark çok bişey değil.Zaten bu farkıda sene içersinde yaktığınız yakıttan kurtarıyorsunuz..jetta denilen araçta donanım namına bişey yok benim gözümde.D sınıfı bir araç olacak, az yakacak, dizel olacak vergisinide hiç sıkıntı etmeden binerim.insanların dönüp dönüp baktığı bir araca biniyoruz sonuçta.bazı şeyleride gözümüz görmemeli diye düşünüyorum..

Yorum

arada 1300 tl ve satın alırken olan fiyat farkı, insanları 1.6 ya yönlendiriyor... her araç 1.6 motor çıkartıp onu güçlendirmeye uğraşıyor, bunu mercedes bile yaptı ya, demek ki 1.6 olmalı araçlar, 2.0'a çok kimse bakmıyor, ötv de 1.6 da %37 iken 2.0 da %60, alırken de çok büyük fiyat farkı doğuruyor, ve ayrıca da her şekilde 1.6 turbo daha seri ve daha yüksek hıza sahip

Yorum

seriliğine diyecek söz yok ama ona binenlerde sağda solda yalan yanlış şeyler söylüyorlar.çok yakıyor diye aracı kötülüyorlar bu sefer.

Yorum

kötülemek maksatlı değil, muzdarip olduğu konuyu söylüyor, biz de aynı dertten muzdaribiz, yakıyor araç, belki daha önce hep dizel araç kullandığımız için böyle bizi şaşırttı, ama sessizliği ve performansı ile bu açığı her türlü kapatıyor, ben şunu söyliyim, 130 bg'lik almam bu aracı 160 bg alırım, o da cosmo oluyor ve fiyat bir anda 20 bin tl artıyor, biz yılda 10000 km yapan insan değiliz, bu 20 bin tl açığı nasıl kapatırız? bir de 85-90 bin tl verdikten sonra 220 bg 2.0 turbo alırım, ben bu düşüncedeyim

Yorum

İşleniyor...
                              X