Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mercedes'ten vazgeçtik,insignia sipariş verdik...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mercedes'ten vazgeçtik,insignia sipariş verdik...

Arkadaslar babam dün itibariyle Mercedes E350 CDI 4MATİC almaktan son anda vazgeçti ve o da İnsignia Sport Tourer(panaromic sunroof,dvd800,adaptif 4x4,flex)siparişi verdi... Çok iyi bir araba olmasına rağmen o kdr parayi kriz oncesi Mercedes'e vermek yerine daha özellikli insignia almak daha mantıklı dedi babam... Saka gibi ama ailece İnsignia sahibi olduk... Hem babada hem bende artık hayırlısı... 2.5 ay sonra teslim edilecekmiş siparişi bizzat ben verdim şimdiden kendisine kazarız belasiz sürüşler diliyorum kendisine... ihihi

Ynt: Mercedes'ten vazgeçtik,insignia sipariş verdik...

hayırlı olsun, segmenti olan bir arabadan vazgeçseniz neyse ama E serisinden bile vazgeçiriyorsa demekki ciddi ciddi sevdirmiş Insignia kendini güle güle kullanın
    InsigniaTEAM

Yorum

hayırlı olsun kazsız belasız . binmek nasip olur..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hayirli olsun. Çok guzel donanimlara sahip bir arac siparis etmissiniz. Mercedesten vazgectiginize eminim degecektir. İyi gunlerde kullanin.

Yorum

Hem mantığınızın hem de tutkunuzun tatmin olunduğunu hissetmek çok daha mutluluk vericidir.
          Bazı eski ve köklü markalar artık eskisi gibi fark oluşturup istedikileri paranın karşılığını veremiyorlar. Donanım olarak da teknoloji olarak da kalite olarak da benzerleri çok fazlalaştı.

O zaman da niye karşılığını alamayacağımız eşyalara veya arabalara paramızı verilim ki ????
          Ticari trik ve psikolojik tuzaklara kanmayıp doğru seçim yapmak ustalık budur.
          Insignianızın direksiyonuna her geçişinizde bunu hatırlayın ve keyifinize maximum seviye yüklendiğini hissedeceksiniz.
          Tebrik ederiz son derece sağlam bir konfigurasyon çekmişsiziniz.
          Etkinliklerde görüşmek dileği ile.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AvBurak
              Hepinize cok teşekkür ederim. İnsignia gercekten bir tutku ben aldım ve babam gözlerini üzerinden ve özelliklerinden alamadı ve sonunda cok lüks bir markadan vazgecti. Ayrıca Nurettin Bey'e katılıyorum cok köklü bir marka arac olmasına karsı ülkemize sadece tek donanım paketi gönderiyorlar ve bizim kendi insignialarımızda bulunan bazı standart özellikler cok pahalı veya öyle bir özellik yok. bunları da masaya yatırınca sadece köklü bir marka ve mercedes diye o araba alınmazdı. Cok donanımlı ve gercekten sık bir araba aldı babam ben daha türkiye geneli ve ankara etkinliklerine katılamadım ama umarım bundan sonra baba-oğul katılırız...
              Bizde beklyeceğiz
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Aracınızın değerini korumak, ondan daha büyük bir keyf almak birlikte yaptığımız organizasyonlardan geçer.
                Nekadar toplu ve organize olursak okadar değerimiz artar...
                Kanıtı bundan önceki etkinliklerde
                Görüşmek dileği ile.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlı olsun şimdiden.Bizde MB'den vazgeçmiştik ama C serisinden.E serisinden bile vazgeçirtiyorsa daha diyecek bir söz yok bu yer uçağına

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun valla mercedesi almayıp insigniayı tercih ettiğiniz çok doğru bir karar demiyecem çünkü ikisininde çok başka yeri var iki söylediğiniz aracıda kullanan bir olarak
                    Ama şöyle ki ticari olarak verilen karar çok doğru şu kriz öncesi o kadar para bağlamak pek akıllıca değil Babanızın ticari bir faaliyeti var veya daha öncesinde olmuş anlalşılan...
                    Aramıza Aile boyu katıldığınız için tebrik ederim ve bende şimdiden babanınızın yeni aracı hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum Allah kazadan beladan esirgesin...

Yorum

euro olmuş 2.45 bu devirde mercedes mi alınır,alınırsa mercedes ayarında insignia alınır hayırlı olsun
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ger ekten hayirli ugurlu olsun .en dogru secim benim high class arac lacak arladaslarima dediklerimin tam karsiligini yapmissiniz.artik bbaniz ve sizi tum organozasyonlara bekliyoruz.ilk ankara bulusmasinda bulusmak uzere saygilar sevgiler

Yorum

St ayricaligina simdiden hosgeldiniz
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı olsun.

Foruma babanızı da bekliyoruz.
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın...

Yorum

İşleniyor...
                              X