Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jetta Hakkında Yorumlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Jetta Hakkında Yorumlar

Ya arkadaslar bence hala elma ile armut karisiyor. Bizim insignia ile fiyati olsun yakiti olsun bir jettayi kiyaslamak bence cok gereksiz. Yani insignia gini heybetli guzellik abidesi donanimi eksiksiz 180 bg veya 160 bir araci gidip dumduz donanimi sifir sis far icin bile para odenen 55 000 lira verip kapak jant alinan bir aracla insigniamizi kiyaslamak bence altini cizerek soyluyorum abesde istigal. Ben dizel jettanin fulune nerdeyse 70000 verecegim ayni donanimda insigniataya 65000 vereyim .aradaki 5000 i kac km de cikarcaksin ve alacagin zevki nasil kiyaslayacaksin? Bunlara cevap alabilirsem haklisiniz bu muhabbette diyecegim....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ya arkadaslar bence hala elma ile armut karisiyor. Bizim insignia ile fiyati olsun yakiti olsun bir jettayi kiyaslamak bence cok gereksiz. Yani insignia gini heybetli guzellik abidesi donanimi eksiksiz 180 bg veya 160 bir araci gidip dumduz donanimi sifir sis far icin bile para odenen 55 000 lira verip kapak jant alinan bir aracla insigniamizi kiyaslamak bence altini cizerek soyluyorum abesde istigal. Ben dizel jettanin fulune nerdeyse 70000 verecegim ayni donanimda insigniataya 65000 vereyim .aradaki 5000 i kac km de cikarcaksin ve alacagin zevki nasil kiyaslayacaksin? Bunlara cevap alabilirsem haklisiniz bu muhabbette diyecegim....
      kesinlikle abi, çok ruhsuz ve donuk bir araç, donanımsız bomboş bir araç ve pahalı ya alanların aklına şaşıyorum ya

Yorum

+ 6-7 ay sıra bekliyorlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
          + 6-7 ay sıra bekliyorlar...
          neymiş vw miş, hiçte bişey değil araba ya

Yorum

Ya arkadaslar bir onceki arabam jettaydi hem de 140 bglik bir canavardi. Deli gibi seri bir aracti .ancak icinde kendmi hicbir zaman cok farkli hissetmedim.her sey donuktu hissizdi bir ozelligi daha dogrusu farkli hissettirecek bir yani yoktu.ancak simdi insaigniama her bindigimde kendimi daha ozel daha mutlu hissediyorum. Herseye ozenilmis her sey bir ayri guzel .dis dizayna durup durup bakiyorum .ici bir o kadar ozel ve guzel. Bir de fiyati inanilmaz. Benim arkadasima 54000 tlye bir onceki kasa jetta aldik.arabayi almaya gittik. Arabanin sis fari yok jantlar kapakdireksiyonun uzwrinde birakin radyo falan ayarini ses acma kapama tusu yok ve direksiyon hayatimda gordugum en dandik malzemeden.benim diger arabam son kasa ibiza ve malzeme kalitesi yani direksiyonu jettaya bes basar. Bunun uzerine gercekten cok kizdim.bu insanlari mal yerine koymaktir diye dusundum. B arada dogus otomotivin direktoru satis muduru hepsi cok yakin arkadasim ve bu goruslerimi onlara da acik acik soyledim. Ama onalrin da elinde olan bir sey degil. Bu nedenle artik b konulara yorum yazmak beni uzuyor. Bence uyelerimizin artik bu farki net olarak algilamasi lazim.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Ya arkadaslar bir onceki arabam jettaydi hem de 140 bglik bir canavardi. Deli gibi seri bir aracti .ancak icinde kendmi hicbir zaman cok farkli hissetmedim.her sey donuktu hissizdi bir ozelligi daha dogrusu farkli hissettirecek bir yani yoktu.ancak simdi insaigniama her bindigimde kendimi daha ozel daha mutlu hissediyorum. Herseye ozenilmis her sey bir ayri guzel .dis dizayna durup durup bakiyorum .ici bir o kadar ozel ve guzel. Bir de fiyati inanilmaz. Benim arkadasima 54000 tlye bir onceki kasa jetta aldik.arabayi almaya gittik. Arabanin sis fari yok jantlar kapakdireksiyonun uzwrinde birakin radyo falan ayarini ses acma kapama tusu yok ve direksiyon hayatimda gordugum en dandik malzemeden.benim diger arabam son kasa ibiza ve malzeme kalitesi yani direksiyonu jettaya bes basar. Bunun uzerine gercekten cok kizdim.bu insanlari mal yerine koymaktir diye dusundum. B arada dogus otomotivin direktoru satis muduru hepsi cok yakin arkadasim ve bu goruslerimi onlara da acik acik soyledim. Ama onalrin da elinde olan bir sey degil. Bu nedenle artik b konulara yorum yazmak beni uzuyor. Bence uyelerimizin artik bu farki net olarak algilamasi lazim.saygilar sevgiler
              +1

Yorum

Abi ne jettası allahınızı severseniz.İnsignia ile alaksı bile olmayan bi araç yapmayın.

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                Bizim hic dizel Binek aracimiz olmadi ihihi
                Birdahaki aracım dizel olacak inşallah

Yorum

jetta için bu kadar konuştuğumuza değmez ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    Aynen kardeşim ya parmaklarımıza yazık yahu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                      Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                      Aynen kardeşim ya parmaklarımıza yazık yahu
                      ya jettayı bırakın niye kimse passat demiyor ya ne jettası c segmenti araç o ya , oldu olacak fluence ile hyundai accent ile karşılaştıralım

Yorum

Ben sadece Jetta için değil genel olarak bu VW hastalığını anlamış değilim. Cuma günü bir arkadaşa araba bakmaya gittik VW'e içerisi pazar kurulumuş gibi...Jetta için 2012 Şubattan önce yok dedi. Golf için 3 ay sonraya gün verdiler... Ellerinde Passat yok... Deve 1 akçe istemez oğlum, deve 1000 akçe getir oğlum
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                          Ben sadece Jetta için değil genel olarak bu VW hastalığını anlamış değilim. Cuma günü bir arkadaşa araba bakmaya gittik VW'e içerisi pazar kurulumuş gibi...Jetta için 2012 Şubattan önce yok dedi. Golf için 3 ay sonraya gün verdiler... Ellerinde Passat yok... Deve 1 akçe istemez oğlum, deve 1000 akçe getir oğlum
                          Hakikaten bende bunu anlayamıyorum biri bana bunu açıklasa çok mutlu olacağım.Özellikle bizim halkımız ağzını VW ile açıyor bu nedir ya?

Yorum

ya gerçekten, bu insanlardaki bu marka tutkusu bazen insanlara saçma şeyler yaptırabiliyor, bu sapkınlıktan başka bişey değil ya, vw'in bir artısı var mı ya? geçen bir golf baktım adam doldurmuş, bütün ekstraları koymuş, 1.6 tdi 105 bg, hatta sahibinden'de ilanı var adam 45000 euro istiyor ya, var mı böyle bir kazık? ne yapıyor bu doğuş otomotiv ya? niye sömürüyor bu kadar milletimizi?

Yorum

Vw kaliteli ve konforlu bir araba,ama dogus otomotivin ve bazı kullanıcıların cirkefliginden bu markadan sogutuyolar bizi
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yahu ne kadar kaliteli olabilir? opelin bir gömlek üzerinde mi sanki bu araba?

Yorum

İşleniyor...
                                X